Mijn product is niet binnen de beloofde termijn geleverd, maar de helpdesk was super behulpzaam. Bij de 2e keer bellen wist de medewerker direct wie ik was en heeft gedaan wat hij kon om mij te help... Vis mer
Se hva andre synes
we hebben het bestelde product nog niet mogen ontvangen. Er werd slechts een deel van het product opgestuurd. Na email contact en formulieren uitgebreid te hebben ingevuld, inclusief fotos, werd preci... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden over de productomschrijving en de kwaliteit. Bezorging na de bestelling nog kunnen aanpassen naar een alternatief adres, wat uiteindelijk beter uitkwam. Hierbij een goede en snelle lever... Vis mer
Wij bestelden een trampoline en ladder en zijn heel erg tevreden. De ladder was nt in voorraad, maar dan werd er voorgesteld om de trampoline wel al te leveren. De ladder komt later. Prima levering, v... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Tuintoebehoren
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Tuintoebehoren vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin om te toveren in uw eigen vakantieparadijs. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor hoge kwaliteit tuinmeubilair van populaire merken zoals Hartman, Suns en Miloo Home. Naast een schitterend assortiment tuinmeubelen bieden wij ook een ruime collectie tuin-kussens, trendy tuinaccessoires en tuindecoratie, tuinverlichting, zwembaden, trampolines en barbecues. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van onderhoud van uw tuin. De mooiste tuinartikelen vindt u hier bij Tuintoebehoren!
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- tuintoebehoren.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super snelle levering parasolhoes
Heb zondagmiddag online een parasolhoes gekocht en volgende dag maandagmiddag op tijd geleverd. Parasolhoes is van goede kwaliteit en ben zeer tevreden over de service!
Makkelijk te vinden via google
Makkelijk te vinden via google, snel doorklikken naar bestellen. Snel verzonden en snel binnen gekregen!
Het voldoet aan de verwachting en…
Het voldoet aan de verwachting en snelle verzending
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Week moeten wachten gezien niet alles…
Week moeten wachten gezien niet alles op stock.
Toen bleek dat Kruiken kapot lagen in ophaalpunt en ben dus met lege handen thuisgekomen.
Bij telefonische contactname kan de persoon mij niet helpen en ik moet morgen weer terugbellen

Prima product
Prima product, goed verpakt en ontvagen.
Bestel was zeer goed en netjes verpakt…
Bestel was zeer goed en netjes verpakt (het ging in mijn geval om een breekbaar terracotta pot) deze was zorgvuldig verpakt en alles aan gedaan om er voor te zorgen dat deze heel aan kwam op bestemming. Wat ook is gebeurd.
Snelle levering, missende informatie.
Snelle levering. Het zou wel handig zij als bij bestelling vermeld wordt welk gereedschap er nodig is voor montage.
Een onderdeel ontbreekt bij een solar…
Een onderdeel ontbreekt bij een solar lamp namelijk de grondpen.
Het behandelen van een manco duurt veel te lang en lastig, via de klantenservice vul je een formulier in. Daarna stuur je deze terug en ligt de bal weer bij een andere afdeling en uiteindelijk pas bij de leverancier.
Terwijl de aankoop bij webshop is geweest moet dit sneller opgelost kunnen worden, als klant hoef je niet op een leverancier te wachten, wij kopen iets bij de webshop en geen leverancier.
Wettelijk gezien mag dit niet.
Dit moeten ze zelf onderling gaan uitzoeken zonder dat de klant hierop moet wachten.
Wij krijgen iets incompleet en zien het graag binnen een snelle termijn opgelost worden.
Voor nu duurt het al veel te lang, volgende keer zouden wij het toch maar bij de winkel zelf gaan kopen.
Goedkoop blijkt weer duurkoop te zijn, qua service
Klacht snel en netjes afgehandeld.
We hadden het product 'Etagère Esschert Design Rechthoekig' gekocht. Helaas bleek het bij levering beschadigd te zijn, maar dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Dit hebben we gemeld bij de klantenservice, en zij hebben de melding snel en correct afgehandeld. Zeer tevreden over de service!
Hele goed site en de levering was top
Hele goed site en de levering was top. Vandaag besteld morgen in huism
Super netjes verzorgd en bij de…
Super netjes verzorgd en bij de bezorging had iets vertraging en ik kreeg keurig een mail.
Helemaal top
de vogeldrinkbak
de vogeldrinkbak is een totale mislukking, het water vloeit gewoon weg door het beton, zodat een lege drinkbak overblijft

Goed materiaal
Goed materiaal, mooi, en goede levering on time
Leuke korting en snelle levering
Leuke korting en snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Mooi oppot tafeltje en mooie kleur. Een aanwinst in mijn tuin.
Prima product voor een scherpe prijs
Prima product voor een scherpe prijs.
Snelle levering.
Product was precies zoals beschreven
Product was precies zoals beschreven. Relatief snel geleverd, alleen de verpakking was erg groot voor een metalen deurmat, waardoor er scheuren in de doos zaten
It was delivered BROKEN.
It was delivered BROKEN.
Please make sure you put in an appropriate packaging for transportation.

Svar fra Tuintoebehoren
Pluspunten: prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!!!
Pluspunten:
1.De producten die ik besteld heb zijn goed in kwaliteit en prijs.
2. Makkelijk te bestellen.
3. Wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail.
4. Website was voor mij duidelijk.
Verbeterpunten:
1.Ik had graag net wat meer foto’s willen zien ook van bijvoorbeeld de dikte. Nu was het allemaal net wat te ver af en hebben we ook een 2de product moeten bestellen om de juiste te kiezen. Dit was anders denk ik niet nodig geweest.
2. Het bedrijf (DPD) waar u de producten mee verstuurd hebben de 2 dozen letterlijk gewoon bij de voordeur neergegooid (camerabeelden) omdat we niet thuis waren en zonder dat we hier toestemming voor hebben gegeven. PostNL en DHL zijn hier toch net iets voorzichtiger mee.
Maar ik zou er zeker weer bestellen want de producten zijn gewoon van goede kwaliteit en hebben een goede prijs.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.