Kwalitatief zeer goede en mooi afgewerkte tuinkussens in exact de kleur die ik wilde. Ook heel netjes in een grote doos geleverd. Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebrach... Vis mer
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Vis mer
De verzending klopte met de verwachte levertijd. Maar eenntussentijdse updat via de mail zou wel prettig zijn. Nu moest je eerst inloggen om de status te kunnen volgen.
Zeer goede hoes, heel hoge kwaliteit, eris ook een spantouw bij om het zeil te ondersteunen. Alles ook top verlopen bij Tuinkussenstore.nl, aanrader om bij hen te kopen!
Om Tuinkussenstore
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- tuinkussenstore.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Kwaliteit en perfecte kleur
Qua bezorging zou ik wel graag vaker op de hoogte zijn gebracht van de status van de levering. Om de track & trace te vinden moest ik telkens op zoek naar de bevestigingsmail. De geschatte leverdatum bleek correct, maar dat wist ik pas op de dag zelf. Dat leverde wel wat stress op. DPD is wat dat betreft niet ideaal.
En jammer dat er niet één lang rugkussen is van 120 cm lang in deze kleur.
Overall wel zeer tevreden: Ik heb tuinkussens in de gewenste maat, dikte, kwaliteit en kleur!
Super tevreden
Heel correcte, snelle levering, we zijn super tevreden over onze aankoop en service.
Prachtige Madison kussens
Kwalitatieve kussens en tegen een goede concurrerende prijs aan kunnen schaffen. Gratis levering en netjes verpakt. Al met al zeer tevreden!
De verzending klopte met de verwachte…
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
handig bestellen, maar leveren duurt eeuwig
Het bestellen ging zeer handig, artikel zou zeer snel geleverd worden. Als we nu de status bekijken staat er steeds het had er moeten zijn, maar de leverancier heeft nog niet geleverd. Ons advies, maak geen beloften bij de te bestellen artikelen, als je ze zelf niet op voorraad heb. Nu de eerste mooie dagen dus zonder gezeten, ondanks dat we op tijd een bestelling hebben gedaan. Conclusie veel bla bla, maar beter ergens anders bestellen.

Svar fra Tuinkussenstore
Zeer goede hoes
Excellente expérience
Excellente expérience, site clair, produits de qualité et livraison plus rapide qu annoncée.
Goede prijs
Goede prijs, duidelijke site, makkelijk besteltraject. Hele snelle levering. Producten waren goed beveiligd verpakt. Echt helemaal niets op aan te merken.
Goed assortiment tegen nette…
Goed assortiment tegen nette prijzen.Bestellen was makkelijk. Keurig op tijd geleverd.
De bestelling werd vlot geleverd
De bestelling werd vlot geleverd. Per e-mail werd informatie duidelijk gegeven.
Bijzettafel Sophie Hartman
Bijzettafel past precies bij de tuinstoelen die ik al had. Prima set nu.
Levering ging ook prima, via mijn account kon ik alles volgen.
Parasolhoes MADISON
Na een 6-tal jaren was het nu tijd voor een nieuwe outfit voor de parasol. De parasol glundert en wij zijn blij. En niet te vergeten…. een correcte levering.
Lees en huiver.🫣 wij bestellen 6 sets…
Lees en huiver.🫣 wij bestellen 6 sets tuinkussens. Ontvangen er slechts 4. Mails,telefoontjes enz zouden 2 sets worden nageleverd. Wederom gaat dit mis in de doos zit slechts 1 set. Weer de gehele procedure gevolgd. Na 1 week weer een grote doos en u gelooft het niet daar zit slechts 1 kussen in. Wederom gebeld en ja hoor er komt weer een doos met echter alleen het rugkussen Wij wachten nu nog op het zitkussen pffffff.
Had al eerder besteld was toen snelle…
Had al eerder besteld was toen snelle levering dus nu weer top bedrijf