We hebben de kussens op 9 juni besteld, het duurde iets langer dan verwacht maar we zijn prima geïnformeerd over de levering en hebben de kussens in prima staat ontvangen. Prachtig product, netjes ver... Vis mer
Se hva andre synes
Tuinkussensets voor 2 rieten stoelen besteld en er werd maar een set geleverd. Contact gezocht met de klantenservice en een hele vreemde mail terug gekregen dat de kussens los geprijsd zijn en... Vis mer
Het product voldeed aan de verwachting. Was makkelijk te vinden op de website. De communicatie over de werkelijke levertijd had wel via de mail een keer extra benoemd mogen worden die was wat langer... Vis mer
Wij hebben 2 parasolhoezen Madison besteld. Wij kenden het merk Madison, heel de tuin straalt Madison uit, van kussens voor tuinstoelen tot kussens voor ligbedden. Prachtige kwaliteit. Na een 6-tal j... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Tuinkussenstore
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Tuinkussenstore.nl vindt u één van de grootste collecties tuinkussens van Nederland. Van hoge en lage rugkussens tot zitkussens in alle gangbare maten – wij hebben het allemaal. Ook voor loungekussens, tuinbankkussens, ligbedkussens, lendekussens en sierkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- tuinkussenstore.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik wacht al 4 weken op compensatie van…
Ik wacht al 4 weken op compensatie van mijn lek geleverde Hanwagschoenen. Geen geld terug geen schoenen want retour gestuurd en geen communicatie. Niets. Als ik deze week geen uitsluitsel heb ga ik naar de kamer van Koophandel. Dit is wederrechtelijk. Meevaller... ze bestaan. Opletten dus.
Retour wordt niet geaccepteerd
Tennisbroek via bol.com besteld.
Etrias leverde een L paste niet. Direct de S besteld en de L retour gestuurd.
De retour wordt niet goedgekeurd.
Moet beide betalen.
Geen aanrader.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Niet leveren pakket! Slechte klantenservice!
Op 6 januari een flanellen donsovertrek gekocht en direct betaald alles via bol.com. We zijn 24 januari en nog steeds niets ontvangen. Al meerdere keren via mail contact gehad met Etrias en Bol. Com en post-Nl. Het enige wat ik telkens hoor is om nog wat geduld te oefenen. Het pakket zou verkeerd geleverd zijn en nu is er een onderzoek. Mijn geduld is op en ik wil gewoon mijn geld terugkrijgen zodat ik elders een donsovertrek kan kopen. Maar op de vraag om mijn geld terug te storten krijg ik geen enkele reactie van Etrias. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Doet me denken aan zo’n Chinese webshop! Een schande dat Bol.com daarmee samenwerkt! Heel slechte reclame.

Svar fra Tuinkussenstore
Wacht al bijna 2 weken op mijn…
Wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling en op mijn email heb ik nog steeds geen antwoord gekregen.
Gebeld en de mevrouw aan de telefoon ging het nakijken en ik zou per mail iets vernemen. Dat is nu 2 dagen geleden.
Gisteren zelf maar weer gebeld op 17-01 en 1 item laten vervallen de rest komt vandaag als het goed is, maar dat kan van het weer afhangen en dat begrijp ik. Het is nu onderweg. Communicatie zou beter kunnen als iets langer gaat duren dan verwacht.

Goedkoopste prijs
Goedkoopste prijs, netjes verzonden en snel bezorgd
Via Etrias heb ik 6 Hartman Sophie…
Via Etrias heb ik 6 Hartman Sophie kussentjes besteld. Een leuke aanbieding, geen verzendkosten en nog eens extra 10% korting. Goede kwaliteit voor een hele leuke prijs.
Slechte service bij beschadiging
Als er niks mis is, is Etrias prima. Helaas hebben we nu een tuinkussen met beschadiging (winkelhaakje in de voorzijde van het kussen) ontvangen. De klantenservice heeft pas na een week een ‘oplossing’ aangeboden, die totaal geen oplossing te noemen is. 10% korting op het beschadigde product. Een belachelijk voorstel en zeker niet iets waar we mee instemmen. Helaas is inmiddels de termijn voor retourneren verstreken, anders zou ik ze zeker terugsturen.
Verkeerde product geleverd- retourneren is de hel
Verkeerde product geleverd. Kennelijk een niet goed behandelde retour want er zat een ander product in het (juiste) doosje. Retourprocedure is omslachtig. Je ontvangt geen retourlabel omdat het "eerst nog beoordeeld moet worden" volgens de servicedesk. Inmiddels 5 dagen verder en nog geen retourlabel. Nooit weer!

Snelle website
Snelle website, goed product en snel geleverd.
Via mail info opgevraagd en snel…
Via mail info opgevraagd en snel antwoord
👍🏼
Etrias heeft een uitstekende…
Etrias heeft een uitstekende klantenservice. Ze zijn goed bereikbaar en hulpvaardig
De tuintafel én de prijs is prachtig
De tuintafel is prachtig, we zijn zeer tevreden. Ook over de snelle levering én vooral de prijs was top.
Snelle bezorging.Kwalitatief uitstekend…
Snelle bezorging.Kwalitatief uitstekend product.
'Hartman Daar geniet je langer van!' gaat voor mij niet op
Website van Etrias is op orde, de prijzen zijn scherp, de verzending en verpakking snel en zorgvuldig, de klantenservice vriendelijk van toon. Echter heb je daar als koper van Etrias niet zoveel aan, bij een defect product. Ze volgen blind een uitspraak van hun leverancier Hartman, die gebaseerd is op aannames.
De slogan: 'Hartman Daar geniet je langer van!' gaat voor mij niet op.
Vijf weken geleden twee kussen gekocht uit de duurdere Bahama collectie. Na 4 weken kwam het stiksel los. De reactie van kwaliteitsmerk Hartman was: je hebt zelf met kracht aan het stiksel getrokken.....
Alleen de aanname al...... Na zo'n hautaine uitspraak, voor mij nooit meer iets van Hartman.
Prachtige kleur grijs en lekker dik dus ligt heerlijk!!
Prachtige kleur grijs en lekker dik! Dus heerlijk om op te liggen!,
Snelle levering.kussens zoals omschreven
Snelle levering.. prachtige diepblauwe zitkussens.zoals omschreven..
Hele fijne website!
Hele fijne website en voor een goede prijs gevonden wat ik zocht!
De verzending duurde iets langer dan verwacht omdat het product nog vanuit de leverancier moest komen.
Voor de tweede keer in 5 jaar kussens…
Voor de tweede keer in 5 jaar kussens besteld. Kwaliteit prima. Goede bezorging en op tijd geleverd
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.