TT-Line Anmeldelser 10 032

2,7

1. Fergeselskap

På ttline.com hittar du många erbjudanden och bra tips för din resa över Östersjön. TT-Line är marknadsledande inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Med upp till 18 avgångar per dag förbinder TT-Line de största Östersjöhamnarna Travemünde, Rostock, den polska hamnorten Swinoujscie och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg, den viktigaste hamnen i Sverige. På ttline.com hittar ni färjeöverfarter, paketresor och shoppingresor till förmånliga priser. Med en flotta på sju fartyg erbjuder TT-Line bekväma hytter, restauranger, cafeér samt bollhav för de yngsta. I ombordshopen Sea & Save hittar ni kosmetika, starka drycker, parfymer, godis och souvenirer. Njut ombord på soldäck med en god bok och en kopp kaffe. TT-Line erbjuder olika typer av biljetter. Nyhet! Planera din semester tryggt och säkert. Lägg till FLEX-Plus på din bokning. Boka nu och bestäm dig senare. Avbokning utan kostnad och ombokning utan avgift med FLEX-Plus fram till 24 timmar före avresa. Låt semestern börja ombord!

2,7

Under middels

10k anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Fraråder turNei

Nei, kan fraråde tur med tt-line. Hadde kjøpt tur retur med hotellrom i Rostock med mat om bord . Mat viste seg å være kaffemat og måtte kjøpe mat selv om bord på 23 €. Etterkant tenker det var rart at det begynte å blinke da jeg dratt i ledning på bade på Hotel i Rostock:kommer det folk mens jeg tørker meg -tenkte jeg? På vei tilbake var top av forferdeligheter. Bussjåføren tok kofferten min å kjøre den til bussen.Ved ankomsten til båt viste seg at heis på leien var i ustand og jeg måtte bære kofferten 4 etasjer opp - fint for Rostock kai. På båten i logare for 1700kr ventet på meg flasende sofa og forferdelig stinkende lukt. 23.30 kom annonse på høytaler på 4 språk at reisende må hente brosjyren om livsredning. De gjentar den minst tre ganger. Nesten som å si god tur! Eller mest sannsynlig båten skal forlise.

27. august 2025

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och är tacksamma för all feedback för att hela tiden kunna förbättra. För att kunna skicka dina synpunkter vidare till ansvariga ber vi dig fylla i kontaktformuläret (https://www.ttline.com/sv/kontakt/). Vi hoppas trots det inträffade att få hälsa er välkomna ombord någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

Store forsinkelser

På vei til fergen får jeg melding at den var forsinket og at checkin burde senest være 24.00
Jeg begynte og kjøre tidlig så jeg skulle være fremme der 22.00 båten hadde planlagt avgang 23.55 endte med og gå 03.00 på kvelden
Anbefaler heller og gå for alt annet en denne ferge

7. februar 2025

For noen måneder siden skulle vi reise…

For noen måneder siden skulle vi reise med TT Lines fra Rostock til Trelleborg. Tre timer før avgang ankom vi havnen og så at det sto «avlyst» på skjermen. Vi mottok ingen e-post eller forklaring på hvorfor. Vi kjøpte en billett for et annet selskap og ba om refusjon fra TT Lines. De utsetter stadig og sa at de ventet på informasjon. Vi har fortsatt ikke mottatt refusjon, og de aktuelle personene svarer ikke på e-poster. En stor anti-anbefaling.

10. september 2024

Dårlig service

Jeg kom om bord 10 minutter før ferige starter kl 2330 og kabiner som koster 120 Euro er ikke ferdig rengjørt. Jeg venter til kl. 24.oo før jeg kom in i kabinen. Det er alt for dårlig jeg har aldri opplevd slik sakte servise før og jeg reiser mye med color Line stenaline og ttline di siste 25 år.

3. april 2024

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och är tacksamma för all feedback för att hela tiden kunna förbättra. För att kunna skicka dina synpunkter vidare till ansvariga ber vi dig fylla i kontaktformuläret (https://www.ttline.com/sv/kontakt/ifeedback/) Vi hoppas trots det inträffade att få hälsa er välkomna ombord någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

(Norsk) Tidliger gode opplevelse med…

(Norsk) Tidliger gode opplevelse med TTline, derfor booket jeg igjen. Bra bra mat, bra og hyggelig personal, i det hele en bra opplevelse tidliger av tidligere gjennomförte seilinger. Ok booking system, ok hemmside.😀😀

29. januar 2024

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi ser framemot att få hälsa er välkomna ombord. Hälsningar TT-Line

Forseningar på opptil 6 timmer ock…

Forseningar på opptil 6 timmer ock Utrolig dårlig service og grinig personal

21. januar 2024

Lätt att boka

23. januar 2024

Svar fra TT-Line

Personell på båten fra tyskland til…

Personell på båten fra tyskland til norge er fantastiske gode mennesker, båten er helt ok, alt er 10+ men ved ankomst Trelleborg var det lazy mannskaper ,de gadd inte løfte platformen helt ned slik at mange personbiler slo nedi og jeg og har fått skade under bilen, dere bør irette sette det lazy mannskapet dere har i Trelleborg og inte slippe biler ut av båten når plattformen står 20-30 cm over bakken, finner jeg skade på bilen sender jeg dere regning, ellers er dere ett fantassktisk bra ferge selskap og crewet deres på båtern fortjener høre från oss, pluss 10 ekstremt vennlig crew MVH Terje W Hovde -Norworld AB

30. november 2023

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback som vi skickar vidare till ansvariga. Vi ser framemot att få hälsa er välkomna ombord. Hälsningar TT-Line

Snyte papir i lampa

Snyte papir i lampa, lite rom. Ristet i døra på rommet ristet hele natta. Fant sed i dusjen og vasken var sprukket opp

28. oktober 2023

Svar fra TT-Line

Dear customer, thank you for your feedback. We are always working to improve our service. Therefore, we would like to ask you to send your feedback to our customer service (https://www.ttline.com/en/contact/ifeedback/). In this way, it reaches the responsible colleagues directly. We look forward to welcome you on board our ferries soon. Your TT-Line team

Helt ok att boka online men saknar att…

Helt ok att boka online men saknar att ni inte har en app.

9. oktober 2023

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback som vi skickar vidare till ansvariga. Vi ser framemot att få hälsa er välkomna ombord på någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

....

Det var lett å bestille på website ttline.se

5. oktober 2023

Svar fra TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi ser framemot att få hälsa er välkomna ombord på någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

Seilertid skulle være 6 timer

Seilertid skulle være 6 timer. Det tok over 7,5 timer

20. september 2023

Svar fra TT-Line

Enkelt att boka och enkelt med online…

Enkelt att boka och enkelt med online check in. Däremot dålig städa toalett i hytten samt dyr taxfree

9. september 2023

Lätt att boka

22. august 2023

Ryddig og presis.

En nødvendighet mellom Trelleborg og Rostock. Fergen(e) er fine og stille. Men frem til kaia er så krokete.

20. august 2023

Enkelt att boka easy

Enkelt att boka
Med mera

18. august 2023

Svar fra TT-Line

Dear customer, thank you for your nice feedback. We hope to welcome you onboard our ferries soon again. Best regards TT-Line