Hos Stena Line gör vi det enkelt, bekvämt och avkopplande att resa över havet. I mer än 60 år har vi fört människor, platser och upplevelser närmare varandra – tryggt och med omtanke om miljön.
Oavsett om du ska på semester, affärsresa eller hälsa på familj och vänner kan du se fram emot en resa med komfort från början till slut. Ombord finns bekväma hytter, god mat och underhållning för hela familjen – eller möjlighet att bara luta sig tillbaka och njuta av havsutsikten. Barn och husdjur är alltid välkomna, med särskilda områden där de kan leka och vila.
Färjor från Sverige
- Göteborg – Frederikshamn
- Göteborg – Kiel
- Halmstad – Grenå
- Trelleborg – Rostock
- Karlskrona – Gdynia
Bra att veta
Reser du med bil? Ta med så mycket bagage du får plats med – utan extra kostnad. Går du ombord som fotpassagerare kan du ta med det du orkar bära, upp till 23 kg per kolli.
Om Stena Line
Stena Line är ett familjeägt svenskt rederi med 18 linjer i norra Europa. Vi är en av världens största färjeoperatörer och erbjuder säkra, hållbara och bekväma resor över Nordsjön, Östersjön och Irländska sjön. Vårt mål är att varje resa ska vara smidig, trevlig och fri från stress.
Boka din färjeresa
Besök www.stenaline.se för att planera din resa, se tidtabeller och upptäcka våra aktuella erbjudanden. Använd Low Fare Finder för att hitta bästa pris, eller välj Flexi eller Premium för extra komfort och flexibilitet.