Bestelling geplaatst op 24 april en op heden 18 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Hebben een .BE & .NL website maar hun hoofdzetel zit blijkbaar in Hong Kong? Koop zeker niets via deze dropshipper... Vis mer
Se hva andre synes
De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteind... Vis mer
Koop hier niks oplichters hele loesje antwoorden krijg je als je iets wil retourneren mag je t niet weigeren maar moet je t aanpakken en zelf retour brengen naar n post punt omdat t anders naar 1 of a... Vis mer
Selskapet har svart
De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee. Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken. Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zij... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tevreden klant
Duidelijk aangegeven, product was prima, en op tijd bezorgd.
Tottaal onverwacht …
Tottaal onverwacht kwam ik ineens een advertentie van SplitFixe tegen.Daar ik al maanden niet naar de kapper ben geweest ,kon mijn haar wel een onderhoudje gebruiken..Koop normaal nooit via zo een advertentie omdat ik het steeds misleidend vindt maar nu...ik twijfelde...Ikzelf heb heel dun haar ...zou het werken...Had ook bang dat ik als een kale kip zou rondlopen.Maar nee, ben zeer verassend tevreden van de werking van Split Fix....Kan iedereen het aanraden...ik ben een tevreden klant..
De schoenen lopen zo fijn ,en lekker…
De schoenen lopen zo fijn ,en lekker warme voeten ik heb ze graag aan
zeer goede service
zeer goede service, mooi product
Goed kwaliteit, langere levertermijn
De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen.
Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteindelijk naar vroeg waren ze heel duidelijk in hun communicatie en zoals ze zeiden was het onderweg en kwam het paar dagen later effectief aan. Bedankt.
Tevreden klant
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Ondermeer ook vanwege de goede communicatie en de op tijd verzonden bestelling.
Fijn product!
Fijn product!
We moesten er even op wachten maar het is goed gecommuniceerd. We zijn er blij mee!
Goed, wel wat langere levertijden
Na bestellen van kattenpoot-slof zag ik veel slechte ervaringen maar ik moet zeggen dat dit helemaal goed ging.
De levertijden zijn weliswaar wat langer (in de trant van weken i.p.v. dagen) maar het werkt gewoon.
Snelle verzending en goed verloop
Ondanks dat ik trenday nog niet kende en toch een beetje afwachtend was of alles goed zou verlopen, ben ik heel blij om te melden dat alles goed verlopen is met een snelle verzending. De pantoffels zitten als gegoten en zijn lekker warm.
Product was te klein ging om schoenen…
Product was te klein ging om schoenen ik hoef het niet terug te sturen en ook niks te betalen
Teleurstelling!Ook ik ben zeer teleurgesteld toen ik…
Ook ik ben zeer teleurgesteld toen ik eindelijk de “Folded Flowers” vanmorgen ontving.
Behalve dat de levering zeer lang duurde, is de vaas en het boeket bloemen veel kleiner dan op het filmpje. Op het filmpje kan je de bloemen “rangschikken”, er worden stelen naar de zijkant getrokken. Dit kan niet met de gekregen versie.
Kortom een grote teleurstelling, voor best veel geld. Was van plan het cadeau te geven, maar leg het nu maar in de kast 😏🤨!
Geen aanrader, niet bestellen!!

Bestelling maar helft ontvangen
Bestelling ontvangen, olie zit er niet eens bij. Op site staat, binnen de 2 weken van ontvangst mag je retourneren. Dus ik mail
Hun om een retour aan te vragen. Komen ze met onbenullige voorstellen waar ik niet voor gediend ben! Niets kopen daar, afzetters zijn het!!!
Het vervolg, ze komen met een tegemoetkoming. Mag met een code een nieuwe bestelling uitvoeren, helaas nog steeds niets aangekregen. Het zijn gewoon louche praktijken. Mail je hen, niets reactie. Mijn geld ben ik enkel kwijt. En zij zijn weer wat rijker! Reclame zal ik dus nooit voor jullie maken, of ja slechte reclame!

Ketting vleugel-hartje
ik had een de ketting met vleugels en hartje besteld en een naam laten ingraveren maar kreeg er eentje met een verkeerde naam

Svar fra trenday
Ik heb begin december bestelling…
Ik heb begin december bestelling gedaan. Net voor de kerst ergens geleverd bij een afleverpunt door omstandigheden niet kunnen ophalen.normaal word het dan terug naar leverancier gestuurd maar volgens trenday moet ik er zelf achter aan waar het is en gewoon het bedrag betalen……waardeloze service en ook veel te lang duren

Svar fra trenday
Na deze revieuws te lezen was ik een…
Na deze revieuws te lezen was ik een beetje bang of mijn bestelling wel zou komen. Ik had op 2 januari een bestelling gedaan en had deze week nog niets ontvangen. Ik heb direct een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef. Ik kreeg dezelfde dag een mail terug met dat de bestelling onderweg was. 2 dagen later was de bestelling toegekomen. Ik ben er heel tevreden mee
Lang proces - mooi resultaat
Het hele proces duurde veel langer dan verwacht en aangekondigd maar op elke vraag van mijn kant kwam wel een snelle reactie. En uiteindelijk volgde (ook weer onverwacht) de levering. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen - ben er absoluut blij mee.
Leuke pantoffels
Leuke pantoffels, snelle levering!!
ik had een kaars besteld met een foto…
ik had een kaars besteld met een foto van mijn overleden papa, toen ik die kreeg werkte die niet en was wel heel ontgoocheld, ik liet dit weten en kreeg direct antwoord, ik moest een filmpje maken van de kaars en doormailen. Zij hebben direct een andere opgestuurd zonder verdere problemen, heel tevreden
snel en vlot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.