trenday Anmeldelser 1 579

TrustScore 3.5 av 5

3,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling geplaatst op 24 april en op heden 18 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Hebben een .BE & .NL website maar hun hoofdzetel zit blijkbaar in Hong Kong? Koop zeker niets via deze dropshipper... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteind... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koop hier niks oplichters hele loesje antwoorden krijg je als je iets wil retourneren mag je t niet weigeren maar moet je t aanpakken en zelf retour brengen naar n post punt omdat t anders naar 1 of a... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee. Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken. Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zij... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

OrthoGuard schoenen

5 Januari 2025 de OrthoGuard schoenen besteld

in totaal 3 paar
1 paar is intussen geleverd maar ben nog steeds aan het wachten op de andere 2 paar
en dan staat er levering tussen 28 Januari en 5 februari
het bedrag van 104,97 € werd al volledig betaald
heb al een paar mails gestuurd en via facebook contact gezocht maar ze weten niet wat er is gebeurd ?

de 2 andere paren zijn vandaag eindelijk aangekomen
21/2/2025

5. februar 2025

Beste Sabrina,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat u nog niet alle bestelde items heeft ontvangen. We willen u graag laten weten dat we er reeds voor aan het zorgen zijn dat de ontbrekende paren OrthoGuard-schoenen zo snel mogelijk bij u worden bezorgd.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@trenday.eu.

NIETS KOPEN!

NIETS KOPEN!
Schoenen besteld die eind december geleverd zouden worden. Inmiddels weken en emails verder maar nog steeds geen schoenen of geld terug. Het bedrijf communiceert enkel per email en via de email kom je niets verder. Zij verwijzen alleen naar het vervoers bedrijf NL DBU?? Extra bijzonder aangezien op de site waar je kunt zien waar je bestelling is deze nog steeds niet op geleverd staat. Het maakt niet uit wat je vraagt of zegt met Trenday kom je niet verder.

5. februar 2025

Beste Priscilla,

Bedankt voor uw review. We begrijpen uw frustratie en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We willen u laten weten dat we middels Trustpilot contact met u hebben opgenomen om aanvullende informatie te ontvangen, maar helaas hebben we tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen.

We willen deze situatie graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via info@trenday.eu, met vermelding van uw ordernummer? Zo kunnen we uw bestelling direct traceren en u verder helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen spoedig van u te horen zodat we dit naar tevredenheid kunnen afhandelen.

Klantenservice Trenday

Nog steeds geen geld terug ontvangen

3 dagen verder nog niks ontvangen!

Nog steeds geen geld terug ontvangen

Beste Julia, van welk bedrijf afkomstig met welk bedrag?

3. februar 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat u het bedrag nog niet heeft ontvangen. We adviseren u om contact op te nemen met uw eigen bank om te controleren of de terugbetaling correct is verwerkt.

Mocht u daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@trenday.eu, zodat we dit verder voor u kunnen uitzoeken.

Onze excuses voor het ongemak.

Uitvouwbare bloemenmarkt

Ik had op Instagram een mooie uitvouwbare bloemen kaart gezien voor € 14,99 en heb die besteld.
Hij werd best snel geleverd, alleen leek het totaal niet op de kaart die geshowd werd.
Na contact gezocht te hebben kon ik kiezen of de kaart terug sturen naar Azië of 25% van mijn aankoopbedrag teruggestort krijgen.
Of 100% te besteden op hun webshop, maar daar kan ik niet op, omdat het als een zeer gevaarlijke site wordt gezien door mijn online beveiliging.
Niets bestellen dus!
even reageren op reactie Trenday: ik had geen andere keuze dan de het aanbod van 25% accepteren, maar lees ook bij andere reviews dat er 100% terugestort is, jammer, als ik dat ook had gekregen had ik deze review verwijderd, nu lekker laten staan.

23. januar 2025

Beste Barry,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We willen u informeren dat we in ons systeem zien dat u akkoord bent gegaan met een korting van 25% op uw aankoopbedrag. Deze korting is inmiddels toegepast en teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor de negatieve ervaring. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oplichters schoenen besteld voldoen…

Oplichters schoenen besteld voldoen niet aan de verwachtingen hele dunne zolen en erg slap retour sturen is een ramp. Communicatie alleen via de mail waardeloos bedrijf. Koop hier niks. 😡😡😡

27. januar 2025

Beste Monique,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. We hebben via Trustpilot geprobeerd om aanvullende informatie van u te ontvangen om uw klacht verder te behandelen, maar helaas hebben we hierop nog geen reactie ontvangen.

We helpen u graag verder en hopen alsnog van u te horen. U kunt ons ook rechtstreeks mailen via info@trenday.eu, gericht aan Julia, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Unieke bookmarks

Mijn dochters waren zeer blij met de bookmarkers die ik hún cadeau deed.
Ze vonden het zeer praktisch om zo hun boeken een persoonlijke touch te geven.
Bookmark handig in gebruik en mooie prints die de unieke touch hebben.

25. desember 2024

Waardeloos product

Waardeloos product. Als ik het wil retourneren moet ik het naar China sturen.
Let op:
Trenday lijkt een Nederlandse webshop maar het is een Chinese. Ik zag overigens hetzelfde waardeloze product op Temu voor 4,95. Ik heb bij trenday 14,95 betaald.

28. januar 2025

Beste Jessie,

Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We willen u informeren dat we inmiddels een volledige terugbetaling hebben verwerkt voor uw bestelling. We hopen dat dit de situatie enigszins kan verzachten.

Nogmaals onze excuses voor de negatieve ervaring. We nemen uw feedback serieus om onze service en communicatie te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Correcte levering

Correcte levering. Bericht gevonden in de brievenbus + mail met het dichtstbijzijnde ophaalpunt wegens afwezigheid.
Artikel is volgens verwachtingen dus best tevreden

25. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv