Bestelling geplaatst op 24 april en op heden 18 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Hebben een .BE & .NL website maar hun hoofdzetel zit blijkbaar in Hong Kong? Koop zeker niets via deze dropshipper... Vis mer
Se hva andre synes
De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteind... Vis mer
Selskapet har svart
De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee. Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken. Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zij... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Temu artikelen verkoper
Let op! De door u gewenste artikelen staan op de site van Temu, alleen 60% goedkoper. Bij Temu kunt u ook kosteloos retourneren. Dus trap niet in deze particuliere verkoper.

25 januari iets besteld en betaald
25 januari iets besteld en betaald, nog steeds niks ontvangen en op email wordt niet gereageerd. Pakketje zou diezelfde dag al verstuurd zijn volgens track en trace. Heb ook al geld teruggevraagd ook daar word niet op gereageerd. Dus 60.00 euro verspeeld.

Svar fra trenday
Heb een stylo hair brusch ontvangen (…ja
Heb een stylo hair brusch ontvangen ( veel te laat) en veel teveel betaald !
Dezelfde bij Temu kost 13€ en ik heb 35€ betaald ! Jammer gaat me niet meer gebeuren . Trouwens ik had er meer van verwacht. .

Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Klant een dure pop-up kaart gestuurd; betaald door mijzelf!! . NOOIT aangekomen!! Er was een voorraad probleem. Er werd na verstuurd!!!
Is dus nooit gebeurd; geld kwijt en er wordt niet meer gereageerd op je e-mails die je ze stuurt !!

Svar fra trenday
Koop hier niks oplichters hele loesje…
Koop hier niks oplichters hele loesje antwoorden krijg je als je iets wil retourneren mag je t niet weigeren maar moet je t aanpakken en zelf retour brengen naar n post punt omdat t anders naar 1 of ander leegstaant warenhuis gestuurd zou worden waar t dan vernietigt of verder verkocht zou worden !! Doen moeilijk willen geen retour adres sturen dtingen continu aan om maar n korting te accepteren n t product dan togg maar te houden.. nooit meer!!! Masaal aangifte doen tot ze door radar onder de loep genomen gaan worden

Haarborstel
Ik heb 19 januari een haarborstel besteld van 29.95. Tot op de dag van vandaag 24 februari nog niets ontvangen Trenday, graag reactie Julia?

Mijn product is defect
Mijn product is defect en ik wens dit sowieso te retourneren. Webshop weigert een oplossing te bieden, vraagt foto's van het defect (terwijl het niet eens gaat om een zichtbaar defect, het ding werkt gewoon niet). Echt degoutante service.

Goeie levering
Goeie levering, maar spijtig dat je zolang moet wachten op pakje,

Svar fra trenday
Betaald voor poezen patroon maar nooit…
Betaald voor poezen patroon maar nooit ontvangen 😡

Svar fra trenday
een bloemenkaart besteld van 14,99 euro…
een bloemenkaart besteld van 14,99 euro geld ik 4 februari over gemaakt maar nog steeds niet ontvangen?

Svar fra trenday
Het was er veel sneller dan was gezegd…
Het was er veel sneller dan was gezegd en het is echt super mooi. Het lijkt net een echt openhaardje
Netjes verpakt
Netjes verpakt, apparaat werkt goed , ben er blij mee. Alleen de levertijd is wat langer dan vermeld. Bericht gestuurd naar Trenday en ik kreeg netjes antwoord terug. Twee dagen later was het binnen gekomen.
Zacht haar
Bezorging was goed te volgen, en het produkt (split end hairtrimmer) doet wat het belooft voor een heel redelijke prijs.
Goed product geleverd.
Retour
Nou ik was totaal niet tevreden met een artikel,wil die heel graag terug sturen en me geld terug,
Ze deden heel moeilijk gaven me allerlei verschillende opties waar ik niet blij mee was.
Enigste wat ik wilde is me geld terug.
Simpel klaar
Na heel veel mails te hebben gestuurd is het me eindelijk gelukt
Ze hebben me terug betaald
Zo blij mee,want ik heb letterlijk niks aan het product.
Dus blijf met hoe Trenday mij toch tegemoet is gekomen
Super bedankt
Groetjes x

Oplichters
1 ster is al teveel, dit is 1 grote oplichterij alleen maar geld innen, en geen producten leveren.
Nooit hier wat bestellen wees gewaarschuwd.

Svar fra trenday
Kreeg mijn bestelling vrij snel
Kreeg mijn bestelling vrij snel, het was precies wat ik er van verwachte
Een gewaarschuwd mens telt voor twee
Niks kopen! Borstel met stijlfunctie gekocht. Werkt voor geen meter. Retouraanvraag ingediend. Dit waren de opties die ik kreeg:
Hier zijn de opties waaruit je kunt kiezen:
Optie 1: We kunnen je winkeltegoed geven van 25% van het totale aankoopbedrag, en je mag het artikel behouden. Dit artikel mag je dan zelf houden, cadeau geven aan een ander of wellicht doneren aan een goed doel! Met deze persoonlijke code kun je een ander product naar keuze bestellen tegen een heel lage prijs.
Optie 2: Of je kunt ervoor kiezen om 15% van het totale aankoopbedrag terug te ontvangen, en je mag het oorspronkelijke artikel behouden.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

netjes bericht bij levering
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. Kwaliteit dik in orde. Ziet er leuk uit met een juiste pasvorm.
Levering wel wat traag, dat zou sneller mogen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.