Sikke en dejlig positiv service. Jeg var ikke tryg ved om en syning på tøjlen ville holde i længden. Ingen problem, jeg kunne vælge mellem rabat eller at tøjlen blev byttet selv om jeg havde red... Vis mer
Se hva andre synes
Super god service og hurtig levering <3 Jeg skulle bruge et nyt gelé underlag lige op til stævne og Lena fra Topreiter gjorde alt hvad hun kunne for at jeg fik det inden stævnet, hvilket jeg gjorde... Vis mer
Jeg har handlet hos Topreiter altid. Det bedste udstyr for både mine heste og jeg. Man bliver altid mødt med en kærlig hånd og nogle klar til, at hjælpe en med at finde det rette for din hest og dig... Vis mer
En helt fantastisk service. Jeg købte en ridejakke til mit barnebarn, og søde Josephine rindede mig op kort efter købet og sagde, at de desværre ikke havde den størrelse på lager, som jeg h... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Top Reiter Danmark sælger top kvalitets rideudstyr, ridebeklædning og plejeprodukter
Kontaktopplysninger
Sophus bauditzvej 2, 8230, Åbyhøj, Danmark
- Info@topreiterdanmark.dk
- topreiterdanmark.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kvalitet af produkter og service
Jeg er vild med Topreiter’s produkter både til hest og rytter. Topreiter bruger top kvalitetsmaterialer, og der bliver altid ydet en god service.
Super god service
Super god service - der var tid og ro til at prøve flere sadler flere gange, så jeg kunne beslutte mig for den rette.
Fantastiske produkter i god kvalitet
Fantastiske produkter i god kvalitet. Lena og Josefine yder den bedste service og kender deres produkter rigtig godt.
God personlig service
Et produkt var ikke på lager alligevel men fik en opringning og en anden udgave fundet👍
Effektivitet og faglighed i top
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har netop købt en super lækker sadel fra topreiter. Jeg oplevede en helt igennem fantastisk service og vejledning til hvilken sadel jeg skulle vælge og endte med en sadel der både passede min hest og jeg perfekt.

Svar fra Topreiterdanmark

Svar fra Topreiterdanmark
Service ud over det sædvanlige
Jeg vil gerne give Topreiter Danmark mine allerbedste anbefalinger. Deres service er simpelthen uovertruffen, og det er tydeligt, at de går meget langt for at sikre, at deres kunder får den bedst mulige oplevelse. En særlig stor tak går til Ole, som virkelig udviste en ekstraordinær indsats for at vejlede mig med stor professionalisme og venlighed. Ole tog sig tid til at besvare mine spørgsmål, hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, og sørge for, at Roflex-hegnet blev bestilt hjem. Det var en stor lettelse at opleve så engageret og personlig service, hvor man som kunde føler sig hørt og værdsat.
Denne slags dedikation og ekspertise er sjældne, og det gør virkelig Topreiter Danmark til noget helt særligt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger produkter og service af høj kvalitet. Tak for en fantastisk oplevelse!
Hilsen Morten
En helt igennem fantastisk oplevelse!
En helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg har sjældent oplevet så god service som hos TopReiter Danmark. Man bliver mødt med ægte interesse, stor faglighed og et smil hver gang. De tager sig tid til at lytte og rådgive, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Jeg kan kun varmt anbefale dem – det er en butik, der virkelig brænder for det, de laver!
Sadel service 🌟
Jeg har nu haft sadel bussen ude 3 gange, både til tilpasning af en sadel og købt en ny, og det kan jeg kun anbefale. Søde og passionerede mennesker der ved meget om emnet 👌
Virkelig god vejledning og kvalitets udstyr 🌟
Topreiter Danmark har en altid en god service og svarer hurtigt på mine beskeder med spørgsmål. Jeg kan kun anbefale dem! De har alt til den islandske hest og rytter, og gør sit bedste for at tilfredsstille kunderne. Kan kun anbefale at shoppe hos dem ♥️
Jeg har kun haft gode oplevelser✨
Jeg har kun haft gode oplevelser med Topreiter Danmark. Servicen er i top og pakkerne kommer altid super hurtigt♥️De er hjælpsomme og gode til at finde det perfekte udstyr til dig og din hest!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.