Super priser, nem hjemmeside. En super fantastisk service, hurtigt svar og helt igennem venlige. De svare indenfor 45 min. Grundet et problem med nogle hummel leggins som Overhovedet ikke var deres... Vis mer

Fantastisk hjemmeside med masser af træningstøj til super gode priser. God idé at besøge siden jævnligt, da der kommer nye varer hele tiden. En uovertruffen kundeservice. De skrev til mig at de de... Vis mer

Gode tilbud og lækre produkter. Hurtig ekspedition af ordre. Selvom jeg glemte at sætte en rabatkode på ordren, så kunne jeg ved henvendelse alligevel få rabatten. Kundeservice er sød og svarer hurtig... Vis mer

Jeg bestilte en bluse og en tshirt og det tog lidt ekstra tid før pakken blev sendt. Der var dog en grund, tshirten havde desværre en fejl og Reactivate havde forsøgt at få en hjem i tilsvarende s... Vis mer

1. Treningsutstyrsbutikk

Vi giver "nyt" liv til restpartier og returvarer fra kendte brands, som producerer højkvalitets varer med hensyn til bæredygtigheden. Ved at samarbejde med flere store leverandører har vi fokus på, at det tøj som allerede er fremstillet, nu også ender hos forbrugerne. Hos RE:ACTIVATE garanterer vi, at alt er nyt og ubrugt. Og du kan naturligvis stadig både ombytte eller returnere. Vi håber samtidig på din forståelse for, at udvalget ændrer sig meget, og hurtigt, da der ofte kun er meget få stk. på lager. Til gengæld bliver det aldrig kedeligt, og du sparer en masse penge, alt imens du medvirker til at nedbringe spild og overproduktion.

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Leveringen er der ikke noget at sætte…

Leveringen er der ikke noget at sætte noget på.. kom hurtigt ..
Men kvaliteten af varene . Er da utrolig skuffende... Hummel strømper . Discount af værste skuffe.
Træningesbukserne fra QED LONDON.. virker ærligt som sheins det billigeste, for ikke at tale om lugten på bukserne..
Der er ikke en vedlagt en følgeseddel med ordren.. alt i alt, meget skuffen oplevelse . Og jeg undre mig over måden man skal returnere også. Det er ikke let og ligetil..

15. april 2026
Logoen til Reactivate

Svar fra Reactivate

Hej Anneli, tak for din feedback. Vi er dog virkelig ærgerlige over, at du ikke henvender dig til os direkte, når du åbenbart har haft så dårlig en oplevelse. Så er det jo rigtig svært for os at hjælpe dig. Hummel sokkerne er vores mest solgte vare, som vores kunder normalt er glade for. Men smag er jo heldigvis forskellig og du har naturligvis ret til at have din opfattelse. På samme måde synes de fleste af vores kunder, at det er meget nemt at returnere. Man går bare ind på vores returportal og taster sit ordrenummer, så kommer alle oplysninger af sig selv. Hvis du havde henvendt dig ville vi meget gerne have hjulpet dig igennem processen.
Vi er e-mærket, så hele vores returpolitik er gennemgået og godkendt af dem, og jeg kan godt forstå at alt teksten kan virke omfattende, men det skal se sådan ud for at overholde dansk lovgivning.
Igen, tag endelig fat i os på info@reactivate.dk, så hjælper vi gerne, men vi synes ikke vi har fortjent din dårlige vurdering, da vi jo ikke har haft mulighed for at gøre noget ved dit problem.

Helt igennem fantastisk service

Super priser, nem hjemmeside.
En super fantastisk service, hurtigt svar og helt igennem venlige.
De svare indenfor 45 min. Grundet et problem med nogle hummel leggins som Overhovedet ikke var deres skyld. Men de var enorm behjælpelig. Kan 100% anbefale dem.

25. februar 2026

No Slin Difference

This is a scam. I took this for two months and have noticed no difference in my skin. I’m still taking it because it does not hurt but it does not do anything noticeable. Don’t waste your money. Like all of these companies there is never a way to get your money back.

10. februar 2026
Logoen til Reactivate

Svar fra Reactivate

Hi Donna, I think you have written the wrong company. We are a Danish clothing webshops and our webshop is called reactivate.dk. We only sell sports clothing and no skincare what so ever.
I hope you will admit your mistake and withdraw what you have written and contact the correct company instead.
Best Regards
Reactivate.dk