Vores søn er rigtig glad for at gå hos Josefine træner hos Danish goalkeeping. Han er tryg ved alle dem der har været med inde over hans træning. De er søde og rigtig gode til at tilpasse... Vis mer
Se hva andre synes
Vores søn på 9 år har været afsted på sin første Camp. Efter eget udsagn er det ikke sidste gang! Fik øvet en masse målmandsteknikker, som ikke bliver prioriteret i hans vanlige klub til træningerne.... Vis mer
Min søn Oskar har deltaget på efterårscamoen i Værløse i år, og han var meget spændt på hvordan niveauet var på alle deltagere og hvordan de forskellige niveauer ville blive håndteret. Og efter to da... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Danish Goalkeeper startede i 2022 med at træne målmænd på tværs af alder og køn. Vi har mange tilfredse kunder, der har søgt alt fra lidt træning i ferien og lidt ekstra sparing til gentagende forløb som deres primære form for målmandstræning.
Kontaktopplysninger
Astershaven 261, 2765, Smørum, Danmark
- info@danishgoalkeeping.dk
- danishgoalkeeping.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De er super dygtige⚽️🧤
Fokuseret træning som er tilpasset den enkelte
Vores søn er rigtig glad for at gå hos Josefine træner hos Danish goalkeeping.
Han er tryg ved alle dem der har været med inde over hans træning.
De er søde og rigtig gode til at tilpasse træningen
Kan se en kæmpe udvikling på min søn.
Mvh.
Far til Mads
Vores søn på 9 år har været afsted på…
Fik øvet en masse målmandsteknikker, som ikke bliver prioriteret i hans vanlige klub til træningerne. Meget tilfreds og træt dreng 😅
Min søn er super glad efter camp og…
Min søn er super glad efter camp og føler han lærer nyt for hver gang! Også er der også en bnøonus i at kunne vinde præmier 😁👍 forsæt det gode arbejde, I gør det godt!
Rigtig god camp
Vores søn på 9 år var til sin første målmands Camp og han var vild med det! Han lærte nye teknikker og havde bare nogle virkelig gode dage! Han ser allerede frem til august hvor i afholder en ny Camp.
Møder deltagerne der hvor de ér
Tager god hånd omkring de unge mennesker og møder dem der hvor de er.
Positiv og frisk stemning - og deltagerne får meget ud af deres deltagelse.
Camp i Næsted og fast træning i Smørum
Vores søn har været på camp i Næstved. Han var rigtig glad for den. Han lærte en masse og synes at træningen var variende.
Han lærte lidt nyt og udviklede sig yderligere.
Han får en ugelig træning i Smørum af DG. Der har lært en masse, han kommer hjem hver gang og fortæller han lært noget nyt eller er blevet rette på, så hans målmandspil bliver bedre.
Målmandscamp i Næstved
Vores søn har deltaget i Campen i Næstved.
Det er 3. gang han gør det- som altid en glad og træt dreng vi får hjem. Der bliver udviklet på deres målmandsspil, og han har altid noget med hjem, som han kan øve på i træningen hjemme i klubben.
Så stor anbefaling herfra.
Fin Camp, to positive dage
Fin Camp, vores søn var meget tilfreds.
Helt uundværlig keepertræning
Vi har benyttet os af både keeper camp i Værløse, keeper akademi i Smørum og 1:1 træning til vores datter på 11 år. Alt sammen en fantastisk oplevelse. Når man er pige på 11 år og samtidig brænder totalt for keeper rollen, så er det nærmest umuligt at få dette behov opfyldt i egen klub. Her kommer Danish Goalkeeping ind i billedet. Alle deres tilbud har deres fordele, men især 1:1 har rykket hende helt enormt. Hendes træner formår at se hende og hendes behov til fulde og mestrer fint både at gøre træningen spændende og sjov, men også lægge det nødvendige pres på for maksimal udbytte og udvikling. Vores klare anbefaling.
Super god kommunikation og service.
Super god kommunikation og service.
Var desværre uheldig at campen blev aflyst grundet vejret, men for at hjælpe tilbød de kompensation.
Seriøs målmandstræning med trænere i…
Seriøs målmandstræning med trænere i øjenhøjde med ungerne. Der er styr på alt fra tilmelding til afvikling, og feedback. Vi har brugt DG flere gange, og kommer igen.
God og brugbar privat målmandstræning
God og brugbar privat målmandstræning.
Nemt og fleksibelt. Kan anbefales…
Super keepertræning
Vores søn elsker DanishGoalkeepings camps og deres 1:1 træning - der er både højt humør og kvalitet i træningen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.