Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi vil gerne give vores allerbedste anbefalinger til Top Clean. Mikas & co. er super effektive, pålidelige og leverer 1.klasses vinduespudsning. De klarer selv de sværeste opgaver med højt humør og s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superhurtig og fin service da vi med kort varsel skulle have pudset vinduer inden hussalg. Og som altid et flot stykke arbejde med skinnende rene ruder! Kan kun anbefale Topclean 😊👍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Med kort varsel fik jeg pudset mine vinduer til UG. Behagelig medarbejder. Kommunikation over både telefon og pr. sms var upåklagelig og meget servicemindet. Jeg ændrede i ordren et par timer inden ud... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

En misforståelse fik mig til at bruge dette firma, da jeg troede jeg fik et tilbud på 195 kr for mine ruder. I stedet blev prisen 431kr, hvilket jeg synes er i overkanten for en lille treværelses lejl... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Vindusvask
  2. Bedriftsrengjøring
  3. Eiendomsettersyn
  4. Møbelrengjøring

Skrevet av virksomheten

Top Clean ApS hjælper virksomheder, offentlige institutioner, ejendomme og private på Sjælland med én ting: service, der fungerer i praksis – hver gang. Vi har rødder tilbage til 1972, og vi bygger vores arbejde på et enkelt princip: ordentlighed i alt. I planlægningen. I kommunikationen. I udførelsen. Og i det, der bliver stående, når vi er kørt. Vi er ikke interesseret i at være “billigst i feltet”. Vi er interesseret i at være bedst at samarbejde med, og til den rigtige pris. Det kan du forvente hos os: • Kompetente, professionelle teams med styr på detaljen • Klare aftaler, der holder – og tydelig forventningsafstemning • Fleksibilitet i praksis (tilpasset drift, adgangsforhold og tidsvinduer) • Moderne, teknisk udstyr og metoder – valgt efter opgaven • Løsningsorienteret tilgang: vi tager ansvar og får opgaverne i mål. Servicegrene: • Vinduespolering (erhverv & private) • Erhvervsrengøring • Ejendomsservice / Facility service • Møbel- og tekstilrens • Solcellerens. Hvis du søger en partner, der leverer som aftalt – med ordentlighed i alt – så tager vi gerne en uforpligtende dialog.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Top professionelle

De klarer selv de sværeste opgaver med højt humør og siger aldrig nej til en udfordring. Kæmpe stor anbefaling både til private og erhverv.

21. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Modtog regning for ikke udført arbejde, jeg ikke havde bedt om

Efter at jeg skrev nedenstående har jeg telefonisk fået en undskyldning og en kreditnota på, at jeg ikke skal betale for at de uopfordret har pudset vinduer for nogle for mig fremmede mennesker..-

Jeg er ikke tryg ved dem. Jeg modtog i går en regning fra dem med både specifikation og stigegebyr og antal ruder - som øvrigt også er forkert
Det er rent digteri. De har ALDRIG været hos mig- eneste kontakt jeg har haft med dem er, at jeg har søgt på deres pris og senere har bedt dem slette mig fra deres kartotek, da de skrev og prøvede at lave en aftale.
- og den adresse, de har pudset “mine” vinduer på er ikke her, hvor jeg bor.

21. mai 2024

Hej Susanne,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og vil gerne tage denne mulighed for at forklare situationen, som vi også har talt om telefonisk tidligere i dag.

Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange siden august 2023 for at aftale en tid til vinduespolering, men har desværre ikke kunnet komme i kontakt med dig. Som følge af din mail den 31. marts, hvor du bekræftede, at du ønskede vores service igen efter 4 uger, har vi fejlagtigt aktiveret din aftale for tidligt, inden du selv bekræftede, at arbejdet var færdigt. Det resulterede i, at vi kom forbi og pudsede vinduerne på den registrerede adresse udvendigt den 21. maj. Vi beklager fejlen - den tager vi naturligvis på vores kappe.

Efter din henvendelse i morges blev vi opmærksomme på fejlen og kontaktede dig retur efter kl. 13, som du ønskede. Her fik vi lejlighed til at forklare misforståelsen, og vi har naturligvis straks krediteret fakturaen fra i går. Vi er kede af, at det af dig angivne tidspunkt i dag ikke var tids nok til en opklaring af misforståelsen, inden denne anmeldelse.

Vi beklager meget denne fejl og de gener, det har medført for dig. Vi værdsætter vores mange glade kunder højt og bestræber os altid på at levere en god og pålidelig service. Vi har nu taget interne skridt for at sikre, at sådanne fejl ikke sker i fremtiden.

Vi håber, at denne forklaring kaster lys over situationen, og vi står altid til rådighed for at besvare yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen,
Mikas Rudberg
Top Clean ApS

God oplevelse med vinduespudser

Mine vinduer trængte virkelig til en ordentlig omgang og det fik de med Top Clean. De står super skrapt nu, der var ikke en dråbe snavs i vindueskarmen efter de havde pudset dem eller noget. Rigtig god oplevelse.

25. april 2024

Haft dem i flere år

Haft dem i flere år - de er gode

26. september 2023

Hej Lars Chemnitz,

Tusind tak for din loyale støtte gennem årene! Det er værdifulde kunder som dig, der gør vores arbejde så meningsfyldt. Hvis der nogensinde opstår spørgsmål eller behov for vores hjælp, tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for dig, og vi sætter stor pris på din fortsatte tillid til vores vinduespudser-team.

Med venlig hilsen,
Mikas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

It’s been more than one year that Top…

It’s been more than one year that Top clean take care of my windows inside and outside. I was always happy with the service and the kindness of the people that came to my place. I highly recommend Top Clean.

18. september 2023

Hello Danila,

Thank you so much for your kind review! We're thrilled to hear that you've been satisfied with our window cleaning service for over a year... hope to continue for years to come! If you ever need further assistance or have any questions, we're here for you. We truly appreciate your recommendation and look forward to keeping your windows shining.

Best regards,
Mikas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har netop fået pudset vores vinduer…

Har netop fået pudset vores vinduer inde- og udendørs i vores hus, efter vi har fået lavet en total renovering.
Glassene var ret snavsede, men Top Clean har fået dem til at skinne igen.
God fleksibilitet og kvalitet til en fair pris.

14. september 2023

Flotteste blanke vinduer

Jeg har brugt Top Clean i 2 år, der har aldrig været noget at klage over ifht kvaliteten af arbejdet og heller ikke prisen. Jeg måtte dog selv minde om, at det var tid til at få pudset vinduer;).
Nu er der kommet ny ledelse og det kører bare. Har aldrig haft så rene vinduer før.
Kan kun give de bedste anbefalinger herfra ******

14. september 2023

BRUG IKKE TOPCLEAN

Jeg har mandag den 17. Januar fået pudset mine vinduer af Topclean.
Inden aftalte vi en pris på 829-allerede inden vinduespudseren var gået igang siger han at prisen er hævet til 884,- grundet vinduer på 1. sal og at han derfor skulle bruge en stige. Jeg fortæller ham at alle vinduer på 1. sal kan vendes via et kliksystem indefra og at han ikke behøver stige til dette. Han siger at det ved han da godt, men han foretrækker stigen og hæver derfor prisen. Jeg tænker, ok, denne kamp vi lige ikke tage. Vinduespudseren er utrolig langsom, puster og stønner undervejs og jeg tænker, ok, han er en ældre herre. Dem skal der også være plads til i vores arbejdsliv. Problemet opstår dog, da der er gået godt 1 time og han siger, at nu er han færdig og skal til en ny kunde, han har travlt. Jeg spørger ham om han ikke skal afslutte de sidste vinduer, som han mangler. Han fortæller mig, at han ikke kan nå det og han ikke kan pudse flere vinduer, da der i nattens løb har været Frost. Mandag den 17. januar kl. 13:00 er temperaturen oppe på 7˚ og solen skinner. Jeg kan ikke forstå hans besked og beder ham om at afslutte arbejde hvis han vil have betaling, som aftalt. Jeg prøver forgæves at ringe til Topclean, men ingen svarer. Jeg sender dermed en besked til Topclean, at det er under al kritik. Jeg spørger vinduespudseren under hans arbejde om han ikke skal skifte vand og at han godt må skifte vandet på badeværelset hos mig, da hans udsyr efterhånden er meget beskidt eller blot klud på sit udstyr. Han fortæller at han kort har skyllet det i håndvasken. Han virker meget irriteret, vred og frustreret. Der er fedtede pletter på ruderne inden han skal gå og jeg spørger ham pænt om han vil gå det igennem, så han afleverer ruderne pæne. Han finder selv flere pletter og striber ved sin afslutning. Efter vi ruderne er pudset er der flere ridser i ruderne. Jeg har også sendt en enslydende besked til firmaet, Topclean uden at få svar. Jeg synes både at jeg har begrundet det og også betalt. Det bliver spændende om der er hil igennem her i dette Forum. Jeg kan kun sige LAD VÆRE med at bruge dette firma…

28. januar 2022

Svar fra Top Clean

Jeg er ked af vi ikke har kunnet gøre dig tilfreds, men vi har sendt en af vores gode og pålidelige folk som har været i firmaet flere år og vores faste kunder har kun ros tilovers for ham, han er også fortsat med pudsning af vores kunder resten af dagen og i dagene indtil nu og der er kun ros for hans arbejde.
Jeg tror i er gået skævt af hinanden lige fra starten og det kan jeg kun beklage.
Mvh. Top clean

Kan desværre ikke give 0 stjerner

Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Vi har fået pudset alle vinduerne i vores lejlighed (som er fredet) og ALLE vinduerne er fuldstændigt ridset til. Ikke nok med det vil Top Clean ikke indrømme at det er dem der har lavet ridserne - men jeg kan nu se at der er flere der har oplevet samme problem!!! Øv en skod behandling og vi er SÅ kede af at vores vinduer er blevet så grimme.

SVAR PÅ TOPCLEANS KOMMENTAR:

En af ruderne blev udskiftet for 10 måneder siden og er derfor ikke originalt glas men denne er også fuldstændigt ridset til. Der er ingen tvivl om at ridserne stammer fra jeres arbejde og det er så pinligt at i ikke vil anerkende det.

ANDET SVAR: Det giver jo ingen mening at det skulle opstå identiske ridser i den nye rude og de originale ruder hvis ikke det skulle være jer der havde forårsaget dem. Desuden kan jeg ikke genkende hvad du kalder top professionelt udstyr. Den mand anvendte to knækkede skafter.. i er meget velkommene til at komme forbi igen. Vi er igang med at rådføre os med bestyrelsen og et advokat kontor så lad os aftale en tid når de har vendt tilbage.

23. juni 2020

Svar fra Top Clean

Jeg er ked af den måde du reagere på, jeg har prøvet at kontakte jer et par gange uden resultat.
Som du selv nævner er det en fredet ejendom og ruderne er ældgamle og har været pudset rigtig mange gange igennem mange år.
Vi viser vores gode vilje og møder to mand op på aftalt tid hvor du desværre Ikke er til stede, så vi taler med din mand og får en god fornuftig snak.
Vi viser ham vores profesionelle værktøj det mest skånsomme der findes, mere skånsomt end en klud som man brugte i gamle dage.
Vi viser ham hvordan vi pudser ruderne med vores værktøj og som han kan se laver vi ikke en eneste rids i jeres ruder, altså vi kan umuligt have ridset jeres ruder med den måde vi pudser på.
Din mand ærgre sig forståeligt nok over ridserne som jeg også ville have gjort hvis det var mine ruder.
Vi pudser tusindvis af ruder hver dag og som du nævner er der nogle få som har beskyldt os for at ridse deres ruder, men det betyder ikke at vi har gjort det, der er masser af mennesker ned gennem historien der er blevet beskyldt for noget de ikke har gjort.
Vi afsluttede vores møde med din mand på en pæn og ordentlig måde.
Jer der læser dette må selv bedømme hvem der har fået den bedste behandling.

Andet svar.

Som jeg har nævnt for dig viste vi din mand hvordan vi pudser ruder og vi prøvede at pudse dem flere gange uden vi lavede en eneste rids, men har du tænkt på at der er en glarmester der har haft fat i din rude flere gange og kan have lavet flere ridser inden den er færdig isat.
Men jeg er villig til at komme når du er til stede så du kan se det med egne øjne.

Tredje svar .

Han havde samme værktøj med op da vi ankom som ikke er knækket og der er et overtræk på indvaskeren som er det mest skånsomme vi kan anvende, vi bruger en professionel skvizer til at køre vandet af ruden, men et problem er at du ikke var til stede da vi kom to mand for at vise dig hvordan vi udføre vores arbejde som tydelig viste vi ikke laver ridser.
Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke anbefale dette firma

Kan ikke anbefale dette firma. Efter sidste pudsning er der kommet ridser i ruden, som nøjagtig passer til buerne i "sæbesporene".
Henning fra firmaet sendte pudseren ud for at se på ridserne. Pudseren nægtede at have lavet ridserne, men da han skulle demonstrer, hvordan han pudsede, så var det meget tydeligt at buerne i sæbesporene var de samme som ridserne. Pudseren var bange for at han selv kom til at betale, men lovede at undersøge om TopClean/Henning havde en forsikring... efterflg hørte jeg ikke mere. Skrev til TopClean/Henning med en status på udbedring af skaderne. Han kom med en længere forklaring om at de var top professionelle og ikke lavede ridser. Jeg har forsøgt at forklare at jeg absolut ikke beskylder dem for ikke at bruge "professionelt" udstyr, men en sten kan have forårsaget ridserne. Der er ikke andre end TopClean, som har pudset ruderne, da de sidder i et nyt hus, som er under 5 år gl. Har bedt ham om selv at komme og se på skaderne, men dette ignorer han totalt. Har brugt dem de seneste år og også sagt at jeg gerne vil fortsætte, men de må være villige til at udbedrer skaderne. Deres tilgang og professionalisme til kunderne er absolut ringe, kan ikke anbefale dem.

28. februar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv