Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi vil gerne give vores allerbedste anbefalinger til Top Clean. Mikas & co. er super effektive, pålidelige og leverer 1.klasses vinduespudsning. De klarer selv de sværeste opgaver med højt humør og s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superhurtig og fin service da vi med kort varsel skulle have pudset vinduer inden hussalg. Og som altid et flot stykke arbejde med skinnende rene ruder! Kan kun anbefale Topclean 😊👍

Selskapet har svart

2. Bedriftsrengjøring
  3. Eiendomsettersyn
  4. Møbelrengjøring

Skrevet av virksomheten

Top Clean ApS hjælper virksomheder, offentlige institutioner, ejendomme og private på Sjælland med én ting: service, der fungerer i praksis – hver gang. Vi har rødder tilbage til 1972, og vi bygger vores arbejde på et enkelt princip: ordentlighed i alt. I planlægningen. I kommunikationen. I udførelsen. Og i det, der bliver stående, når vi er kørt. Vi er ikke interesseret i at være “billigst i feltet”. Vi er interesseret i at være bedst at samarbejde med, og til den rigtige pris. Det kan du forvente hos os: • Kompetente, professionelle teams med styr på detaljen • Klare aftaler, der holder – og tydelig forventningsafstemning • Fleksibilitet i praksis (tilpasset drift, adgangsforhold og tidsvinduer) • Moderne, teknisk udstyr og metoder – valgt efter opgaven • Løsningsorienteret tilgang: vi tager ansvar og får opgaverne i mål. Servicegrene: • Vinduespolering (erhverv & private) • Erhvervsrengøring • Ejendomsservice / Facility service • Møbel- og tekstilrens • Solcellerens. Hvis du søger en partner, der leverer som aftalt – med ordentlighed i alt – så tager vi gerne en uforpligtende dialog.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg giver en stjerne fordi jeg ikke har modtaget fakturaen men har betalt over mobilepay.

Jeg giver en stjerne fordi jeg ikke har modtaget fakturaen men betalte over mobilpay. Samt er der pletter på vinduer selv om jeg betalte ekstra for rengøringen.

6. desember 2018

Svar fra Top Clean

Hej Anne det er beklageligt hvis der er sket en fejl, vi er altid interesseret i at rette op på evt. fejl og misforståelser.
Jeg er sikker på vi har sendt fakturaen til dig men den kan være endt i spam eller uønsket mail, de omtalte pletter på ruderne vil vi meget gerne kigge på og rette.
Vi har nu 2 gange forsøgt at komme i kontakt med dig med 5 dages mellemrum inde på den interne mail på Trustpilot da vi ikke kan finde dig i vores kartotek under dit navn, muligvis fordi vi har registreret jer i din mands navn, og du har ikke oplyst dit tlf.nr.
Vi vil meget gerne at du kontakter os så vi kan rette evt. fejl og misforståelser.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rene vinduer og fleksible medarbejdere

Med kort varsel fik jeg pudset mine vinduer til UG. Behagelig medarbejder. Kommunikation over både telefon og pr. sms var upåklagelig og meget servicemindet. Jeg ændrede i ordren et par timer inden udførelse, og det var der intet problem med. Så fin service.

9. januar 2018

Svar fra Top Clean

Mange tak for den fine reklame, vi forsøger altid at imødekomme vores kunder bedst mulig

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fejl kan ske for alle

Det skete et par gange...Vinduer bliver sprunget over, regning bliver sendt uden at de har været forbi og pudset vinduer. Og når de egentlig har pudset vinduer bliver de Ikke helt rene.

Jeg kontaktede Top Clean chef som var meget forstående og rationel over for ovenstående. Vi havde en behagelig samtale sammen og han var åben overfor foreslag over hvordan ligende problemer evt. kunne undgås i fremtiden. Vores vinduer blev selvfølgelig ordnet relativ hurtig og han oven i købet fuglte op på det. Vi ved at FEJL KAN SKE for alle men vi har heller ikke lyst til at vi oplever det igen med at vinduer bliver sprunget over og ligende. Jeg vælger at giv den 4 stjerne for deres ellers fine arbejde..

15. oktober 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er fantastisk flot arbejde

Det er fantastisk flot arbejde. Alle vinduer skinner både ude og inde. Venlig, kompetent og professionel service. Jeg er en meget tilfreds kunde på 5 år.

24. juli 2017

Prisen var steget med 40%, da regningen kom ind af døren

Jeg havde aftalt en fast pris på kr. 1.049,- for indvendig- og udvendig pudsning af vinduer på mit hus i Espergærde. Aftalen gik på, at alle bundrammer på vinduerne skulle tørres af, og der skulle bruges stige to steder. Aftalen blev indgået med ejeren af TopClean, Henning.
Arbejdet bliver efterfølgende udført tilfredsstillende, men så modtager jeg en regning lydende på kr. 1.495,- Jeg går i dialog med ejeren pr. mail, og han undskylder med at min vinduesrammer skulle aftørres på siderne også, hvorfor prisen var steget til de kr. 1.495,-
Jeg må anbefale, at man tænker sig om en ekstra gang før man bestiller en ydelse hos TopClean, Henning.
Jeg må tage klar afstand fra firmaets forretningsmetoder.

15. juni 2017

Svar fra Top Clean

Jeg er glad for du er tilfreds med pudsningen, men det er et meget stort hus og når vi specielt skal tørre alle siderammer af tager det meget ekstra tid når vi også skal gøre det fra høj stige.
Som vi har talt om på mail. og telefon er det et ekstra arbejde vi har udført, derfor en ekstra pris. Vores pris på pudsningen holder som aftalt hvad du også selv skriver og vi snyder ikke nogen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ok pudsning, men dyrt og med misvisende priser på hjemmesiden

En misforståelse fik mig til at bruge dette firma, da jeg troede jeg fik et tilbud på 195 kr for mine ruder. I stedet blev prisen 431kr, hvilket jeg synes er i overkanten for en lille treværelses lejlighed, når man tager de vejledende priser på hjemmesiden i betragtning. Få altid dit tilbud pr. mail inden du takker ja.

29. mai 2017

Svar fra Top Clean

Jeg er glad for du har været tilfreds med pudsningen og det hele beror på en misforståelse, som vores kunder kan bekræfte kender de altid prisen som er konkurrencedygtig inden vi går i gang med pudsningen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner …

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner for ellers havde jeg gjort det. Jeg kan på det kraftigste ikke anbefale Topclean ApS. Jeg har fået pudset mine vinduer af dem to gange, første gang uden problemer, for 2 måneder siden, men i fredags, mødte der en ny mand op. Jeg var skeptisk, men tænkte ok, det fortryder jeg så meget nu :( da jeg efter at han var kørt, opdagede en stor ridse i mit køkken vindue. Jeg gik alle vinduer igennem, som jeg også gjorde sidste gang og opdagede at 6stk vinduer var blevet slemt ridset, ridser der kan mærkes med finger negl. Jeg havde ydermere 1 vindue som var helt nyt, hvor han var den eneste der havde pudset det, dette har os fået slemme ridsere og stadig snavs. Jeg har kontaktet ejeren og han vil ikke i møde komme min klage, heller ikke selv komme at se det som jeg tilbød flere gange. Jeg forsøgte forgæves at få en god dialog. Han sendte vindues pudseren tilbage dagen efter for at tage billeder, men det er ikke muligt at tage billeder af ridser i glas. Snavs på samtlige vinduer, store ridser på 6stk vinduer, jeg er chokeret og meget trist, mest af alt, på topcleans mangel på imødekommenhed og at blive taget seriøst.

10. mai 2017

Svar fra Top Clean

Jeg er meget ked af dine beskyldninger om ridser på dine ruder.
Som jeg har fortalt dig bruger vi professionelt værktøj, det mest skånsomme mod ruderne vi kan opdrive, vi har pudset hos dig for 2 måneder siden så det er ganske lidt støv der har været på dem så der har ikke været sten på ruderne som har ridset dem, vi har udført en ganske almindelig vinduespudsning hvor vi smøre sæbevand på ruderne med et professionelt blødt fiberovertræk og køre vandet af med en professionel gummiskraber som trækker vandet foran sig, vi pudser hundredvis af ruder hver dag uden problemer så jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig med den skånsomme måde vi pudser på kan ridse dine ruder.
Dine ruder er nye og mit bud er at ham der har pudset ruderne efter håndværkere, kan have ridset ruderne, her kan der være mørtel klatter, klister og silikone som skal afrenses, her benytter man barberblade man køre på ruden for at få det skrabet af, det kan give ridser og specielt hvis der er brugt slidte eller forkerte barberblade, her kan der blive ridser man kan mærke med en finger negl.
Det er ikke altid man lige ser ridser i ruderne nu og her men når man systematisk går dem igennem kan man opdage flere ridser.
Jeg er meget ked af denne situation men jeg har taget dig seriøs og været imødekommende og prøvet at forklare dig det flere gange.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Regninger + rykkere for ikke udført arbejde + ikke styr på noget som helst.

Havde bestilt vinduespudsning til starten af Maj. Der kom aldrig nogen (det er tydeligt da vi har fået lavet pudsearbejde på vores mur og det kan ses på vinduerne der er meget beskidte). Vi tænkte at de nok bare havde glemt os siden jeg heller aldrig fik den bekræftigelsesmail jeg var lovet. Noget tid senere (måske 1 måned til halvanden) får vi en regning ind ad døren med et rykkegebyr. Den første regning har vi aldrig set + vores vinduer som sagt aldrig er blevet pudset. Vi ringer og en medarbejder siger han vil kigge på sagen og ringe tilbage. Han ringer ikke tilbage. Vi går ud fra at problemet så er løst og der derfor ikke var grund til at ringe tilbage. Men nej vi får en regning til med ny rykker.
Vi får ikke fat på nogen i firmaet. Men går dog ind og skriver vores tlf. på deres hjemmeside som evt. ny kunde - så kunne de finde ud af at ringe tilbage. Vi snakker med en mand derinde fra der siger han ikke har hørt om det her før men forsikrer os om at nu er det ude af verden.
2-3 uger senere modtager jeg endnu en regning - denne gang på min email - første mail jeg modtager derfra (girokort via mail syntes jeg umiddelbart heller ikke er ok, men det må man åbenbart gerne). Jeg svarer på mailen og forklarer situationen og skriver samtidig at jeg tager det videre til forbrugerstyrelsen hvis der ikke snart kommer orden i det her. Jeg får som forventet ikke svar.
Idag (26/6) kommer der endnu en regning!
Nuværende situation er at denne anmeldelse kommer på trustpilot for at få folk til at holde sig væk og hvis det ikke er gået i orden indenfor den næste uge bliver forbrugerstyrelsen involveret.

26. juni 2013
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv