Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... Vis mer
Selskapet har svart
Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kocht de AKG K240 MKII hier omdat deze snel geleverd kon worden. Ik kreeg een prijsverlaging, omdat de koptelefoon elders goedkoper was. Na een snelle reactie... Vis mer
Selskapet har svart
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geven wat ze op de site adverteren en niet verkeerd de levering is snel en goed begeleidt chapeau ondanks de feestdagen

Svar fra ToneControl.nl
Snelle levering. Goed verpakt. Waterdicht. Ik maak dit laatste eigenlijk nooit mee.

Svar fra ToneControl.nl
Snel en vriendelijk geholpen bij aanschaf van een dj controller

Svar fra ToneControl.nl
Fx pedaal besteld, verlate levering wegens niet op voorraad bij leverancier. Heel duidelijke en proactieve communicatie hierover gekregen wat ik zeer apprecieer. Heel degelijk verpakt. Top.

UITSTEKEND
Snelle en correcte levering

Svar fra ToneControl.nl
ik had een verkeerde bestelling gedaan, jullie hebben mij goed geholpen om dat recht te zetten.

Svar fra ToneControl.nl
Wat een top service hier.
Had een Dj controller besteld. (Denon sc live 4) Dag er na al binnen gekregen. Door mijn werk niet veel tijd gehad om hem te gebruiken. Na in totaal nog geen uur aan gestaan te hebben in een paar dagen tijd, zag ik dat de verlichting van een van de 4 cue knoppen (die om voor te beluisteren) erg slecht begon te branden. Niet meer fel en soms bijna helemaal niet meer. Gelijk telefonisch contact gehad en kon hem retour sturen. Bij een defect zou ik direct een nieuwe krijgen. Na het na kijken werd er idd een defect opgemerkt en werd diezelfde dag nog een nieuwe controller verstuurd.
Betere service kan niet.

Svar fra ToneControl.nl
Had een vraag over mijn bestelling, snel en erg beleefd gereageerd! Erg goede en vriendelijke winkel!

Svar fra ToneControl.nl
Op het moment van bestellen stond bij beide producten dat ze voorradig waren. Ik ging er dus vanuit dat ze snel bezorgd konden worden. Na de bevestiging gekregen te hebben werd duidelijk dat dat niet zo was. Ik heb dit een enkele keer eerder gehad. Ik heb ook positieve ervaringen, ze zijn bijvoorbeeld erg vriendelijk in de winkel en de prijzen zijn scherp. Er is me via de mail aangeraden om te bellen om zeker te weten of iets voorradig is, zodat het niet nog een keer hoeft te gebeuren. Het kon mogelijk komen door een bug, het was in ieder geval lastig te verklaren, van beide kanten.

Svar fra ToneControl.nl
Ee werd mij verteld via de e-mail dat het pakket al verzonden was, maar dat blijkt dus niet zo het geval te zijn waardoor ik mijn pakket te laat binnen heb gekregen en ik het bedrag van zeshonderd euro heb misgelopen in verband met een optreden en dat vind ik erg kwalijk
De speakers zijn inderdaad nog steeds niet binnen
Gr Eraded

Svar fra ToneControl.nl
Wederom 5 sterren, wederom alle correcte en relevante informatie gevonden op de website mbt mijn aangekocht product (Alpha Theta HDJ-F10). Jazeker de laagste prijs ook in deze competitieve periode (de Black days) kon ik bij de concurrentie geen betere aanbieding vinden.
Speciale vermelding voor de levering deze was ongelooflijk snel, niet normaal, als je rekening houdt met de dag van mijn bestelling op "Cyber Monday" (01/12/2025-23.38u) en ontvangen op woensdag 03/12/2025- iets voor 11.00u. Gewoon MADNESS!!!
RESPECT voor het ganse team bij ToneControl.nl!!!

Svar fra ToneControl.nl
Everything perfect. Shipping very fast. Got it 2 days after I made the order. Thank you!

Svar fra ToneControl.nl
Zeer snelle levering en vriendelijk te woord gestaan door medewerkers met advies. Dank voor jullie service !

Svar fra ToneControl.nl
Ze leveren op tijd, hebben goede producten en vooral ook een heel snelle klantenservice als je vragen hebt. Dat vind ik heel fijn, zeker met grote aankopen. Dan wil je toch zeker weten dat alles goed bezorgd wordt en dat je daar ook op kunt rekenen. Dat kan bij ToneControl zeker, ik ga hier voortaan mijn spullen aanschaffen!

Svar fra ToneControl.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.