Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kocht de AKG K240 MKII hier omdat deze snel geleverd kon worden. Ik kreeg een prijsverlaging, omdat de koptelefoon elders goedkoper was. Na een snelle reactie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hi-fi-butikk
  2. Musikkinstrumentforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geven wat ze op de site adverteren en…

Geven wat ze op de site adverteren en niet verkeerd de levering is snel en goed begeleidt chapeau ondanks de feestdagen

3. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Bedankt Rob, gelukkig dat het allemaal een beetje meezat. Een mooi jaar gewenst en plezier van je bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering. Goed verpakt. Waterdicht. Ik maak dit laatste eigenlijk nooit mee.

1. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Dank voor je review Michiel! Fijn dat je de service zo waardeert. Veel plezier van je bestelling!

Deco v2

Fx pedaal besteld, verlate levering wegens niet op voorraad bij leverancier. Heel duidelijke en proactieve communicatie hierover gekregen wat ik zeer apprecieer. Heel degelijk verpakt. Top.

1. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Dat is heel fijn om te horen Jo, bedankt! Veel plezier van de Deco en een heel gelukkig 2026 gewenst!

UITSTEKEND

UITSTEKEND
Snelle en correcte levering

31. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

THANKS! En een heel gelukkig 2026 gewenst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ik had een verkeerde bestelling gedaan

ik had een verkeerde bestelling gedaan, jullie hebben mij goed geholpen om dat recht te zetten.

31. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Fijn te horen Jeroen, bedankt! Veel plezier (alvast?) van je bestelling en een gelukkig nieuwjaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een top service hier.

Wat een top service hier.
Had een Dj controller besteld. (Denon sc live 4) Dag er na al binnen gekregen. Door mijn werk niet veel tijd gehad om hem te gebruiken. Na in totaal nog geen uur aan gestaan te hebben in een paar dagen tijd, zag ik dat de verlichting van een van de 4 cue knoppen (die om voor te beluisteren) erg slecht begon te branden. Niet meer fel en soms bijna helemaal niet meer. Gelijk telefonisch contact gehad en kon hem retour sturen. Bij een defect zou ik direct een nieuwe krijgen. Na het na kijken werd er idd een defect opgemerkt en werd diezelfde dag nog een nieuwe controller verstuurd.
Betere service kan niet.

23. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Heel fijn te horen Daan! Hopelijk heb je nu lang en veel plezier van de SC Live 4.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had een vraag over mijn bestelling

Had een vraag over mijn bestelling, snel en erg beleefd gereageerd! Erg goede en vriendelijke winkel!

27. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Dat zijn goede berichten om te lezen Floris, dank je wel!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Voorraad soms niet duidelijk, bug? Mijn fout? Ik weet het niet.

Op het moment van bestellen stond bij beide producten dat ze voorradig waren. Ik ging er dus vanuit dat ze snel bezorgd konden worden. Na de bevestiging gekregen te hebben werd duidelijk dat dat niet zo was. Ik heb dit een enkele keer eerder gehad. Ik heb ook positieve ervaringen, ze zijn bijvoorbeeld erg vriendelijk in de winkel en de prijzen zijn scherp. Er is me via de mail aangeraden om te bellen om zeker te weten of iets voorradig is, zodat het niet nog een keer hoeft te gebeuren. Het kon mogelijk komen door een bug, het was in ieder geval lastig te verklaren, van beide kanten.

24. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Bedankt voor je review Jim! En fijn dat we per mail hebben kunnen overleggen wat de mogelijke oorzaak was van de verschillende verwachtingen. Het zou natuurlijk niet nodig moeten zijn om te bellen, maar het is een kleine moeite voor ons om de voorraad even fysiek te checken dus het kan zeker geen kwaad. En verder blijven we natuurlijk ons best doen om technische voorraadsynchronisatie ook correct te houden. Dus hopelijk loopt alles bij je volgende bestelling wel helemaal vlekkeloos / conform verwachting :) Voor nu: veel plezier van je gear!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ee werd mij verteld via de e-mail dat…

Ee werd mij verteld via de e-mail dat het pakket al verzonden was, maar dat blijkt dus niet zo het geval te zijn waardoor ik mijn pakket te laat binnen heb gekregen en ik het bedrag van zeshonderd euro heb misgelopen in verband met een optreden en dat vind ik erg kwalijk
De speakers zijn inderdaad nog steeds niet binnen
Gr Eraded

22. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Hi Robert, vervelend dat je het zo ziet. Je hebt maandag eind van de middag besteld, maar helaas lukte het door de drukte na het weekend en sowieso de kerstdrukte niet om ze nog mee te krijgen met PostNL. Daarom zijn ze gisteren/dinsdag meegegaan. We hebben dat ook aan je laten weten en je hebt de tracking gegevens ontvangen. Ik zie dat de zending nog in het sorteercentrum staat nu. Heel vervelend, dat snappen we. Wij hebben wel ons best gedaan en snappen de teleurstelling, maar helaas gebeurt het in deze drukke periode wel eens dat er een vertraging ontstaat. Hopelijk kun je een andere oplossing vinden voor de gig en arriveert je bestelling zo spoedig mogelijk!

"Snel...dit is MADNESS!!!"

Wederom 5 sterren, wederom alle correcte en relevante informatie gevonden op de website mbt mijn aangekocht product (Alpha Theta HDJ-F10). Jazeker de laagste prijs ook in deze competitieve periode (de Black days) kon ik bij de concurrentie geen betere aanbieding vinden.
Speciale vermelding voor de levering deze was ongelooflijk snel, niet normaal, als je rekening houdt met de dag van mijn bestelling op "Cyber Monday" (01/12/2025-23.38u) en ontvangen op woensdag 03/12/2025- iets voor 11.00u. Gewoon MADNESS!!!
RESPECT voor het ganse team bij ToneControl.nl!!!

3. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Van deze review worden we natuurlijk heel vrolijk Bert, bedankt! PostNL heeft dan ook goed werk geleverd, want het ging inderdaad om enorme aantallen pakketten. Fijn dat het zo goed is uitgepakt en veel plezier van de hoofdtelefoon!

Everything perfect

Everything perfect. Shipping very fast. Got it 2 days after I made the order. Thank you!

3. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

That's good news, thanks for the review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze leveren op tijd, reageren snel

Ze leveren op tijd, hebben goede producten en vooral ook een heel snelle klantenservice als je vragen hebt. Dat vind ik heel fijn, zeker met grote aankopen. Dan wil je toch zeker weten dat alles goed bezorgd wordt en dat je daar ook op kunt rekenen. Dat kan bij ToneControl zeker, ik ga hier voortaan mijn spullen aanschaffen!

1. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Bedankt Nikki, fijn om te horen! In deze extreem drukke dagen moet het ook wel een beetje meezitten en we vinden het fijn te horen dat dat zo was. Bedankt voor je review ook!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv