Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kocht de AKG K240 MKII hier omdat deze snel geleverd kon worden. Ik kreeg een prijsverlaging, omdat de koptelefoon elders goedkoper was. Na een snelle reactie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hi-fi-butikk
  2. Musikkinstrumentforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super snel en netjes contact toen…

Super snel en netjes contact toen ikzelf mijn email foutief had ingevuld bij het bestellen. Verder snel geleverd, helemaal top!

28. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Thanks Scott! Veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer dan.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik wist niet veel over het bedriIk raad deze winkel niet aan.jf toen…

Ik wist niet veel over het bedrijf toen ik mijn koptelefoon daar kocht. Ik zag alleen dat de prijs lager was dan bij andere winkels. Toen ik de doos ontving, was de verzegeling gescheurd, maar ik kon die er gemakkelijk weer op plakken. Ik vermoed dat ze gebruikte producten voor de volle prijs verkopen. Ik raad deze winkel niet aan.

31. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Hallo Cosmin, zoals we ook direct naar je hebben gemaild na je bestelling: wij sturen alleen nieuwe artikelen op. Geretourneerde artikelen worden getest en krijgen een B-Stock sticker. De 'zegel' waar je over spreekt is een sticker van Beyerdynamic om de doos gesloten te houden, maar die plakt inderdaad niet al te best. Om helemaal zeker te zijn dat er bij ons niets verkeerd is gegaan, hebben we het serienummer nog gecheckt voor je en die hadden we een paar dagen daarvoor ontvangen van Beyerdynamic. We hebben je ook aangeboden om hem (wel op eigen kosten na ons onderzoek) toch terug te sturen en een nieuwe te ontvangen. Persoonlijk vind ik dus dat we alles gedaan hebben om je onbehaaglijke gevoel weg te nemen. Jammer om te merken dat dat niet gelukt is!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hallo ik ben zeer tevreden van tone…

Hallo ik ben zeer tevreden van tone control ze help mij over mijn bestellingen ik heb de Djm 450 besteld hij is snel goed toegekomen daar straks al vast bedankt

30. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Fijn te horen! Veel plezier ven de mixer.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super

Tone Control heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk te leveren
Bedankt tone Control

28. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Geen dank, jij bedankt! En hopelijk kunnen we je de volgende keer een 5-sterrenervaring bezorgen ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldig meedenken om een probleem op te lossen.

Bij verschil van mening over de goede werking van een nieuw product had Tonecontrol of ik de poot stijf kunnen houden. Na wat mails over en weer kwam het bedrijf met een oplossing die buitengewoon klantgericht is. Het had in conflict kunnen eindigen. Nu blijf ik van harte klant. Topbedrijf!

29. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Dat is heel fijn om te horen! Dank voor het sturen van een review. Het is altijd onze bedoeling om tot een resultaat te komen dat niet alleen voor ons, maar ook voor de klant goed is. Fijn dat dat hier gelukt is!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Houdt zich niet aan NL garantieregeling

Mixer van drie jaar oud ging stuk. Werd niet volgens de Nederlandse garantieregeling gerepareerd. Vervolgens duurt het weken voordat ik de mixer weer retour ontving. Ik ga hier geen producten meer aanschaffen.

21. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Vervelend dat je deze ervaring hebt Alexandra! De garantie is standaard twee jaar en als er duidelijk reden is om daarvan af te wijken, dan gebeurt dat. Omdat er corrosie werd gevonden die verwijderd moest worden, is dat geen factor die iets verandert aan de standaard garantiebepaling. En hoewel het allemaal wat langer duurde dan normaal door de decemberperiode, hebben we ons best gedaan en je zo goed mogelijk geholpen. We vinden het dus erg vervelend dat we dat niet naar je tevredenheid hebben kunnen doen! Hopelijk heb je wel alsnog veel en lang plezier van je mixer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

My go-to store for DJ equipment

ToneControl.nl is a serious and reliable company with fast and efficient delivery. I always order my new DJ gear from them, and every experience has been consistently excellent. Professional service, smooth process, and trustworthy communication. I can confidently recommend them to anyone.

23. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Thanks Cristian, much appreciated!

Beyerdynamic dt 990 pro x

Snelle levering goed verzorgd fantastische headphones met geweldig geluid

23. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Bedankt Harry, heel veel plezier van deze - inderdaad ontzettend fijne - hoofdtelefoon!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geen communicatie

Wij twee stofkappen die we dringend nodig hadden. Hoewel de website aangaf dat ze ruim op voorraad waren, kregen we twee dagen later bericht dat er een vertraging was.

Wat vooral stoort is de communicatie: er werd tot twee keer toe proactief gevraagd of we een alternatief wilden, maar zodra we daarop ingingen, bleken ze geen enkel alternatief te hebben. Na een tweede standaardmail met dezelfde loze belofte werd er zelfs helemaal niet meer gereageerd op onze vragen.

De stofkappen zijn uiteindelijk na twee weken geleverd, maar de service en klantgerichtheid zijn zwaar ondermaat. Beloof geen alternatieven als je ze niet kunt bieden.

17. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Beste Warre, je hebt grotendeels gelijk; het zat tegen met de levertijd en de communicatie vanuit ons was minder snel dan je zou mogen verwachten. We hebben je wel op de dag van bestelling direct laten weten dat de stofkappen in backorder vielen (want slechts 1 van de 2 voorradig). Het klopt niet dat we vermeldden dat we een ruime voorraad ervan hadden. We communiceren geen aantallen, alleen wel of geen voorraad. Omdat we er maar 1 op voorraad hadden, viel er helaas 1 in backorder. En die levering naar ons toe raakte ook nog eens vertraagd. In de automatische updates staat inderdaad het aanbod om mee te denken met een alternatief (dat is geen belofte, maar een suggestie), maar zoals we al aangaven op je reactie daarop, bestaat er naar ons beste weten geen goed alternatief in dit geval.
Kortom, een beetje pech en een miscommunicatie, we hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Excuses voor het ongemak en fijn te horen dat ze de - weliswaar met enkele dagen vertraging - geleverd zijn!

Goede deal gekregen

Goede deal gekregen, vriendelijke verkoper(Joris), gisteren besteld vandaag geleverd. Sneller kan bijna niet.

15. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Mooi zo Rob, fijn te horen. Veel plezier van je bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service. Goed op de hoogte gehouden van artikelen in backorder. Vriendelijke behulpzame medewerkers bij inladen van de spullen.

10. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Thanks Friedrich, goed te horen. Om heel eerlijk te zijn vinden we inladen ook leuker dan uitladen ;) Veel plezier van de gear!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supersnelle service en heel vlotte communicatie

Heel tevreden over ToneControl. Tommy reageerde snel en vriendelijk, en alles was meteen duidelijk. De verzending was razendsnel en PostNL leverde het pakket ook heel snel. Intussen staat de software netjes geïnstalleerd op mijn Mac mini, zonder problemen. Als ik nog iets nodig heb, bestel ik hier graag opnieuw.

10. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Top Franco, fijn dat je ervaring zo positief was en dank voor het delen daarvan middels deze review! Veel plezier van en succes met de software!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De heren zijn vriendelijk.

De heren zijn vriendelijk.
Je wordt naar behoort geholpen en openhartig.
En alle vragen die je steld krijg je een antwoord op..en dat vindt ik een fijne ervaring.
Top service

9. januar 2026

Svar fra ToneControl.nl

Dank je wel, heel fijn om dit te horen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Love ToneControl.nl great selection of…

Love ToneControl.nl great selection of pro audio tools, smooth shopping, and reliable service, always find what I need to level up my sound

3. desember 2025

Svar fra ToneControl.nl

Thank you Arlen, much appreciated!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv