Goede kwaliteit filament, blijkbaar geproduceerd in NL... Voor een erg scherpe prijs en ook nog snel geleverd! Dit wordt vanaf nu onze vaste leverancier...
Se hva andre synes
Het filament is snel geleverd (ondanks dat op de site staat dat grote bestellingen langer duren). Site is qua producten overzichtelijk. Sommige informatie niet op voorhand duidelijk (zoals verzend... Vis mer
Filament wordt snel geleverd en is goede kwaliteit en print prima, (getest is ASA, ABS, PETG en PLA op een prusa coreone). Prijzen zijn goed. Spoelen zijn wat rommelig opgerold, ik heb zelf geen vast... Vis mer
Ik vindt het heel slecht printen. Veel draden en losse stukjes in petg. Ook met drogen en andere settings. Mijn extruder zat helemaal verstoot en dat heb ik nog nooit zo gehad met ander filament.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dit bedrijf verkoopt momenteel alleen filament voor 3d-printers.
Kontaktopplysninger
markerkant 13 11, 1314 AL, Almere, Nederland
- +31850608322
- info@tm3dfilament.com
- tm3dfilament.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Laten weten wanneer en door wie de…
Laten weten wanneer en door wie de goederen worden afgeleverd. Nu stond de vervoerder ineen voor de deur. Misschien was ik niet thuis geweest. Wat Dan????
Prima bedrijf voor Nederlandse filament
Goede overzichtelijk website! Snelle verzending! Hun ABS is goed te printen.
En goede snelle klantenservice.
optijd geleverd, goed product
Optijd bezorgd, filament is goed en netjes verpakt.
Ook is de kwaliteit van het filament goed wat een mooi resultaat oplevert!
Prima product voor een redelijke prijs…
Prima product voor een redelijke prijs en zeer snelle levering. Klanten service zoals je dat graag ziet, e-mails worden op werkdagen binnen een paar uur beantwoord en problemen worden op de meest klant vriendelijke manier opgelost. Zal zeker hier mijn filament in de toekomst bestellen. Ga zo door....
Kleur inconsistentie / slechte laaghechting
Twee materialen besteld, PETG en PLA. PETG zou volgens de klantenservice subtiel doorschijnend zijn, deze blijkt achteraf gepigmenteerde banen te hebben, waarvan sommige wél doorschijnen, anderen niet. Vervolgens een rol PLA besteld, hier is de laaghechting (zelfs na het drogen) zo slecht dat ik lagen met de hand van elkaar af kan trekken / splitsen. Niet tevreden.
Prima, alles in orde
Pla besteld petg ontvangen gelukkig hielp de klantenservice me goed.
Goed spul
Netjes op tijd geleverd, goed ingepakt en goede kwaliteit filament.
Snelle levering gewoon zoals je het…
Snelle levering gewoon zoals je het verwacht
Verschillende instellingen geprobeerd…
Verschillende instellingen geprobeerd maar helaas geen goed resultaat kunnen bereiken met de Petg filament en onze Bambu Lab P1S
Snelle levering en goeie aanbieding.
Snelle levering en goeie aanbieding.
Zoals al vele bestellingen is ook de…
Zoals al vele bestellingen is ook de laatste van perfecte kwaliteit.
Wat moet ik toch met al die lege rollen 😜?
Hadden 5 sterren kunnen zijn maar…
Hadden 5 sterren kunnen zijn maar helaas duurde het langer dan verwacht met de bezorging misschien maar eens met een andere pakketdienst gaan werken ipv postnl daar duurt alles langer als normaal.
Snelle levering, maar geen informatie
Snelle levering.
Klein minpuntje, de inwendige spoel diameter is eigenlijk net te krap voor een bambu labs AMS
Prima kwaliteit tegen een goede prijs
TM3D Filament levert een prima kwaliteit filament tegen een betaalbare prijs.
De keuze uit het ruime assortiment is moeilijk te maken omdat samples helaas missen maar er zijn volop kleuren beschikbaar.
Ik hoop dat TM3D overweegt het assortiment uit te breiden met nog meer leuke kleuren en ook soorten PLA. Bijvoorbeeld Silk en Rainbow zodat je alles bij dezelfde leverancier kunt bestellen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering en ik raad iedereen aan om in ieder 1 keer de filamenten van TM3D te proberen.
Top ondersteuning.
Na het filament in gebruik genomen te hebben het ene probleem na het anderen. Printer stopt ermee, fout meldingen, verspringingen enz. Maar na een melding van het probleem, kreeg in ondersteuning. Het lag niet aan het filament, maar aan de instelingen van ultimaker cora. Na het advies, en toepassing van de instelling geen problemen. Bedank voor de ondersteuning!
Levering keurig uitgevoerd
Levering keurig uitgevoerd, voldoende snel geleverd.
Geen track&trace-info helaas, wel nette en correcte antwoorden over levering bij navraag via email.
NL product
NL product, prima op tijd geleverd. PETG is prima en 3kg rollen passen goed bij mijn PRUSA XL
Snel bezorgd en goed filament
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.