TM3D Filament Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit filament, blijkbaar geproduceerd in NL... Voor een erg scherpe prijs en ook nog snel geleverd! Dit wordt vanaf nu onze vaste leverancier...

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het filament is snel geleverd (ondanks dat op de site staat dat grote bestellingen langer duren). Site is qua producten overzichtelijk. Sommige informatie niet op voorhand duidelijk (zoals verzend... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Filament wordt snel geleverd en is goede kwaliteit en print prima, (getest is ASA, ABS, PETG en PLA op een prusa coreone). Prijzen zijn goed. Spoelen zijn wat rommelig opgerold, ik heb zelf geen vast... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik vindt het heel slecht printen. Veel draden en losse stukjes in petg. Ook met drogen en andere settings. Mijn extruder zat helemaal verstoot en dat heb ik nog nooit zo gehad met ander filament.

Informasjon om virksomheten

1. Gjør-det-selv-butikk

Skrevet av virksomheten

Dit bedrijf verkoopt momenteel alleen filament voor 3d-printers.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

114 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik vindt het heel slecht printen

5. juli 2026

prima filament

prima filament, heb ik al beoordeeld,
Helaas slechts 3 sterren vanwege het onophoudelijke zeuren om een review.

17. juni 2026

⭐☆☆☆☆ Quality issues

⭐☆☆☆☆ Quality issues – and zero customer service

PETG Premium Shifting Blue 1KG (order TM3D12041, batch 1255):
The first ~700g printed fine. After that, significant diameter deviations caused a nozzle clog and several failed prints. The shimmer effect is also inhomogeneous on larger surfaces – visible inconsistencies across the same print face.

PETG Ultramarine Blue 1KG (same order):
A single constriction in the filament was enough to clog the nozzle and ruin the print.

TM3D replied to my review and asked for details. I sent everything on 29 May 2026: order number, batch code, photos. Nearly 4 weeks later – still no response.

At ~€19/kg I expect consistent quality and at least a reply to a complaint.

⭐☆☆☆☆ Qualitätsprobleme – und kein Kundenservice

PETG Premium Shifting Blue 1KG (Bestellung TM3D12041, Batch 1255):
Die ersten ~700g drucken problemlos. Danach treten deutliche Durchmesserschwankungen auf, die zum Nozzle-Clog und mehreren Fehldrucken geführt haben. Der Schimmer-Effekt ist auf größeren Flächen inhomogen – sichtbare Unterschiede auf der gleichen Druckoberfläche.

PETG Ultramarine Blue 1KG (gleiche Bestellung):
Eine einzelne Einschnürung im Filament hat ausgereicht, um den Nozzle zu verstopfen und den Druck zu ruinieren.

TM3D hat auf meine Bewertung geantwortet und alle Infos angefordert. Ich habe am 29.05.2026 per Mail geliefert: Bestellnummer, Batch-Code, Fotos. Bis heute – fast 4 Wochen später – keine Antwort.

Bei ~19€/kg erwarte ich konstante Qualität und zumindest eine Rückmeldung auf eine Reklamation.

29. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Matige kwaliteit en niet bereikbaar voor service en vragen

Onlangs PLA en PETG besteld en op tijd geleverd gekregen. Tot zover mijn super positieve ervaring.
De kwaliteit van de PLA is aardig. Niet top, maar de prijs is ook niet super hoog. Voor PLA kijk is ook nog even verder...
Met de PETG heel veel problemen gehad. Op een gegeven moment zaten er om de paar meter dikke stukken in het filament. De AMS van mijn Bambu Lab bleef maar duwen en trekken, maar kreeg uit uiteraard niet door het systeem gepropt. Steeds weer in storing, prints weggooien, weer proberen.... Tot je dus eindelijk de oorzaak vindt in de verdikkingen in het filament (zie ook foto!) . Deze PETG zou ik dus niet kopen. Heel veel frustratie over gehad!
Voordat ik deze review ging schrijven, uiteraard eerst met de klantenservice gemaild. Op de site staat "reactie binnen 24 uur". Na een week nog geen reactie. Dan maar het formulier op de website ingevuld en de foto geüpload. Gevraagd of deze kwaliteit bij de lage prijs hoort of dat het een incidentele fout is en ze wellicht bereid zijn om mij te overtuigen door een nieuwe rol toe te sturen. Ook daar geen reactie!
Dan maar geprobeerd om te bellen. Een keer rond 15 uur en een keer rond 16 uur. In beide gevallen krijg je een voicemail met de mededeling dat ik moet terugbellen tussen 9 en 17 uur. Maar ik belde al op een werkdag tussen die tijden. Dan zeggen ze dat je na de pieptoon een bericht kunt achterlaten, maar i.p.v. een pieptoon, wordt de verbinding verbroken.
Kortom: matige tot slechte kwaliteit en ABSOLUUT GEEN klantenservice. Ze zijn gewoon NIET bereikbaar!
Heel jammer. Het assortiment ziet er goed uit, maar ik wil wel kwaliteit en klantenservice als het tegenvalt.

30. mai 2026
Logoen til TM3D Filament

Svar fra TM3D Filament

Beste Remko,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring uitgebreid te delen.

Allereerst onze oprechte excuses voor zowel de problemen met het PETG-filament als het uitblijven van een reactie op uw berichten. Dit is niet het serviceniveau dat wij willen bieden en wij begrijpen goed hoe frustrerend het is wanneer een printproces steeds wordt onderbroken door een defect in het filament.

De verdikkingen die u beschrijft en op de foto heeft vastgelegd, horen absoluut niet voor te komen. Dit betreft geen eigenschap van ons PETG en staat los van de prijsstelling van het materiaal. Wanneer dergelijke afwijkingen ontstaan, gaat het om een productiefout die wij zeer serieus nemen. Wij onderzoeken dit soort meldingen altijd om herhaling in toekomstige batches te voorkomen.

Daarnaast betreuren wij het dat u ons niet heeft kunnen bereiken via e-mail en telefoon. Wij nemen uw feedback hierover mee om onze bereikbaarheid en responstijden verder te verbeteren.

Wij zouden deze situatie graag alsnog voor u oplossen. Indien u ons uw ordernummer en eventueel de batchcode van de betreffende rol kunt toesturen, sturen wij u graag een vervangende rol toe zodat wij kunnen laten zien dat deze ervaring niet representatief is voor de kwaliteit die wij nastreven.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Hoewel het vervelend is om te lezen, helpt dit ons wel om onze producten en dienstverlening verder te verbeteren.

TM3D Filament

Bizar slechte kwaliteit

Het filament dat we hebben gekocht paste niet of zo waardoor de 3d printer een blob of death kreeg we hebben wel de goede maat besteld maar we hebben ook meteen iets van 6 rollen besteld maar daar hebben we dus niks meer aan.

28. april 2026

zeer mooi

zeer mooi , ruim kleuren pallet snelle levering voor een juiste prijs.

ik heb hier al meer gekocht en dus getest, zal ik og doen in de toekomst !!!

24. april 2026

Kwaliteit is te betwijfelen

Heb 5 rollen PLA besteld met hoge vewachtingen die echter niet ingevuld werden. De rollen zijn perfect geleverd en verpakt aangekomen. Alles mooi vacuum getrokken. Direct begonnen met enkele rollen op te zetten op 2 verschillende printers. De eerste lagen bij beide rollen was zeer slecht van kwaliteit. Veel geprobeerd en uiteindelijk de nozzle temperatuur 20gr hoger moeten instellen om toch maar een object te kunben printen.
Direct maar mijn getrouwe filament opgezet met de orginele setting voor PLA, en ziedaar een perfecte print/object.
Nog een poging om het filament extra te drogen en de RH(relatieve vochtigheid) zo omlaag te brengen. Wedetom getest met dit extra gedroogde filament met een iets beter resultaat ondanks dat ik ook nu de temp. hoger heb moeten zetten.
Ben niet echt overtuigd van dit filament, en voor dezelfde prijs ben ik al beter gewend.
Nog even voor de goede orde; filament getest op 4 verschillende type printers met veel verschillende instellingen. Ik weet inmiddels na meer als 6jaar met 3D printers te werken, hoe iets te testen en te beoordelen.

9. mai 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Levering en service ok maar kwalitiet moet echt beter

Het bedrijf kwam naar boven bij zoeken naar "goedkoop" filament dus toch maar eens 3 rollen besteld. Ik was verbaasd toen ik rol 1 uit pakt....huh filament niet vacuüm verpakt...en dus ook rol 2 en 3 niet...toeval of leveren ze het gewoon op deze manier? In de droger gaf hij na 15 minuten ook 38 % aan en dat is veel te hoog voor filament wat uit de verpakking komt. Roze pla stringt ook enorm dus alles echt een paar uur moeten drogen. Ik heb de ander reviews gelezen en begrijp het niet helemaal...hoe kunnen al die klanten nu zeggen dat het goede kwaliteit is want dat is het gewoon niet, ook 1 rol tijdens het printen vast omdat het filament gekruist was gerold. Ik geef voortaan wel iets meer geld uit, sorry.

4. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering duurde veel langer dan beloofd.

Het contact ging niet makkelijk, de levering duurde veel langer dan beloofd. Ik had besteld op vrijdag en ik zou het maandag krijgen. Ik heb uiteindelijk 2 weken moeten wachten op mijn filament. In de shop app kwamen ook weinig updates over hoe het ging.

30. april 2026
Logoen til TM3D Filament

Svar fra TM3D Filament

Hi Tobian,

Bedankt voor je eerlijke feedback en excuses voor de lange vertraging. Dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten. Zeker als een levering voor maandag gepland staat, is twee weken wachten veel te lang.

We begrijpen ook dat het extra frustrerend is als er ondertussen weinig updates zichtbaar zijn in de Shop app. Helaas lopen trackingupdates soms achter wanneer een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder, maar we vinden alsnog dat we hier beter in hadden moeten communiceren.

Sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We nemen dit mee om zowel onze verzending als communicatie verder te verbeteren.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv