Tkp BygAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter en brandskade i vores isolerede udhus udførte tkpbyg tømrer arbejdet. Malthe med isolering og vægge, og Ole med vægge og slutfinish. Virkelig flot arbejde. Vi er meget tilfredse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde TKP Byg forbi os til udbedring af en vandskade og jeg må bare sige at det er langt den bedste oplevelse jeg har haft med håndværkere! De kom som aftalt og de få gange det ikke kunne lade s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har netop fået skiftet mit gulv af Danni fra TKP Byg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra start til slut var kommunikationen klar og professionel, og arbejdet blev udført med stor omhu og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har netop fået udskiftet to store vinduer i mit hus, og resultatet er intet mindre end fremragende. Arbejdet blev udført med imponerende præcision, høj faglighed og stor respekt for både detalje... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Tømrer/snekker

Skrevet av virksomheten

Med 30 år i branchen og over 65 gode medarbejdere er TKP BYG en stærk partner i tømrer-, maler- og murerbranchen. Vi er en solid og velrenommeret bygge- og entreprenørvirksomhed med hjemsted i Aarhus. For private, erhverv, forsikringsbranche og offentlig bygherre udfører vi fag-, hoved- og total-entrepriser. Såvel i det nære lokalområde som i hele det øvrige Danmark.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vandskade i badeværelse

Super hurtig reaktion på vandskaden og en oplevelse af, at det rent faktisk var dem der skubbede på for at blive færdig…
Alt i alt en rigtig god oplevelse med TKP Byg i vores forsikringssag

16. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fik skiftet mit vindue fra loft til…

Jeg fik skiftet mit vindue fra loft til gulv i min stue, og hold op jeg er fan, der er SÅ flot lavet, og der var ikke så meget som et støvfnug da de var færdige
Det skal siges at Casper var en kæmpe hjælp under hele forløbet
Jeg vil til hver en tid anbefale TKP byg

4. mai 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Firmaet har ydet en fin service i…

Firmaet har ydet en fin service i forbindelse med en meget vanskelig vandskade. Fordelen har bl.a. været, at der er mange kompetencer til rådighed, som kan understøtte hinanden. Og: aftaler overholdes!

7. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tkp Byg Aldrig mere!

Jeg har haft tkb byg ude og lave Max en times arbejde hvor jeg derefter har fået en regning på 5 timers.. Og det var en let arbejde for tømre at lave.. Det er simpelthen for ringe.. Aldrig skal de bruges igen.. Hvis man ikke kan tage for de timer man bruger så skal det selvfølgelig anmeldes herinde så folket kan se hvem de skal bruge..
Nu har de så svaret og jeg har sendt mit nr lad os se om der bliver gjort mere ved det.. Jeg skal med glæde vise Tkp Byg at det de har lavet IKKE kan tage 5 timer at lave!
Svar 22.november

Som jeg sagde da vi snakkede sammen har de stadig ikke brugt 5 timer som i var så søde at fakture for 4 timer! De har stadig brugt 1 times arbejde når de nu er 2 så giver det 2 timer i min matematik.. Jeg er utilfreds med det arbejde de har lavet og jeg har været tilstede da de lavede og derfor er jeg blevet snydt.. De har lavet en sokkel og galv tilbygning.. De har ikke lavet skabene eller noget de har kun og kun lavet det nederste som egentlig skulle have taget 4 timer?? At sætte skabene på soklen tager jo ikke ligefrem alverdens tid og bordpladen er der jo ikke.. Jeg er utilfreds og skal nok sende jer 10 skuer og en pak lim hvis du sender mig en mail, jeg skal helst ikke bruge jeres ting uden at betale.. Når ja jeg betaler jo Ekstra i forvejen!
Forresten må du gerne sende en beskrivelse af deres udførte arbejde.

3. november 2022
Logoen til Tkp Byg

Svar fra Tkp Byg

Hej Zuzu.
Jeg kan ud fra din beskrivelse ikke genkende vores virksomhed og/eller sagshåndtering, og er i tvivl om denne anmeldelse er havnet det rigtige sted. Vi er meget ærlige omkring vores fakturering, timeregistrering, sagshistorik mm. og vi fremlægger gerne denne dokumentation. Vil du ikke sende mig dine oplysninger? Så vil jeg forsøge at finde sagen i vores interne system.

Mvh. Tkpbyg.

Svar 22-11-2022

Hej Zuzu.

Tak for snakken pr. telefon.
Jeg skal starte med at beklage, at du føler dig uretfærdig behandlet. Som jeg forklarede, så kan vi desværre ikke hjælpe dig med at nedskrive din faktura. Det er det registrerede forbrug, der er viderefaktureret jf. aftale. Jeg kan kun beklage hvis du har haft en anden forventning til hvor lang tid, det tager at lave ny sokkel og udvide jeres køkken ø. Blot for at imødekomme en eventuel misforståelse, så er der brugt og faktureret 4 timer (2 mand 2 timer) inkl. bi materialer. Jeg har som aftalt sendt dig en mail, således du har mulighed for at kontakte mig for yderligere dokumentation.

Mvh.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk dygtigt håndværk og…

Fantastisk dygtigt håndværk og projektstyring ;o)
Vi følte os hele vejen virkelig godt guidet gennem vores køkkenprojekt!
Der var styr på hvilke håndværkere der skulle “aktiveres” og på hvilket tidspunkt!
Tilmed bidrog håndværkerne med kreative og gode løsninger undervejs!
Kan varmt anbefale TKP-Byg!
Som sagt både for projektstyring og craftmanship ;o)

25. februar 2022

Utrolig god oplevelse

Vi har haft kontakt til TKP-byg ifm en forsikringsskade. Hele processen blev hurtigt planlagt, altid nemme at komme i kontakt med. Håndværkerne var dygtige og meget servicemindede. Kan helt klart anbefales.

6. april 2022

TKP Byg

Har haft besøg af TKP Byg efter en vandskade - der har været fuld tilfredshed med hele sagen - fint samarbejde med Brian A Kjeldsen hele vejen igennem
Kan varmt anbefale TKP Byg

29. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er yderst tilfredse med det arbejde…

Vi er yderst tilfredse med det arbejde vi har fået udført af TKP-byg. Processen fra første kontakt til det færdige resultat har der ikke været en finger at sætte på. Håndværkerne var dygtige og meget servicemindede. Når vi skal have udført arbejde på huset igen, vil vi helt klart overveje TKP-byg.

11. mars 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv