Tkp BygAnmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter en brandskade i vores isolerede udhus udførte tkpbyg tømrer arbejdet. Malthe med isolering og vægge, og Ole med vægge og slutfinish. Virkelig flot arbejde. Vi er meget tilfredse!

Informasjon om virksomheten

1. Tømrer/snekker

Skrevet av virksomheten

Med 30 år i branchen og over 65 gode medarbejdere er TKP BYG en stærk partner i tømrer-, maler- og murerbranchen. Vi er en solid og velrenommeret bygge- og entreprenørvirksomhed med hjemsted i Aarhus. For private, erhverv, forsikringsbranche og offentlig bygherre udfører vi fag-, hoved- og total-entrepriser. Såvel i det nære lokalområde som i hele det øvrige Danmark.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Håndværkere med faglig stolthed!

Vi havde TKP Byg forbi os til udbedring af en vandskade og jeg må bare sige at det er langt den bedste oplevelse jeg har haft med håndværkere! De kom som aftalt og de få gange det ikke kunne lade sig gøre, gav de besked om det!
Særligt tømreren Danni var både professionel, kompetent og meget venlig og gik lige det ekstra skridt for, at reetableringen blev mere udholdelig, og mindst lige så god som før vandskaden!

Jeg vil helst sikkert bruge TKP Byg igen!

12. mai 2026

Rigtig god oplevelse med TKP Byg

Vi har fået udskiftet vores gulv i forbindelse med en vandskade, og TKP Byg har håndteret hele forløbet rigtig godt. Der har været en god og tydelig dialog fra start til slut, og vi har følt os godt informeret hele vejen igennem. Projektleder Jonas og håndværker Jacob har leveret et virkelig flot og professionelt stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med både processen og resultatet og kan varmt anbefale TKP Byg.

20. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Flot arbejde og super service

Vi har været meget tilfredse med renoveringen efter vandskade. Danni var en fantastisk kontaktperson, som løbende holdt os godt informeret med både planer og billeder.

Stor ros for professionalisme, god service og empati gennem hele forløbet. Klart anbefalelsesværdigt!

25. mars 2026

Kender I det med tillid?

Kender I det der med tillid til håndværkere og forsikringsselskab?

Det var nødagtig den situation jeg stod i... Efter en storm med kraftigt nedbør begyndte det at dryppe ned fra loftet, efter en kort snak med forsikringsselskabet begyndte jeg at lede efter håndværkere. Efter to forskellige håndværkere havde været på besøg for at anskue skaderne, hvoraf den ene mente der skulle et nyt tag til og den det andet tilbud var så højt at det blev afvist af forsikringsselskabet, var min tillid efterhånden tæt på nulpunktet. Men jeg blev henvist til TKP Byg, hvor jeg fik fat i Jonas som hurtigt kom ud for at se problemet. Inden Jonas kom viste han allerede hvilken tag konstruktion jeg havde (den er speciel) og for hurtigt lokaliseret problemet. Vi fik en snak om hvordan den skulle løse og derfra gik der ikke lang tid før at de var i gang med at løse opgaven i samarbejde med forsikringsselskabet. Hele forløbet har kørt problemfrit og alt er blevet etableret som forventet, men gennem forløbet har jeg snakket med Jonas som har håndteret alt med forsikringsselskabet mens jeg konstant havde en fornemmelse af han var på "min side". Opfølgning, igangsætning, slutrapport alt er håndteret og styret af TKP Byg, hvor jeg bare skulle sikre adgang. Derfor ved jeg også hvor jeg ringer hen første gang jeg har brug for en håndværker man kan have tillid til...

6. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk arbejde og professionel service!

Jeg har netop fået skiftet mit gulv af Danni fra TKP Byg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra start til slut var kommunikationen klar og professionel, og arbejdet blev udført med stor omhu og præcision. Danni var både punktlig, grundig og meget imødekommende, hvilket gjorde hele processen nem og tryg.

Mit nye gulv ser fantastisk ud, og jeg kan varmt anbefale Danni og TKP Byg til alle, der ønsker kvalitetsarbejde udført til tiden. Stor tak for en fremragende oplevelse!

11. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfektion fra start til slut – stor ros til Danni og TKP BYG A/S!

Jeg har netop fået udskiftet to store vinduer i mit hus, og resultatet er intet mindre end fremragende. Arbejdet blev udført med imponerende præcision, høj faglighed og stor respekt for både detaljer og omgivelser. Tømrer Danni Munkholm Rasmussen fra TKP BYG A/S leverede et stykke håndværk, der overgår alle forventninger – professionelt, effektivt og med et smil.
Det er sjældent, man møder en håndværker, der kombinerer teknisk dygtighed med så stor omhu og ordentlighed. Danni er en sand mester i sit fag, og jeg kan på det varmeste anbefale både ham og TKP BYG A/S til enhver, der ønsker kvalitet uden kompromis.
Tak for en oplevelse i topklasse – jeg kommer helt sikkert igen!

9. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ole har lavet et fantastisk stykke…

Ole har lavet et fantastisk stykke arbejde hos efter vores vandeskade
TKP/ Byg kan varmt anbefales de holder de aftale der ingået plus de har nogle håndværker med høj faglighed
Frank

27. januar 2025

Flot arbejde!!

Flot arbejde!!

Top professionelt arbejde - lige fra rådgivning til murer- og malerarbejde. Hjælpsomme, imødekommende og dygtige håndværkere. Vi er meget tilfredse med resultatet.

6. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mit hus blev malet så pænt

Mit hus blev malet så pænt - og maleren var meget omhyggelig.

Overholder alle aftaler

27. mai 2024
Logoen til Tkp Byg

Svar fra Tkp Byg

Hej Hel. Tusinde tak for din anmeldelse af vores arbejde samt håndtering. Jeg har anmodet om dine oplysninger, således jeg kan sende din anmeldelse videre til de korrekte medarbejdere. God sommer.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke anbefales

I forbindelse med en forsikringssag blev TKP byg tilknyttet sagen den 27-11-2024. Den 03-01-2024 har skadesservice meldt, at de var færdige, og at genopbygningen kunne foretages. I løbet af den sidste 1,5 måned, har TKP byg været på vores adresse en gang, for at pudse en væg. Vi mangler fortsat malerarbejde. Har ikke hørt fra dem siden

Svar 21-02-2024:
Til info: Skadenummer: D0573716-187270
Som skrevet på “MyClaim” har jeg bedt om at få en anden håndværker tilknyttet

20. februar 2024
Logoen til Tkp Byg

Svar fra Tkp Byg

Hej Casper. Jeg har ikke umiddelbart kunne finde en sag med dit navn tilknyttet. Din beskrivelse af et langt forløb lyder noget atypisk, så der må være sket en fejl. Du er velkommen til at kontakte os på 86263104, så vi kan få dette løst. Mvh.

Svar 22-02
Hej Casper.

Tak for dit svar. Jeg er ked af at du føler det nødvendigt at få anden håndværker på denne, men fuldt forståligt jf. ovenstående sags historik. Jeg beder alligevel min kollega følge op på denne, således vi sikre den kommer hurtigt videre. Vi har ligeledes kigget på den internt, og den er ifm ferie og sygdom desværre ikke overdraget korrekt. Dette skal vi beklage. Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os pr. telefon. Mvh

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topprofessionelt fra start til slut

Topprofessionelt fra start til slut. God kommunikation og hurtig reaktion ved udbedringer under byggeprocessen. Dygtige håndværkere som gik op i et flot finish. Som bygherre var man tryg hele vejen igennem.

5. juli 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv