Web-Koncept A/S Anmeldelser 3

2,8

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Webbureau i Århus, Aalborg & København. Ny hjemmeside lavet i Wordpress. Vores ambition er at blive et aktiv for din virksomhed nu og i fremtiden. Webbureau Aalborg, Bejlerholm 12, 9400 Nørresundby. Webbureau Århus, Gunnar Clausens Vej 26 B, 8260 Viby ...

2,8

Middels

Svindler firma!!

Svindler firma!!! Hold jer langt væk! Aldrig skriv under på noget som helst fra hverken det her svindler firma eller deres andet svindler firma Group Online.

1. januar 2026

Virksomheden HNA entreprise hvor jeg…

Virksomheden HNA entreprise hvor jeg stod for marketing, har jeg været i kontakt med Webkoncept. De lavede vores hjemmeside gratis, og lød godt vi underskriver en kontrakt som er umulig at komme ud af, jeg har prøvet MANGE gange! Eftersom vi ikke vil betale for frakturerne på fornyelse, tager de os i foderetten og vi så skal betale sags omkostninger + fornyelsen. Vi er stadig i deres edderkoppe spind. Brug aldrig den her virksomhed!!!

23. april 2026

Stop! Scam - bondefangeri

Jeg giver WebConcept 0 stjerner.

Som en mindre enkeltmandsvirksomhed oplevede jeg at blive kontaktet af WebConcept med løfter om et produkt, der skulle styrke min forretning. Præsentationen lød professionel og overbevisende, men desværre har virkeligheden været det stik modsatte.

Efter at have indgået aftalen har jeg ikke modtaget det produkt eller den ydelse, som blev lovet. Kommunikation har været mangelfuld, og det har været svært – i perioder umuligt – at få klare svar på henvendelser. Når der endelig er kommet respons, har den været ukonkret og uden reel opfølgning.

For en lille virksomhed er både tid og penge afgørende ressourcer, og det her forløb har været spild af begge dele. Jeg oplever det som stærkt kritisabelt, at man lover noget i salgsfasen, som man efterfølgende ikke leverer på.

Min samlede vurdering er derfor meget negativ. Jeg kan ikke anbefale WebConcept til andre, og jeg vil opfordre til, at man er særdeles grundig i sin research og får alle aftaler på skrift, før man indgår et samarbejde

17. april 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis