Het is even wachten (2 maanden) maar als het dan zover is dan leveren ze de zware container ombouw en zetten ze hem ook netjes neer zelfs als er dan niemand thuis is. Ik was aan het begin een beetje z... Vis mer
Se hva andre synes
goede service en volgens afspraak geleverd. de buitenkeuken heeft een heel mooi blad gekregen.
Bij elke aankoop die je tegenwoordig online doet word je steevast gevraagd of je dmv een review je ervaring wilt delen. Ik werk hier zelden of nooit aan mee maar voor metaalenzo maak ik een uitzon... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bei TitanCrafts geht es um gutes Handwerk. Ob draußen kochen oder Mülltonnen umbauen – wir machen alles zuverlässig und mit Liebe zum Detail. Qualität steht bei uns immer an erster Stelle. Gemeinsam schaffen wir Dinge, die lange halten und Freude machen.“
Kontaktopplysninger
Voltastraat 1 , 7601PT, Almelo, Nederland
- +310546745077
- info@titan-crafts.com
- titan-crafts.com
Nieuwe container is top!
Vandaag de nieuwe containerombouw ontvangen, met de eerdere waren wat problemen.
Keurig netjes afgehandeld en ombouw ziet er fantastisch uit.
Leuke ervaring met bedrijf
Een paar weken terug heb ik een containerombouw voor 4 containers gekocht. Ondanks dat wij op 5 uur rijden van Almelo zitten (Kortrijk) werd de containerombouw netjes afgeleverd. Het contact met de firma was vriendelijk en klantgericht. Een heel mooi product geleverd door 2 mensen van het bedrijf zelf die zorg hadden voor wat ze leverden.
Wanneer we zullen kijken voor een buitenkeuken zal dit zeker het eerste bedrijf zijn waar we naar zullen kijken om dezelfde uitstekende service te ervaren.
zowel bestellen als levering was top
Snel contact
Ik heb een prachtige ombouw gekocht voor mijn vuilnisbakken. Erg blij mee. Helaas zat er een kleine beschadiging op. Bedrijf nam heel snel contact op. Het wordt opgelost. Fijn contact en een fijn bedrijf!
Vriendelijke verkoper en snelle service
goede service en volgens afspraak…
Wederom een fantastische ervaring met Metaal enzo – absolute topkwaliteit en service!
Dit is inmiddels mijn tweede buitenkeuken met BBQ die ik bij Metaal enzo heb gekocht, en ik kan niet anders zeggen dan: wat een geweldig bedrijf!
De eerste buitenkeuken is meegegaan naar Spanje en staat daar prachtig op een dakterras. Zelfs onder de brandende Spaanse zon blijft hij in topconditie – geen enkel probleem, geen slijtage, alleen maar genieten. De degelijkheid en het stijlvolle design trekken nog steeds de aandacht van iedereen die langskomt.
Voor mijn tweede aankoop had ik wederom het volste vertrouwen in Metaal enzo, en ook deze keer hebben ze alle verwachtingen overtroffen. De levering werd zelfs versneld, wat enorm werd gewaardeerd, en zoals altijd was de communicatie helder, vriendelijk en snel. Ze denken mee, komen hun afspraken na en nemen echt de tijd voor hun klanten.
De mensen die daar werken zijn stuk voor stuk echte toppers – vakmensen met passie voor hun werk én voor klanttevredenheid.
Kortom: kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hier op nummer één. Ik beveel Metaal enzo dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een buitenkeuken of maatwerk in metaal. Je krijgt er geen spijt van!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Topkwaliteit en top service!
Sinds twee jaar in het bezit van buitenkeuken The Big Chef Type 1.
Kan niks anders zeggen dan top kwaliteit! De coating is ontzettend sterk en het granieten werkblad is goed schoon te houden en maakt de keuken af.
Heb er al heel wat bbq-uren op zitten en hij blijft mooi!
Een ander punt wat ik wil belichten is de aftersales, absoluut top! Door een stomme fout. (brand ontstaan op de houten bodem onder de bbq).
Heb ik Metaalenzo gevraagd voor een nieuwe bodem. Binnen no time reactie en zojuist de nieuwe bodem ontvangen.
Dus absoluut een aanrader dit bedrijf.
Op maat gemaakte buitenkeuken
Het product is geleverd conform afspraak goede service waarbij men zeker nakomt wat is afgesproken
Top kwaliteit voor een mooie prijs
Top kwaliteit voor een mooie prijs. Gisteren is onze op maat gemaakte buitenkeuken geleverd door MetaalEnzo en wat zijn we er ongelofelijk blij mee. Alles is mogelijk, men is ontzettend flexibel en ook nog eens zeer prettig in de omgang. Zoek je een standaard of op maat gemaakte buitenkeuken voor een mooie prijs zoek dan niet verder en neem contact op met Ronald van MetaalEnzo.
Super goede service en product!
Super goede service, vriendelijke mensen, mooie producten voor een goede prijs. Snel en goed contact, ook nog na levering. Wij hebben hier de big chef buitenkeuken aangeschaft en via een bedrijf in de buurt van metaalenzo een mooie bijpassende kamado aangeschaft en alles is bij elkaar tip top afgeleverd.
Robuust, kwalitatief en vooral mooi…
Vorig jaar een buitenkeuken (Big Chef type 1 met granieten blad) besteld die keurig en op tijd werd geleverd in België. De buitenkeuken zag er super uit en na een jaar van intensief gebruik (zowel kamado alsook pizzaoven) en continue buiten staan ziet hij er nog steeds super uit. Dit getuigd enkel van de geadverteerde kwaliteit.
Goede service en top producten!
Ontzettend tevreden met onze mooie buitenkeuken. Niet alleen maakt dit bedrijf onwijs mooie producten voor een goede prijs, ook is hun service top! Ze zijn goed bereikbaar, vriendelijk en denken echt met je mee.
Probleem met kamado / buitenkeuken keurig opgelost
Vorig jaar een prachtige buitenkeuken gekocht. De kamado bleek onderaan niet geheel vlak te zijn, waardoor hij er niet geheel stabiel in stond. Vandaag is er iemand van het bedrijf langs geweest en heeft het probleem gratis verholpen door stelpootjes aan te brengen. Top service en mooie keuken!
The Big Chef type 3
Nog nooit eerder een review geschreven, maar voor MetaalEnzo maak ik een uitzondering.
Prachtig product, uitstekende service en snelle reactietijden.
Ik heb lang getwijfeld om een buitenkeuken aan te schaffen, maar na een paar keer contact te hebben gehad met Ronald heb ik toch de knoop doorgehakt. Nu zijn we een paar weken verder, en ik heb er geen seconde spijt van. Topkwaliteit en echt een prachtig product!
Buitenkeuken
Deze week onze mooie buitenkeuken geleverd gekregen. Super contact gehad en goede service, we zijn er erg blij mee! Zeker een aanrader voor mensen die nog een mooie, stevige buitenkeuken zoeken.
Mooie keuken geleverd !
Mooie keuken geleverd !! super tevreden hoe alles is verlopen ik dank jullie Groetjes Danny

Uitstekende service
Snelle opvolging van mijn vragen, ook tijdens het weekend, en perfect afhandeling. Zeer vriendelijk en professioneel.

Svar fra TitanCrafts
Top service en top buitenkeuken
Door mijn eigen fout had ik een buitenkeuken besteld zonder uitsparing. De servicedesk was hier heel behulpzaam en meedenkend en binnen 4 dagen is de keuken omgeruild voor een nieuwe (waar het gat dus wel in zit). Echt een topservice. De keuken zelf is ook super. Heel degelijk en stevig. Mooi afgewerkt en een schitterend granieten blad. Aanrader.

Svar fra TitanCrafts
Prachtig product van een fijn bedrijf
Ik werk hier zelden of nooit aan mee maar voor metaalenzo maak ik een uitzondering.
De buitenkeuken in zwarte uitvoering staat nu enkele weken in onze tuin te pronken en mijn vrouw en ik zeggen regelmatig tegen elkaar “ wat een mooi ding hè “.
En dat is het .. een prachtig degelijk vakkundig gemaakt product en een fijn bedrijf die doen wat ze beloven.
Onze welverdiende complimenten!

Svar fra TitanCrafts
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.