De lyver om praksisen sin, blander bovaer melk de lyger om å ha stoppet med; ilag med annen melk og selger den fortsatt. De lytter ikke på "med eierne" sine. Gang på gang selger de varer som fløte... Vis mer
Styr unna disse Bovaer piratene. Først snik-innfører de Bovaer. Så sa de at de skulle slutte med Bovaer midlertidig, men så løy de til folket&kundene sine og fortsatte å selge Bovaer produkter. La det... Vis mer
OBS! Konspirasjons-folket har på gang en kampanje om at Tine forgifter folk gjennom melk. «Anmeldelser» fra det holdet er på 1 stjerne, som dessverre ikke kan tas på alvor. Tine utgjør det norske l... Vis mer
Etter avsløringer rundt tilsetningsstoffet Bovaer blir det mindre Tine fremover dessverre. Liker ikke å bli påtvunget produkter og stoffer vi ikke hverken vet, eller forstår konsekvensene av - både på... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
TINE SA is the largest Norwegian dairy product cooperative consisting of around 15,000 farmers and 5,600 employees.
Oslo, Norge
- tine.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Viser null respekt for kundene ved å…
Viser null respekt for kundene ved å indirekte tilsette giftstoff i melkeprodukter, uten å informere kundene om dette.
Bovaer er giftig medisin
Bovaer er giftig medisin
Jeg ønsker ikke å innta produkter produsert med denne medisinen med ukjent langtidseffekt
Og til slutt; "Klimakatastrofe" er en gedigen bløff
Tine har ødelagt sitt gode rykte og mat…
Tine har ødelagt sitt gode rykte og mat med klima kjemikalier og globalist penger
Jeg vil ikke være med på Tines…
Jeg vil ikke være med på Tines eksperiment med metanhemmere, bouver. Nordmenn flest vil ikke ha det og blir ikke hørt, så full boikott av Tine herfra!
Nydelige produkter
Gode, sunne produkter. Smaker best.
Smaken av de beste ostene
Smaken av de beste ostene. Men dessverre bruker de midler i kuene for at de skal fise mindre og det vil redde jordkloden. 0,00015 % av verdens kuer finnes i Norge. De ødlegger dyra og produktene sine med Brovaer.
Flotte produkter
Essensen av norsk mattradisjon. Gode kvalitetsprodukter som lever opp til generasjoner med mathistorie.
Tine er upålitelig!
Tine har latt være å informere om at bovaer melk ble blandet med vanlig melk. Tine gir inntrykk av å gi blaffen i hva kundene ønsker i ettertid. Tine har også brukt sine egne ansatte for å gi et "upartisk syn" på bovaer i medier som respons til kritiske spørsmål. Jeg kommer ikke tilbake til et merke som forsøker å holde meg for narr.
Bovaer eller ei.
Bovaer eller ei.. Når et produkt fullstendig flopper (klimamelk) så er det absolutt ikke innafor å blande dette sammen med vanlig meieriprodukter og selge det umerket. Mister fullstendig tillit til hva annet som foregår i kulissene uten at forbrukeren vet om det?
Jeg har alltid hatt tillit til Tine
Jeg har alltid hatt tillit til Tine, men dette er nå brutt. Etter at forbrukerne avviste "Fremtidsmelk", sluttet Tine å merke melk fra kyr med metanhemmere, men fortsatte å bruke den. Dette er uærlig og respektløst mot kundene. Jeg vil ikke lenger kjøpe disse produktene
Tines forkastelige bruk av metanhemmere…
Tines forkastelige bruk av metanhemmere i Melk + at de åpenlyst ikke informerer om dette er en katastrofe. Aldri mer Tine.
TINE - slutt å eksperimentere med maten vår!
Det er utrolig at dere nå vil tvangsfôre kyr med kunstige metanhemmere. Dette er enda et steg i feil retning der dere behandler dyr som industrimaskiner istedenfor levende vesener.
Naturen har fungert i millioner av år uten deres såkalte 'innovative løsninger'. Kyrne har utviklet sitt fordøyelsessystem gjennom evolusjon, og nå tror dere at dere vet bedre? Dette er arroganse på høyeste nivå.
Først ødelegger industrijordbruket naturen, og så skal samme tankegang løse problemene det har skapt? Dette er galskap. Dere gjemmer dere bak fine ord om klimatiltak, men dette handler egentlig om profitt og grønnvasking.
Hvem vet hvilke langtidseffekter dette har på dyrene, på melken, og til slutt på oss som spiser produktene?
Historien er full av 'trygge kjemiske produkter' som er forbudt å bruke i dag.
Skam dere, TINE. Gå tilbake til naturlig gårdsdrift istedenfor denne industrielle galskapen.
Alltid spist Tine produkter
Alltid spist Tine produkter, men snik innføring av metanhemmere og ufarliggjøring av dette basert på relativt liten å ny forskning gjør meg skeptisk. Å redde klima basert på luen skal fise mindre blir for dumt.
Alltid gode produkter
Alltid gode , trygge produkter. Nå fikk vi til og med multeyoghurt tilbake .:)
Putter kjemikalier i dyreforet (3-Nitro…
Putter kjemikalier i dyreforet (3-Nitro Oxypropanol)
Forurenset industriavfall selges som melk.
Jeg kjøper normalt økologisk, men handler av og til også "vanlig" melk og meieriprodukter. Den ikke-økologiske melka er idag blitt forurenset av sporstoffer fra metanhemmere. Nok er nok. Full boikott mot Tine SA til hele ledelsen deres blir skiftet ut med anstendige mennesker som bryr seg om dyrevelferd og helsen til norske forbrukere.
TINE mener at de vet best hva kundene…
TINE mener at de vet best hva kundene ønsker. De forsøkte seg med et produkt med metan-hemmere, og folk sa nei takk. Da bestemmer de seg for at kunden tar feil, de vet best, og forsøker så å tvinge folk til å godta dette. Elendig kundebehandling.
Litt vemodig anmeldelse dette
Litt vemodig anmeldelse dette. Trygge TINE som jeg alltid har hatt stor tiltro til er forandret for meg. Tror egentlig ikke Metanhemmende tilsetninger er spesielt farlig for menneskene som drikker melka fra "behandlede" kyr, men er meget skeptisk på vegne av dyrevelferden i seg selv. Det er totalt moralsk forkastelig å stemple levende liv som miljøskadelig. Hvilke andre levende vesen blir de neste som må ta preparater for å redde kloden, kjæledyrene våre og til slutt oss selv? Kjøper ikke det grunnleggende at levende liv er miljøskadelig med sin blotte eksistens. Alt levende hører naturlig til i klodens evinnelige kretsløp. Preparater som endrer kyrenes fordøyelsesprosess såpass at man målbart reduserer metanutslipp er så unaturlig at jeg ikke finner ord. Det er en meget farlig vei om slike ideer får fotfeste. Det holder ikke å innføre EUs og storkapitalens krav uten å tenke selv. Så, stemmer med min forbrukermakt, og velger meieriprodukter fra fortrinnsvis Røros pluss økologisk fremover på grunn av en dyp tillitskrise til TINE i denne saken. Refererer også til Professor emeritus Jan Raa som har en viktig stemme bør høres da han har den faglige ballasten som trengs. I tillegg oppfordrer jeg alle til å følge pengene, noen gjør stor business på disse tilsetningene.
Er det virkelig sant at Tine har…
Er det virkelig sant at Tine har blandet melk fra kyr på bovaer med vanlig melk? Jeg antar at dette er en konspirasjonsteori noen på nettet har funnet på, det ville vært tidenes tillitsbrudd om Tine hadde gjort noe sånt uten å informere. Samtidig er det så mange som påstår det at det er vanskelig å si hva som stemmer. Velger inntil videre å stole på Tine, de representerer tross alt jordnære og ærlige norske bønder og DE vet i hvert fall hvor viktig tillit er.
Tine bryr seg 0,0 om kundene sine
Tine bryr seg 0,0 om kundene sine. Vet alt bedre. Liker å sette ‘klima’ over ‘helse’ risiko’r. Alle vet, ikke tull med maten. Jeg og hele familien har skiftet alt til Røros, utenfor grunden, smaker det mye bedre også.