Perfect! Gemakkelijke site om te bestellen, Perfect geleverd op 2a3 dagen max tijd, Belgie-nederland! Altijd toffe cadeautjes erbij, heel veilig verpakt. Een echte aanrader! En Check zeker de s... Vis mer

Heel erg betrouwbaar, super voorzichtig met alle producten, perfect verpakt verzonden en snel! Altijd vriendelijk en oplossingsgericht top om zaken mee te doen ❤️👍 raad iedereen aan 100%😁Topper.... Vis mer

Ik had een set Pokémon-kaarten besteld en ben ontzettend blij met de hele ervaring! De kaarten arriveerden snel en waren zorgvuldig verpakt(samen met een lekker snoepje), wat echt te waarderen is. H... Vis mer

1. Lekebutikk

Bij TCGAL zijn we gepassioneerd over Pokémon en willen we deze passie delen met andere fans. We streven naar uitstekende klantenservice en snelle levering, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe Pokémon items. De Pokémonshop die zich inzet voor jou en een ander. Laat je producten live openen op stream, doe mee met giveaways en games om kans te maken op leuke prijzen!

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Top bedrijf, mega klantgericht en gezellig

Super klant gericht, altijd wat extra's in de pakketjes met je pokemonkaarten en altijd alles netjes op tijd geleverd.

Als je pech hebt met het openen van packs krijg je altijd wat leuks erbij van Twan, echt een topper!

Heel blij dat ik hun kanaal tegen ben gekomen en blijf sowieso klant :)

22. juli 2025

TCGAL is echt een fantastische…

TCGAL is echt een fantastische livestreamer – super enthousiast en betrokken met haar community. De livestreams zijn altijd gezellig en je merkt dat ze echt plezier heeft in wat ze doet. De levering van de kaarten is snel en netjes verpakt. En dan die extraatjes... wat een leuke verrassing! De snoepjes en kleinigheidjes maken het helemaal af. Een persoonlijke touch die je tegenwoordig nog maar zelden ziet. Echt een aanrader voor elke TCG-liefhebber! 💖

18. juli 2025

Super shop

Deze webshop heeft een hele fijne manier van communiceren! Na wat vragen, goed op weg geholpen. Zeer snel geleverd. Uitstekend verpakt. Bedankt en tot de volgende orders.

18. juli 2025

Eigenlijk nog geen ster waard

Eigenlijk nog geen ster waard. Komt afspraken niet na. En bij verzoek tot contact geen reactie! Zeer asociaal !!

1. juli 2025
Logoen til TCGAL

Svar fra TCGAL

Beste Kitty Cat,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet hoe we klanten willen laten voelen.

Zou je ons kunnen laten weten waar je precies contact hebt gezocht of onder welke naam dat was? Dan kunnen we even goed meekijken en uitzoeken wat er is gebeurd, want we willen dit graag netjes oplossen.

Alvast voor je reactie!

Met vriendelijke groet,

Team TCGAL

Zeer goede ervaring!

1ste keer laten bezorgen en TCGAL komt de afspraken. Zeer keurig verpakt en tot mijn verbazing nog een leuke kaart erbij. Zeker voor herhaling vatbaar toppers! Dank jullie wel!

21. juli 2025

Top gozer

Ik volg hem zelf nog niet zo heel lang maar die dagen dat ik hem live heb gezien en artikelen heb besteld bij hem Hij reageerd altijd vriendelijk en enthousiast. Ga zo door twan!!

1. juli 2025

Aanrader.

Aanrader.
Top service. Alles netjes en snel verzonden. Altijd wat leuks of lekkers extra in pakket. Vriendelijk. Echte toppers.

10. mai 2025

Gezelligheid en respect staat hier voorop ❤️

Bij TCGTwan heb je altijd wel wat moois om mee naar huis te nemen. Via zijn streams kan je bestellen of makkelijk via de website. De service is uitstekend en bied een snelle verzending met zich mee 👍🏻 Dikke 5⭐️ Voor deze topper !

Niks te klagen

Altijd leuke positieve energie in de lives en top service.
Bestelling worden snel verzonden en goed verpakt. Ook altijd leuke extra’s en leuke give aways.
Zeker een aanrader!!!!!!!