Echt leuk en mooi/degelijk gemaakt! Onze zoon kreeg de busy board ruimte voor zijn derde verjaardag, ook ideaal om mee te nemen in de auto straks op vakantie. Educatief verantwoord, maar met wat creat... Vis mer
Se hva andre synes
De eigenaar is vriendelijk, professioneel en heeft duidelijk een passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Hij denkt mee, geeft goed advies en staat altijd klaar voor vragen. Onze kinderen zijn dol... Vis mer
Wij hebben via een winactie een pakket gewonnen van Mauzek met daarin een busy board een magnetisch doolhof en een vormen puzzel. Wat een mazzel! Ik maakte het pakket open en je voelt gelijk dat het... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Mauzek is een belichaming van onze visie om de ontwikkeling van kinderen te verrijken door middel van speels leren. Wij geloven dat elk kind uniek is en zijn of haar eigen tempo heeft in het ontdekken van de wereld. Daarom streven wij ernaar om met ons uitgebreide assortiment van Montessori-geïnspireerd speelgoed, een omgeving te creëren waarin kinderen op natuurlijke wijze kunnen groeien en leren.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@mauzek.com
- mauzek.com
Mooi product.
Mooi product.
Ziet er goed en degelijk uit.
Toppertje
Fijn, educatief speelgoed.
Prima prijs-kwaliteit. Toppertje dit!
Activiteiten kubus
Afgelopen week heb ik de activiteiten kubus aangeschaft bij Mauzek en ben er zeer tevreden mee! Mijn zoontje van 3 vindt hem geweldig!!
Mijn kinderen spelen er elke dag mee
Mijn kinderen spelen er elke dag mee! Goed kwaliteit
Geslaagd verjaardagscadeau
Super tevreden met de gereedschapskist. Als cadeau gegeven aan mijn neefje en hij is er heel blij mee
Snelle levering, erg klantvriendelijk, goede service, erg leuke artikelen
Top!
Super snelle levering, heel degelijk speelgoed. Goed voor uren leer- en speelplezier.
Kwalitatief leuk speelgoed
Speelgoed voor mijn kinderen van 3 en 4 jaar besteld. Goede kwaliteit! Ze spelen er erg graag mee. De snelle levering is ook top.
De snelle levering
De snelle levering . Daarna het plezier dat mijn kleindochter ermee heeft.
Heel leuk speelgoed
Heel leuk speelgoed, uniek. Mijn kinderen vinden het busy board geweldig!
Bos graag.

Svar fra Mauzek
Super speelgoed en service!
Meervoudig leerzaam speelgoed (motoriek, oog-hand coördinatie, letters & cijfers leren, enz enz). Ik kreeg het veel cadeau voor de 3de verjaardag van mijn zoontje. Eén onderdeeltje ging los en zonder moeite kreeg ik een nieuwe, met instructies. Top service dus ook!
Echt een aanrader!!
Kwam de volgende dag al aan en is van super goede kwaliteit! Echt een aanrader
Kwalitatief speelgoed
Zeer snelle levering. 's Avonds besteld en de volgende dag geleverd. Kwalitatief speelgoed. Heel tevreden.
Zeer betrouwbaar
Snelle levering. Leuk educatief speelgoed voor mijn 3 jarige kleinzoon.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.