TANZANIA TOURS Anmeldelser 483

5,0

Vi er superfornøyde med turen som Tanzania Tours planla for oss, både Safari og Kilimanjaro-tur var opplevelser for livet og vi avsluttet med avslapping på Zanzibar på et fantastisk flott hotell. A... Vis mer

1. Reisebyrå
  2. Kulturelle omvisninger
  3. Guidede turer
  4. Turoperatør

Om TANZANIA TOURS

TANZANIA TOURS er eksperter i rejser til Tanzania! De laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. De har stor specialviden og erfaring, og kan sammensætte den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari med deres dygtige guider, slappe af på Zanzibars eksotiske strande, eller drømmer om at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Private rejser Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

5,0

Enestående

Tanzania Tours kan anbefales på det varmeste

Tanzania Tours kan anbefales på det varmeste dersom du vil oppleve det beste Afrika har å by på når det gjelder dyreliv på savannene og i bushen. Safarien hadde fantastiske opplevelser som du vil ta med deg resten av livet. Den ble ledet av en meget dyktig guide som samtidig tok hensyn både til dyrene og våre ønsker. Safarien får ikke blitt bedre. Overnattingsstedene på safarien, lodgene og campene, var veldig bra med en meget god beliggenhet, mat og service og hyggelig betjening. Dersom du vil kombinere safari med en badeferie på Zanzibar, har Tanzania Tours også et tilbud av meget gode og tilpassede hoteller. Vi må også fremheve den meget hyggelige og personlige oppfølgingen vi fikk fra Tanzania Tours under planleggingen og gjennomføringen av vår reise. Dersom du vil ha unike og fantastiske opplevelser i Tanzania - reis med Tanzania Tours.

1. februar 2026

Safari & badeferie

Vi har hatt en fantastisk tur med mange flotte opplevelser. Safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar. Guiden var flink og høflig, og viste stor respekt for dyrene. Alt gikk på skinner etter gode anbefalinger og opplegg fra Tanzania Tours. Vår feil; Litt for kort tid i Stowntown. Vi ble litt slitne av lange dagsetapper på støvete grusveier, men det var vi forberedt på. Genialt å starte tidlig å komme forran køen i Ngorongoro krateret. Vi er svært godt fornøyd og anbefaler dere på det varmeste.

17. februar 2026

16 dager på Zanzibar

Vi var på en 16 dagers reise på Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var på 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller med den beste beliggenheten og servicepersonell som virkelig stod til forventingene. Vil på det sterkeste anbefale Lea og gjengen som gjorde vår første reis til Zanzibar til en så vellykket opplevelse.

11. februar 2026

Vi er superfornøyde med turen

Alle ansatte og samarbeidspartnere til Tanzania Tours er dyktige, vennlige og utrolig service-innstilte.
Vi kan anbefale Tanzania Tours på det varmeste!

10. mars 2026

Hadde en helt fantastisk ferie

Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide på safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og gjorde opplevelsen helt fantastisk! Kan anbefale Tanzania Tours til alle som vil ha en skreddersydd reise hvor alt blir lagt til rette for en avslappende og spennende ferie! :-)

31. januar 2026

Safari og Zanzibar

En fantastisk tur til Zanzibar og Safari ved Ndutu og Gorongorokrateret. Bodde på Flame Tree Cottage ved Nungwi stranden. Et utrolig hyggelig bosted med fantastisk beliggenhet og veldig hyggelig betjening. Båttur med snorkling til Mnemba atollet. En natt på Tembo hotel i Stone Town og en utrolig matopplevelse på Emerson Spice Tea House.
Ble hentet av sjåfører alltid punktlig.
Safarien var helt topp vi så the big five. Veldig hyggelig guide, Bushbaby, som var godt kjent og loset oss trygt gjennom gjørme (det hadde regnet) blant ville dyr.
En stor takk til Lea som hjalp oss å planlegge denne turen og gjorde det til en uforglemmelig opplevelse!

3. mars 2026

Sømløst, og perfekt

Hele prosessen – fra planlegging til gjennomføring – har vært utrolig profesjonell. Vi følte oss godt ivaretatt hele veien, og opplegget var gjennomført med en kvalitet og trygghet som virkelig gjorde turen ekstra bra. Det merkes at de kjenner både landet og reisemålene svært godt, og at de oppriktig ønsker at gjestene sine får en best mulig opplevelse. Vi reiste på 4 forskjellige steder og på alle hotellene fikk vi supre rom, over forventning, stedene var nydelige og hadde sin sjarm. Transport med hyggelige sjåfører som alltid kom etter avtalt tid. VI kommer til å bruke de igjen om vi reiser igjen.

6. februar 2026

Super ferie på Zanzibar og Tanzania

Vi hadde to fantastiske uker på Zanzibar og på safari i Tanzania, takket være et skreddersydd opplegg fra Lea i Tanzania Tours. Vi fikk mye nyttig informasjon før avreise og raske og relevante svar på spørsmål både før og etter turen. Alle hotellene og lodgene hadde topp kvalitet og beliggenhet. Vår safariguide, Rafael, var veldig kunnskapsrik og erfaren, og han sørget for at vi fikk noen unike opplevelser.

3. februar 2026

God opplevelse fra start til slutt

God service og kommunikasjon fra start til slutt. Fikk skreddersydd programmet akkurat slik vi ønsket både i Tanzania m/Safari og Zanzibar i okt 25. Såg big five og mange andre dyr. Anbefaler Tanzania Tours på det sterkeste. Stor takk til Lea i Tanzania Tours og guide Salum!

10. oktober 2025

Uforglemmelige opplevelser

Alt har fungert knirkefritt fra første mail til bestilling, flyreise- overnattinger, safarier, KIlimanjaro hiking, hjemreise og oppfølging etter å ha kommet hjem. Svarer raskt på alle spørsmål. Kunnskapsrike og genuint interessserte guider, det være seg safari eller hiking, ALLE har gjort sitt til at vi har fått en once in a lifetime opplevelse. Tanzania tours har levert 100%

29. januar 2026

Safari tur julen 2025

Fantastisk tur som var meget godt organisert av Camilla. Alt gikk knirkefritt, flyreisen, pick-up og avleveringer, hotellopphold etc. Sømløst opplegg som gjorde at vi følte oss veldig godt ivaretatt. Safari opplevelsen var fantastisk og gjorde det til en uforglemmelig opplevelse.

25. desember 2025

Interessant og opplevingsrik tur

Alt i alt ein veldig fin tur; Interessant og opplevings-rik. Høgdepunktet for oss på safarien var i Ngorogoro-krateret. Me hadde ein trygg og hyggeleg sjåfør/guide. Fine lodgar, og nokre av dei kunne me tenkt oss og hatt 2 netter på og mindre bilkøyring. Zanzibar var flott, men kontrastfull, i nær kontakt med det lokale miljøet. God oppfylging frå Tanzania Tours.

30. september 2025

5 herlige dager på Pongwe Beach hotel Zanzibar

Vi har hatt 5 herlige dager på Pongwe Beach hotel på Zanzibar. En liten oase av et hotel, med nydelig mat og estetikk både i mat og interiør. Hyggelige sjåfører, som fraktet oss trygt både til og fra flyplassen. God service hele veien fra Tanzaniatours. Anbefales!

21. oktober 2025

Magisk drømmereise🌟

Turen vår var rett og slett MAGISK! Fra første kontakt til vi kom hjem, var alt profesjonelt, trygt og utrolig godt organisert av Camilla.
Guiden vår på safarien var kunnskapsrik, morsom og oppriktig optatt av naturen og dyrene. Vi så alle dyrene vi hadde drømt om - det føltes som å være midt i et naturprogram!
Overnattingsstedene var fantastiske - komfortable, rene og nydelig mat. Hver dag var et nytt eventyr, men likevel føltes alt avslappet og godt tilrettelagt.
Avslutningen på Zanzibar satte prikken over i´en. The Zanzibari er et utrolig flott sted, fantastisk personale og utrolig bra mat.
Takk for en uforglemmelig reise - dette var virkelig en drøm som gik i oppfyllelse🌍❤️

8. oktober 2025

Safari reise med Tanzania Tours

Tilbake i Norge fra en helt fantastisk reise med Tanzania Tours.
Perfekt planlegging, oppfølging og service hele veien av Camilla.
Safari med guiden James som har en utrolig kunnskap om landet, naturen og alle dyr, små som store.
En stor takk for en utrolig reise.
Hilsen Lill og Per

3. oktober 2025

Tur for meg og min sønn på 10 år

Fantastisk bra service før, under og etter turen av Camilla. Alt fra A til Å gikk som smurt vi var 5 dager i Arusha med landsby besøk og 3 dager med Safari i Tarangire og Nguruguru. Sjåføren vår var helt fantastisk. Merket fort at han ønsket at jeg og min sønn skulle ha en best mulig opplevelse noe han lykkes med. Vi hadde flere helt fantastisk øyeblikk som bl.a var å bli hentet tidligere en avtalt fordi det var en flikk løver som hadde lagt ned en sebra og spiste rett ved veien, geopard med to små som gikk rundt bilen i 30 min, så alle "big5" pluss en masse annet. Avsluttet med 6 fine dager på Zanzibar. Anbefaler dette selskapet om dere vil ha en trygg, god og fantastisk opplevelse for livet.

24. september 2025

Vi er veldig fornøyd med programmet som…

Vi er veldig fornøyd med programmet som ble satt sammen for vår safari. God samarbeid før reisen. Camilla svarte ut alle våre spørsmål raskt.
Vi fikk en utrolig fin opplevelse på vår Safari. Samarbeidspartner i Tanzania og på Zanzibar var seriøst. Særlig vår guide/ sjåfør under Safari var fantastisk.
Kan anbefale selskapet på det sterkeste.

28. juli 2025

Flott Safari og Zanzibarreise

Profesjonelle og tydelige i kommunikasjonen. Solide samarbeidspartnere både i Tanzania og på Zanzibar. Vi fikk noen problemer med flybilletter vi hadde bestilt selv, men Camilla ordnet dette også for oss på rekordtid:) Jeg er veldig glad for at vi valgte Tanzaniatours på vår første reise til Afrika!

12. juli 2025

Fantastisk opplevelse

Svært god dialog fra første henvendelse, som gjorde at opplegget de satte sammen, inkl overnattingssteder, passet perfekt for oss! Flott safariprogram uten alt for lange kjøreavstander og med fantastisk flink og hyggelig guide. God oppfølging etter at reisen var bestilt, vi følte oss svært godt forberedt og ivaretatt.

4. juli 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Tanzania Tours gjorde alt for å tilrettelegge drømme ferien vår etter alle våre ønsker. Anbefaler de som turoperatør til alle som ønsker å reise på safari til Tanzania og badeferie på Zanzibar.
Ferien ble alt hva vi drømte om, og mer til!

29. juni 2025