TourCompass Anmeldelser 721

1. Guidede turer
  2. Turoperatør
  3. Reisebyrå

Om TourCompass

TourCompass tilstræber at være rejseeksperter på dine vegne. Vi gør det nemt at forvandle din rejsedrømme til unikke og uforglemmelige oplevelser. Vores fantastiske rejser er sammensætte med vores pålidelige og langvarige lokale partnerskaber. De er designet på baggrund af 15 års erfaring og kundefeedback – vi ved, hvad der fungerer, så du med ro i sindet kan koncentrere dig om det vigtigste: at få en uforglemmelig rejse.

Vi ved, at ’eventyr’ betyder noget forskelligt for os alle sammen, og vi forstår også, at det kan være svært – eller måske endda overvældende – at planlægge den helt rigtige rejse for dig og dine nærmeste. Vi tilbyder eventyrrejser der passer til dine behøv, hvad enten det betyder en safari i Afrika, en rejse gennem regnskoven i Amazonas eller at opleve det mystiske og storslåede Asien.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Logistikken og indkvartering var perfekt. Costa Rica et fantastisk land.
Tourcompass gjorde det godt.

18. mars 2025

Hej Keld,

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner.

Vi er meget glade for dine rosende ord og håber, at vi kan byde dig velkommen igen på en af vores andre fantastiske destinationer.

Med Venlig Hilsen
Inger-Louise Waage Gerner
TourCompass

Turen var tydeligvis lagt opp av dyktig…

Turen var tydeligvis lagt opp av dyktig folk. Ble vel mye venting på flyplassene begge veier, så dette kan de ta litt tak i. Ellers forløp turen utmerket. Dyktig sjåfør og guide på safarien. Vi fikk med oss stort sett alt! Opplegget med toalett besøk under safarien fungerte godt! Takk for turen!

15. januar 2024

Hej

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du hadde en flott opplevelse med oss, og at du satte pris på sjåføren og guiden på safarien. Vi tar til oss din tilbakemelding angående ventetiden på flyplassene og vil jobbe med å forbedre dette i fremtiden.

Takk igjen for at du reiste med oss, og velkommen tilbake ved en annen anledning!

Mikkel Egelund Väänänen
TourCompass

Veltilrettelagt tur for min familie

Veltilrettelagte tur for min familietur til Sydafrika. Alt som aftalt og alt fungerede.

11. november 2022

Kære Laila

Mange tak for din positive anmeldelse, den sætter vi meget pris på. Vi håber på at kunne byde jer velkommen tilbage, næste gang rejselysten melder sig.

Mikkel Egelund Väänänen
TourCompass

Alt fra lamatours fungerede til punkt…

Alt fra lamatours fungerede til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter👍

27. februar 2022

Svar fra TourCompass

Hej Ulla. Tak for din fine feedback på jeres rejse til Costa Rica. Jeg er glad for at høre, at I havde en god tur og at den levede op til jeres forventninger. I er selvfølgelig altid velkommen til at vende tilbage, når rejselysten melder sig. Med venlig hilsen Lamatours.dk. Tom Søndergaard

Afrika Safari var professionelle og…

Afrika Safari var professionelle og virkede fra første kontakt med Pernille på telefonen, til skoene blev snøret ved Kilimanjaro´s fod og til vi sad i flyet på vej hjem.
Afrika Safari har nogen gode samarbejdspartnere i Tanzania

20. februar 2020

Prøv dem.

Prøv dem.. Top top professionelle. Kan kun anbefale dem. Helt igennem klasse..

24. oktober 2019

Kære Søren.

Tusind tak for din tilbagemelding.

Dejligt at hele flaskede sig og I havde en fantastisk rejse til Bali.

Vi håber, at vi kan være behjælpelig med at arrangere rejse for jer igen en anden gang, skulle rejselysten melde sig.

Mange hilsener
Trine Kjær Asiatours.dk

Zambia, Botswana, Sydafrika (Cape Town)

Virkelig godt tilrettelagt tur på prima hoteller med både safari, storby og de fantastiske Victoria Falls.
Liliana og John Jensen
Frederiksberg

26. juni 2019

Kære John og Liliana,

Tusind tak for jeres tilbagemelding.
Jeg kan kun give jer ret i, at denne tur er helt fantastisk og jeg er glad for at I også fik den oplevelse med :-)
Håber på at høre fra jer igen, når rejse feberen melder sig.

Mange hilsener Pernille og Team Afrika Safari

Super velorganiseret tur

Super velorganiseret tur - jeg kan på det varmeste anbefale Asiatours.

5. mars 2018

Kære Marianne.

Velkommen hjem og tusind tak for din tilbagemelding.
Dejligt at I havde en fantastisk rejse til Thailand, det er et skønt land.

Du er meget velkommen til at vende tilbage, næste gang rejselysten melder sig :-)

Mange hilsener

Trine Kjær
Asiatours.dk

Uakseptabel reisearrangør, men en fantastisk naturopplevelse!

Desverre en trist erfaring med dette selskapet, mange reiser har vi lagt bak oss også til Afrika men aldri reist med en så uorganisert arrangør som Afrika Safari. Så dette blir nok ikke anbefalt videre.

7. juli 2017

Hei Breth-Ivan

Takk for tilbakemeldingen. Vi har vært i dialog mens dere har vært på reisen, og vi er lei for at den ikke har levd opp til forventningene. Vi vil gjerne fortsette dialogen med dere og aspektene rundt reisen, jeg har derfor sendt deg en mail.

Lene Terp Clausen
Afrikasafari.no

Vis anmeldelser på alle språk. (721 anmeldelser)