In de winkel heel prettig geholpen, het werd een leuk uitje!! Communicatie en de wens om tafel centimer hoger te maken was perfect. Prachtige strakke moderne onderhouds arme tafel. Nooit meer blijven... Vis mer
Selskapet har svart
Tables by Tim heeft alles goed gedaan. Van de ontvangst in de showroom, tot het contact, de verwachtingen en de nette aflevering van de spullen. Alle afspraken worden nagekomen en het contact is heel... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn super blij met onze prachtige tafel van Tables by TIM. Het design is simpelweg prachtig, de kleur is ontzettend mooi en de levering was snel en volgens afspraak. Wij zijn nog een beetje... Vis mer
Selskapet har svart
Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Tables by TIM
We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!
Nobelweg 1, 5482 NN, Schijndel, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke (en erg vriendelijke en vrolijke :- ) communicatie over de bestelling en product is helemaal naar wens
We zijn heel blij met onze nieuwe tafel van Tables by Tim! Prima aankoop die heel goed staat in onze eetkamer.
Niet alleen de tafel is geweldig, maar ook de service, communicatie etc. Alles heel fijn en gemoedelijk.
Zeker een aanrader, zowel het product als het bedrijf!
De materialen van de bladen en poten zien er prachtig uit. Daarnaast is de service zeer goed te noemen; we kregen zeer snelle reacties en daarnaast heeft o.a. Eva een klantvriendelijke flexibiliteit getoond.
@Eva&TablesbyTim: nogmaals bedankt voor de fijne service!
We hebben een Deens ovale tafel besteld met een Fenix blad. Echt een heel mooie tafel waar we heel blij mee zijn. De maat 240x110 geeft door de plaatsing van de poten ruimte aan 8 personen. Vlekjes krijgen op het fenix blad geen kans.
Het hele traject met TablesbyTIM was super, snel reageren, vriendelijk en hulpvaardig. Ook een bezoek aan de showroom en werkplaats was top en gaf veel vertrouwen.
Absolute aanrader!
Heel blij met de nieuwe tafel. De levertijd was 8-12 weken en hij kwam keurig na 8 weken binnen. Waar hij ter plekke snel en kundig in elkaar werd gezet. Top bedrijf en top tafel

Svar fra Tables by TIM
Wat een schitterende subtiele tafel! We hebben Deens ovaal 240 lang, lijkt kleiner dan onze vorige 2x1 m tafel, maar is natuurlijk groter. Heerlijk ruim met 8 personen aan tafel kunnen, heel blij mee!
En prima fijne service!

Svar fra Tables by TIM
Ben gewéldig tevreden met de tafel! Ook de levering verliep perfect. De tafel werd keurig gemonteerd waarbij ik de keuze kreeg voor de plaatsing van de poten, meer of minder naar binnen.

Svar fra Tables by TIM
Aanrader, deze tafels! Je kunt alles op maat kiezen en in de showroom zijn we super goed geholpen met de laatste details. Nu staat onze tafel te shinen in ons huis. Dankjewel!

Svar fra Tables by TIM
Hele mooie tafel. Goede kwaliteit, en blijft mooi. Veel keuze aan kleuren/vormen/afwerking en super vriendelijk geholpen. Ik zou het bedrijf en de tafel aan iedereen aanraden!

Svar fra Tables by TIM
Mooie tafel maar laat lang op zich wachten. We hebben 12 weken gewacht. Helaas vond ik de kleur van mijn tafel niet matchen met onze vloer, hierover contact opgenomen omdat er op de website staat dat er gezocht wordt naar een passende oplossing. Helaas konden ze daar weinig aan doen dus was er geen passende oplossing. Wel erg jammer, het is geen goed koopje. Verder fijne tafel.

Svar fra Tables by TIM
Wij zijn heel blij met onze nieuwe tafel van Tables by TIM. Mooie kwaliteit, goede service en een fijne prijs.
We hadden online al bekeken wat we wilden, maar zijn ook nog in de showroom langs geweest om alles even in het echt te zien. We werden goed geholpen en hebben zo onze tafel goed kunnen uitzoeken. De tafel werd iets later geleverd dan eerder aangeven. Jammer, maar we werden er goed over geïnformeerd.
We zijn nu erg blij met onze tafel. Hij is helemaal naar onze wens! Mooi concept om zelf een tafel te kunnen samen stellen.
Wij zijn zeer tevreden over de tafel en vooral het feit dat deze ook mooi is maar zeker ook hufter proof. Met name dat laatste is fijn ivm kids die met vork en mes erop zitten maar dat je dat moeiteloos wegkrijgt.
Super blij met mijn tafel. Bestellen en samenstellen ging heel makkelijk via de onlinetool. En dan was het even wachten tot ik mijn tafel in ontvangst kon nemen.
De tafel werd ter plaatse gemonteerd en zo kon ik hem meteen in gebruik nemen.
Zeer tevreden met de service die jullie bieden.
Wij zijn nog een beetje 'zoekende' in het mooi en strak poetsen van de tafel, want kringen/vingerafdrukken gaan er helaas niet gewoon heel simpel met een nat doekje af. Tips zijn welkom ;)
Desondanks zijn we superblij met deze schitterende, tijdloze designtafel. Echt een eyecatcher in ons interieur, die iedere euro waard is. Love it!

Svar fra Tables by TIM
Vooropgesteld, ik ben blij met hoe de tafel eruit ziet! Prachtig. Wij hebben gekozen voor de beige/lichtgrijze kleur. Een tegenvaller voor mij is dat vingerafdrukken, inkt van kranten e.d. achterblijven en lastig schoon te maken zijn. Om hem mooi te houden ben ik vaak in de weer met schoonmaken.

Svar fra Tables by TIM
De communicatie met de klantenservice is absoluut top! Brenda en Eva zijn heel reactief.
De tafel is zeer kwalitatief en vernieuwend.
Heel tevreden.
Kwalitatief en mooi tafelblad. Flexibiliteit omdat we de schragen al hadden en om een kabelsleufje te voorzien.
Aangename communicatie en heel stipt in hun aanpak. Tevreden klant!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.