Een mailtje gestuurd zodat de panelen niet te vroeg bij het nieuwe huis afgeleverd zouden worden. Op de afgesproken dag netjes bezorgd. Makkelijk op maat te snijden en te plaatsen. Het staat erg mo... Vis mer

Se hva andre synes
Prachtige producten en een fantastische service! Ik kreeg een paneel met een verkeerde rail. Deze werd zonder problemen omgeruild. De set ‘Sunset’ staat erg mooi en is gemakkelijk te bevestigen. E... Vis mer
Bezorging werd tegen einde tijdslot afgezegd. Belofte volgende werkdag,is nu zo dagavond 23:05, nog niets gehoord, voel er niet veel voor ineen dag te gaan zitten wachten. Ergo, product heb ik nog n... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om Viltstore
Skrevet av virksomheten

Viltstore is een toonaangevende aanbieder van PET-vilt producten in Nederland. Onze producten zijn gemaakt van gerecycled PET-fles panelen, wat ze niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk maakt.
Van akoestische panelen en wanddecoraties tot maatwerkoplossingen, Viltstore heeft een breed scala aan producten. We hebben zowel standaard als op maat gemaakte akoestische wanden die variëren in grootte van 60 x 60 tot 120 x 240 cm.
We gebruiken uitsluitend PET-vilt panelen van 9 mm dik. Deze panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat bijdraagt aan een beter milieu. Onze producten zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen.
Voor meer informatie of samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via 010 321 61 61 of bezoek onze website www.viltstore.com.
Ontdek de Wereld van betaalbare akoestiek bij Viltstore!
Skrevet av virksomheten

- Waar Kwaliteit en Klanttevredenheid Hand in Hand Gaan
- Bij Viltstore staat de klant centraal. We begrijpen dat een tevreden klant de beste ambassadeur is voor ons merk. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige, duurzame PET-vilt producten aan, maar zetten we ook in op een uitmuntende klantenservice. Van het moment dat u onze website bezoekt tot de after-sales service, wij staan voor u klaar.
Uw Tevredenheid, Onze Belofte: De 100% Tevredenheidsgarantie van Viltstore
Zorgeloos bestellen met onze onvoorwaardelijke garantie

Kontaktopplysninger
Hopperweg 11-8, 3225 LS, Hellevoetsluis, Nederland
- 0103216161
- hello@viltstore.com
- viltstore.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Erg mooi en goed bezorgd
Makkelijk op maat te snijden en te plaatsen.
Het staat erg mooi
Super leuk kunstwerk en goede service
Ik ontdekte dat iets in mijn bestelling niet goed was en direct na mijn mail (de volgende ochtend) is dat snel aangepast en het goede geleverd.
Super vriendelijke service
Snel geleverd
Erg leuk kunstwerk in een mooie kleur
Fijne snelle levering en voldoet naar…
Fijne snelle levering en voldoet naar verwachting. Nu nog contact om op maat te laten maken met eigen design.
Prachtige producten en een fantastische…
Prachtige producten en een fantastische service!
Erg blij met het resultaat.
Ik heb een stadskaart besteld
Ik heb een stadskaart besteld, en hij was precies zoals ik had verwacht
Klantvriendelijk en oplossingsgericht
Mooie kwaliteit wandpaneel en snelle levering. Er bleek alleen iets mis te zijn met de ontvangen kleur. Na telefonisch contact opgenomen te hebben heeft Stephanie alles zeer snel en netjes opgelost. Dus voor ons zeker 5 sterren waard. Fijn en klantvriendelijk bedrijf!
Topservice
Hele goede prijs /kwaliteit verhouding
Hele goede prijs /kwaliteit verhouding. Levering snel en correct en Niels was snel en correct in de communicatie.
Snelle herlevering
1e levering kwam door toedoen van de vervoerder beschadigd aan. Snelle herlevering, vriendelijk geholpen.
Wij hebben een plafondhoogte van 6 meter. De muur was erg kaal en nu met de Monstera Duo mooi en chic opgevuld. Erg blij mee!
Goede producten
Goede service, snelle levering, goede producten en fijn assortiment. Veel mogelijkheden. Ik heb eerder iets op maat laten maken. Laatst heb ik muurdecoratie gekocht
De levertijd was heel correct .
De levertijd was heel correct .
Verpakking ook prima ,niet teveel verpakkingsmateriaal.
Netjes verpakt
Netjes verpakt, mooie kwaliteit. 1 puntje van kritiek: de bijgeleverde parels zijn net iets te klein om er in te zetten.
Dank je wel voor de reactie en de supersnelle service TOP!

Svar fra Viltstore
Prima service en communicatie gehad
Prima service en communicatie gehad. Alleen het transport liet wat op zich wachten, maja.. er zijn ergere dingen.
Product voldeed aan alle verwachtingen…
Product voldeed aan alle verwachtingen en heeft een prachtige plek gekregen aan de wand in de woonkamer. Als je je wand iets bijzonders mee wil geven is dit een hele goede optie.
Wij hadden het meisje met de parel van…
Wij hadden het meisje met de parel van vilt besteld.
Snel en degelijk bezorgd. Heel blij mee.
Betrouwbaar
Staaltjes besteld. Per ongeluk aantal keer dezelfde. Ik werd gebeld en het teveel betaalde bedrag kreeg ik netjes teruggestort. Dat was helemaal vanuit de Vilstore zelf. Want ik had het niet eens gemerkt. Wat een betrokkenheid en voor mij ook teken van betrouwbaarheid. Complimenten voor Viltstore. Mooi materiaal ook! Dankjewel we komen erop terug.
Snelle en nette levering van onze…
Snelle en nette levering van onze panelen. We zijn er blij mee
Mooi product en goede service
Meedenken met de klant. Goede adviezen en fijne service.
Adequate afhandeling.
Zorgvuldige levering en middelen voor montage.
Mooi product!
prima in orde
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.