Min personlige opplevsele er. Jeg bruker synsam i Sverige og er kjempe nøyd med dem. Alltid glade personal, bra bemøtande, god tid til den som skal ha hjelp,bra service og bra tilbake meldinger man få... Vis mer

Synsam på Hunstadsenteret i Bodø! Dyktige og svært serviceinnstilte kunderådgivere! Hver gang jeg har vært innom der har jeg fått mer enn god service

Veldig fin mottagelse både da jeg bestilte og hentet mine briller! Varm atmosfäre i butikken! Glad over å väre tilbake his Synsam!

1. Kontaktlinseleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Idag består Synsam av drygt 185 butiker i Sverige och 500 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen. Vår nära och ofta långa kontakt med dig som kund i kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör Synsam till ett klokt och tryggt val – både för dig och dina ögons skull.

4,1

Bra

10k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ikke bruk abbonementsordningen!

Abbonementsordningen deres anbefales ikke med mindre du synes det er Ok å bli svindlet. Betalt 1100 kr på et «abbonement» jeg kunne sagt opp sommeren 2025. Eneste Synsam gjorde var å pushe flere tjenester, de sa aldri i fra om at bindingsperioden var over. Sa opp nå å og de ville 1) ha betalt for ytterligere to måneder, 2) ha en utløsningspris for mine tre par på 4500 kr som jeg allerede har betalt nesten 30000 kr for..: aldri gå med på den avtalen noensinne!

2. mars 2026

Hei Renate,

Vi beklager hvis opplevelsen din ikke levde opp til dine forventninger, og hvis det har vært noen uklarheter fra vår side.
Det er viktig for oss at alle kundene våre har en klar forståelse av kjøpene sine og hvordan abonnementet deres fungerer, og at de er fornøyde med produktene sine. Har du noen spørsmål eller annet du fortsatt ønsker svar på, ta gjerne kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, så hjelper vi deg videre.
Ønsker deg en fin dag!

Marja fra Synsam

Får 3 år siden ble jeg lurt til å tegne…

Får 3 år siden ble jeg lurt til å tegne abonnement på 3 par briller, jeg forsøkte hvert år å komme meg ut av dette, 2 par briller ble liggende i en skuff, da jeg ikke trengte så mange briller. Men hver gang jeg forsøkte å levere de tilbake fikk jeg beskjed om at det var 2 års bindingstid. Jeg byttet til andre billigere glass for å få ned prisen jeg betalte hver måned på de som bare lå i en skuff. Det økte bindingstiden med ytterligere 1 år. Når jeg nå endelig fikk mulighet til å avslutte abonnementet hadde dette kostet meg over 30 000 kroner. Jeg ville da kjøpe ut brillene som jeg gikk med til daglig, de skulle da ha 8800 for dem. Jeg leverte inn alle 3 brillene og gikk til en konkurrent, der fikk jeg synstest og like briller som de jeg hadde gått med for under 6000 kroner. Anbefaler alle å styre unna Synsam sitt forferdelige dyre abonnementet. NB i tillegg fikk jeg i dag en melding om at jeg må betale for enda en måned for brillene jeg leverte inn i oktober.

8. desember 2025

Hei Anne Lise,

Takk for at du deler din tilbakemelding.
Vi vil gjerne høre mer om din opplevelse og ønsker at du tar kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, slik at du kan fortelle mer. Vi ser frem til å hjelpe deg videre.

Joachim fra Synsam

Hadde brilleabonemet som jeg avsluttet…

Hadde brilleabonemet som jeg avsluttet nå i sommer. Betjeningen er gyggelige så lenge du betaler de penger. Nettsidene deres er urtolig lite innholdsrik(savner brilleseddel samt tidligere avtaler der). Det virker som at de i butikken ikke har peiling på noe som bare kundeservice vet og omvendt. Når man ringer kundeservice eller for å bestille synstest er det lang ventetid. Mulig jeg har vært uheldig med de jeg har snakket med når jeg har ringt, men det har virket som at de ikke vet noe som helst og at de har ett tunvidt system å jobbe etter. Kommer aldri til å benytte meg av synsam igjen.

21. juli 2025

Hei Jørn,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Dette gir oss muligheten til å forbedre oss og det er vi takknemlige for. Trenger du mer hjelp med din henvendelse, ønsker jeg deg velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på mail: customerservice@synsam.com eller telefon 22 42 20 00, så hjelper vi deg videre.
Jeg ønsker deg en fin dag!

Joachim fra Synsam

Dårlig kundeopplevelse hos Synsam Kvadrat misnøye…

Jeg ønsker å uttrykke min store misnøye etter et besøk hos Synsam på Kvadrat. Opplevelsen var både frustrerende og respektløs – langt under det man bør kunne forvente av en optikerkjede som påstår å levere kvalitet og god kundeservice.
Allerede fra starten var betjeningen mer opptatt av å selge meg en leieavtale enn å hjelpe meg med det jeg faktisk ønsket – nemlig å kjøpe briller. Jeg sa flere ganger tydelig ifra at jeg ikke var interessert i å leie, men opplevde likevel å bli presset i den retningen. Da jeg ba om utskrift og forklaring på pakken jeg hadde kjøpt, fikk jeg kun en standard kvittering – ingen oversikt eller forklaring.
Den ansatte som hjalp meg virket sur og lite imøtekommende, særlig da jeg påpekte at hun var mer opptatt av å selge leieavtalen enn å forklare hva jeg faktisk hadde fått. Jeg endte opp med en dyr pakke jeg fortsatt ikke forstår innholdet av. Responsen hennes var: “Alle velger denne kvaliteten/pakken.”
Jeg hadde bestilt to par briller – ett vanlig par og ett par solbriller med progressive glass. Solbrillene var ikke ferdige. Da jeg prøvde det vanlige paret, sa jeg klart ifra at jeg ikke kunne lese små bokstaver – noe som er helt avgjørende i min jobb som sykepleier, der jeg må lese på medisinglass og pakningsvedlegg. Responsen jeg fikk var rett og slett: “Det stemmer ikke, skriften er ikke så liten som du sier.
Jeg har brukt progressive briller i mange år og har aldri hatt problemer med å lese små bokstaver før. Nå klarer jeg det ikke i det hele tatt med de nye brillene. Likevel fikk jeg bare beskjed om å bruke dem i 1–2 uker for å “venne meg til dem’.
Dette er ikke en akseptabel måte å møte kunder på. Jeg håper ledelsen tar tak i dette og sikrer bedre kvalitet og kundebehandling i fremtiden.

4. juni 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det gir oss muligheten til å forbedre oss, og det setter vi stor pris på.
Det er veldig leit å høre at du oppfattet Synsam på denne måten. For oss er fornøyde kunder det viktigste og jeg tar derfor tilbakemeldingen din videre internt for vårt fortsatte forbedringsarbeid.
Hvis du ønsker videre hjelp med dette, vil jeg gjerne henvise deg til kundeservicen vår på e-postadressen kundservice@synsam.se eller via telefonnummer 22 42 20 00, så hjelper vi deg videre.

Jeg ønsker deg en fin dag!

Emelie fra Synsam

Elendig brilleabonemet, veldig dyrt, elendig servise!

Fikk brilleabonemet for noen år siden. Ble pålagt å ha både solbriller, lesebriller og vanlige gå briller.

Det var nøye og god øyekontroll, men innfatningen var elendig.

Synsam greide ALDRI å finne en innfatning som hadde lange nok ørearmer. Problemet var at brillene til stadighet gled fremover og ramlet av, spesielt når du hadde begge hendene opptatt.
Var flere ganger å prøvd å justere, men de FÅR DET IKKE TIL!
Så jeg gav opp å bruke brillene, fikk sagt opp brilleabonemet I november 2024.
I dag ca 5 måneder senere kommer et inkassovarsel på over 7500,-.

Når en bedrift ikke greier å ha et produkt som ikke kan brukes, de prøver gang på gang å fikse... men det er elendig reparasjon... jeg sier opp abonnementet, De fortsetter å sende inkassovarsel, da er det bare å styre unna!

JEG ANBEFALER INGEN Å SKRIVE BRILLEABONEMET, SERVICE PÅ BRILLENE KAN DE IKKE!!!

Sier du opp abonnementet så sender de inkassovarse noen måneder senere på det en vanlig normal brille koster, og fortsatt eier du ingenting!

STYR UNNA!!!

17. mars 2025

Hei Rune,

Takk for at du deler din tilbakemelding.

Ella fra Synsam

Har brille abonnement men ny glass blir…

Har brille abonnement men ny glass blir ikke bestilt etter synstest! Ringte flere ganger, i gen forklaring. !

8. august 2024

Hei Isabelle,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg beklager at opplevelsen din ikke svarte til forventningene dine.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-postadressen customerservice@synsam.com eller via telefonnummer 22 42 20 00 så hjelper mine kollegaer deg videre med brillene dine.

Jeg ønsker deg en fin dag.
Vennlig hilsen,
Rebekca på Synsam

Ikke handle på synsam butikker, varene er overpriset

Oppdaget samme dag som jeg hadde kjøpt sportsbriller på en Synsam butikk, at jeg hadde betalt en 40% høyere pris enn hva samme brille blir solgt for på hjemmesiden til Synsam.

Kontaktet prompt kundeservice og regnet med at de ville refundere meg mellomlegget. Men til min overraskelse fikk jeg til svar at en slik prisforskjell måtte jeg påregne, og evt kunne jeg kontakte butikken for å høre om de var villige til å endre sin pris.

Føler meg lurt da butikk burde ha opplyst om at de opererer med nærmest dobbel pris sammenlignet med nettsiden.

Jeg vil åpenbart aldri handle på Synsam igjen.

16. mai 2024

Styr unna Synsam og brilleabonnement

Styr unna Synsam og brilleabonnement, dyrt og dårlig info ved opprettelse, det skal selges. Endelig etter tre år ble det oppsagt, men det var ikke billig, solbriller fra 2022, betalt på i 20 mndr skulle jeg betale kr 4800 for, de koster ca kr 2500 hos Interoptik. I tillegg brukes Payex som er utrolig dårlig på kundebehandling, aldri mer Synsam!

26. mars 2024

Hei Torunn,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, vi beklager at opplevelsen din med oss ​​ikke svarte til forventningene dine. Vi vil ta dine tanker om dette internt og vi vil prøve å gjøre det bedre i fremtiden.
Jeg ønsker deg en fin dag.
Vennlig hilsen,

Profesjonell i butikk

Profesjonell i butikk, men om man bestiller i nettbutikk så står det "rask levering" og "sendes innen 1-2 virkedager". Det eneste man får er en melding fra PostNord om at det kommer en pakke, men pakken blir ikke levert inn på flere dager. Dermed tar det 9-10 dager til Tromsø... Bruker man posten og faktisk leverer inn pakken senest dagen etter bestilling så kommer pakken samme uke.

22. mars 2024

Hej Hans,
Tack för din feedback.
Vi packar och skickar iväg vårt paket inom 1-2 vardagar och Postnord hämtar upp paket hos oss varje vardag.
När vi skickat i väg vårt paket till Postnord så tar det ibland någon dag innan de registrerar det vid första terminalen eftersom den terminalen ligger precis efter gränsen till Norge och paketet skickas från Sverige, ditt paket kan därför stå som registrerat en längre tid efter att vi skickat det
Hoppas att du är nöjd med din produkt.
Jag önskar dig en glad påsk!

gå til noen andre

dårlig kundeservice i butikk og ingen hjelp å få av kundeservice på mail. de bare ignorer deg

22. september 2023

Hej Malin,
Tack för att du tar dig tiden att ge oss din feedback.
Vad tråkigt att du upplevt servicen i butik som dålig och att kundservice inte svarar på mejlen, jag skulle rekommendera dig att ringa kundservice på 22 42 20 00 för att se om ditt mejl försvunnit då vi svarar på alla våra mejl som vi får in.
Jag önskar dig en fin kväll.
Sandra på Synsam

Veldig vanskelig å si opp brilleabonnement

Har forsøkt å si opp mitt brilleabonnement i over tre måneder nå. De bruker lang tid på å svare, og kommer ikke med noe informasjon om hvordan man avslutter sitt abonnement. Man får bare beskjed om at man må levere tilbake brillene eller betale de ut. Ingen informasjon om hvordan man betaler de ut. På min første henvendelse fikk jeg svar tilbake på e-post om at jeg måtte bekrefte en gang til at jeg ønsket å si opp mitt abonnement. Det så jeg ikke, så abonnementet fortsatte. Etter tre måneder sendte jeg en ny epost og fikk en ny dato. Men oppsigelsen gjelder ikke fra den dagen man gir beskjed, men fra den dagen Synsam selv velger å svare. Sist gang tok det 10 dager før jeg fikk svar. Det står også i kontrakten at man enkelt kan si opp sitt abonnement på 'mine sider'. Det stemmer ikke. Respektløst syns jeg.

18. oktober 2023

Hej Stian,
Vi får beklaga att det tagit lång tid för dig att få svar och lösa ditt ärende. Jag kollade över ditt ärende och ser att min kollega har mejlkontakt med dig där ni jobbar er fram till en lösning, hoppas att ni kommer överens om något som blir bra för dig.
Jag önskar dig en fin kväll.