Specsavers Sverige Anmeldelser 4 633

4,5

1. Brillegrossist

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Specsavers Optik finns med över 100 butiker i Sverige. Vi erbjuder kvalitativ synvård, glasögon och kontaktlinser för alla plånböcker. Med över 1000 bågar, både från vårt egna sortiment och från framstående modehus, hittar du garanterat en båge i din smak. Våra legitimerade optiker utför kvalificerade synundersökningar och finns i samtliga butiker. Hos oss hittar du alltid ett bra erbjudande, på både kontaktlinser och glasögon.

4,5

Enestående

5k anmeldelser

Förklara fördelar/nackdelar med progresiva glas.

Förklara vilka problem/konsekvenser som kan uppkomma med progersiv glas.
Jag kan inte läsa en liggande tidning utan att luta huvudet bakåt.
Sitter jag som vanligt så ser jag den nedre delen av sidan, men texten i det den övre delen av sidan svår att se.

19. mai 2025

Hej Åke!
Jag är ledsen att höra att din upplevelse med oss inte nådde upp till den 100% kundnöjdhet som vi strävar efter.
Vänligen kontakta vår kundsupport på https://www.specsavers.se/om-specsavers/kontaktinformation så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig.
Vänlig hälsning
Daniel

Topp service

Topp service, bra pris

25. mars 2025

Hej Ole,
Tack för ditt fina omdöme!
Vänlig hälsning
Daniel

En trivelig og bra og duktig personal…

En trivelig og bra og duktig personal og oppmerksom når du kommer inn i butiken,

7. august 2024

Hej Marian,
Tack så mycket för din feedback!
Så kul att du är så nöjd med ditt besök.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Med vänliga hälsningar,
Noah

Hej Sigge,

Dessvärre har vi haft leveransproblem på grund av vår logistik förmedlare. Beklagar detta och önskar dig en fin dag. Jag har skickat dig ett email med en rabattkod som kompensation för detta. Önskar dig en fin dag.

Mvh/Raquel

Tar ca 2v att få kontaktlinser…

Tar ca 2v att få kontaktlinser levererade !

15. februar 2022

Hej Anders,

Tack för din kommentar.

Beklagar att det tog lite extra tid för dig att få linserna, det verkar ha varit en mindre försening från tillverkaren som gjorde att ordern skickades iväg lite senare.

Hoppas iallafall att linserna gör jobbet nu när du fått dem!

Hälsningar
Carl

Helt fantastiskt personal som har ett…

Helt fantastiskt personal som har ett fantastiskt kundbemötande. Har alltid varit hos halil på södra förstadsgatan och han är fantastisk.

21. desember 2021

Hej
Tack för ditt deltagande. Vi glädjer oss att se ditt nöje.
Mvh,
Pia

Utomordentlig service!

6. oktober 2020

Hej Triker,

Vi blir glada över att höra att du har fått en positiv erfarenhet av Specsavers och vår service! Önskar dig en fin dag.

Vänligen
Lisa, Specsavers.

Vis anmeldelser på alle språk. (4 633 anmeldelser)