Banner for Supervin

Supervin Anmeldelser 706

4,4

Supersmidigt att beställa med hemleverans. Bra viner! Fick hem 6 flaskor av ett vin som jag öppnade 2 av, båda fel, gick ersättning direkt efter att jag mailat och påtalat defekta flaskor. Alla andra... Vis mer

Det är bekvämt att kunna sitta hemma när det är ruggigt ute och hitta viner som man är nyfiken på. Jag hittade 2 röda och köpte hem en låda av varje efter att ha läst på om vinet. Otroligt smidigt att... Vis mer

Supervin Gott vin mycket att välja på , egentligen har ni nog snabba leveranser men tyvärr de som levererar vinet Airmee är inget vidare ! 2 av 4 leveranser försenade och dålig information.

Bra urval av kvalitetsviner och mycket konkurrenskraftiga priser. Enda nackdelen är leveranslogistiken - finns inte leverans till hela Sverige, och inte möjlighet att hämta hos speditören om man inte... Vis mer

1. Vinbutikk

Hos Supervin arbetar vi under mottot ”Vin i ögonhöjd” – och det är precis vad vi står för. Sedan 2012 har vi utvecklats till att bli en av Danmarks ledande vinhandlare online och driver samtidigt två av Danmarks största vinbutiker i Hjørring och Aalborg. Efter stora framgångar och fortsatt stark tillväxt i Danmark erbjuder vi nu samma service och kvalitet i Sverige. Supervin har sitt huvudkontor i Hjørring, där vi sysselsätter över 65 engagerade medarbetare inom administration, butik och vårt moderna logistikcenter. Härifrån skickar vi vin till kunder i både Danmark och Sverige. Etableringen i Sverige ser vi som nästa steg mot vår vision att bli Skandinaviens ledande vinhandlare. Du kan tryggt och säkert köpa ditt vin hos oss och få det levererat hem till dig i Sverige. Supervin redovisar moms och avgifter direkt till Skatteverket i Sverige. Vi samarbetar med ett stort internationellt nätverk av producenter och leverantörer, vilket gör att vi kan importera vin från hela världen till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vårt systerbolag Novin, som arbetar med grossistförsäljning till detaljhandelskedjor och Horeca-segmentet, har vi en stark inköpskraft som säkerställer både hög kvalitet och attraktiva priser – fördelar som vi ger direkt vidare till våra kunder. Flera gånger i veckan lanserar vi exklusiva erbjudanden på kvalitetsviner till mycket attraktiva priser, där du får betydande mängdrabatt vid köp av flera flaskor av samma vin – ofta till priser långt under marknadsnivå. Våra butiker speglar vår passion för vin. I Hjørring hittar du en butik på 650 m² fylld med vin från golv till tak, Danmarks största sortiment av alkoholfria viner, en vinkällare på 1 000 m² samt mysiga provningslokaler för både privatpersoner och företag. I Aalborg öppnade vi i februari 2025 Danmarks största vinbutik på 850 m² med 44 viner i ett självbetjäningsbaserat provningssystem, så att du kan utforska vinvärlden i din egen takt. Vi är stolta över att vara en vinhandlare som kombinerar affärsmannaskap, kvalitet och personlig service. Hos Supervin talar vi med människor i ögonhöjd – utan snobberi, men med stor kunskap, passion och ett glimt i ögat. 🍷

Hög kvalitet till Sveriges skarpaste priser

Vin i ögonhöjd – varje gång
Hos Supervin möter du äkta köpmanstradition, personlig service och viner utvalda med passion. Vi håller vad vi lovar – och ger dig kvalitet, trygghet och bra priser i alla led.

Landets bästa priser och kundservice.

Hos Supervin strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan också om service, trygghet och personlig hjälp.

Hos Supervin strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser. Det gör vi bland annat genom uppköp av restpartier, nära och långvariga leverantörsavtal samt effektiva inköp. Vi följer löpande prisnivån på marknaden och gör vårt yttersta för att vara konkurrenskraftiga. Hittar du samma vin billigare någon annanstans är vi nästan alltid beredda att titta på en prisgaranti – när det är rimligt för både dig och oss. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan också om service, trygghet och personlig hjälp. Hos Supervin är kundservice en naturlig och oumbärlig del av vinupplevelsen. För oss handlar det inte bara om vin av hög kvalitet, utan även om trygghet, tillgänglighet och personlig hjälp när du behöver det. Därför gör vi alltid det lilla extra för att leverera en kundservice utöver det vanliga. Vårt dedikerade kundserviceteam består av erfarna och engagerade medarbetare som finns redo att hjälpa dig alla veckans dagar – med undantag för söndagar. Oavsett om du har frågor om din beställning, leverans, reklamation, val av vin eller något helt annat kan du förvänta dig snabb, kompetent och vänlig hjälp. Vi menar att god service handlar om att ta ansvar. Skulle det mot förmodan uppstå ett problem lovar vi alltid att göra vårt yttersta för att hitta en lösning som du är nöjd med – oavsett situation. Hos Supervin bygger vi relationer på förtroende, ärlighet och hög servicenivå. Din upplevelse är vår högsta prioritet. 🍷

Promotion box for Supervin

Se våra mest sålda viner

Favoriterna samlade på ett ställe - Supervins mest sålda viner just nu

4,4

Enestående

vinet kom aldrig

vinet kom aldrig, men det beror nog på att Airmee slarvade bort det.

3. april 2026

Hej Måns
Tak for din anmeldelse.
Jeg kan se du allerede har været i kontakt med os og der er lavet aftale omkring en ny levering til dig 30/4 da første kasse er skadet i fragt.
Jeg bekalger forsinkelsen og håber Airmee lykkedes med levering i 2. omgang.
Lars Ziegler Pedersen
Supervin

Jag väntar fortfarande på leverans.

Jag väntar fortfarande på leverans.

6. april 2026

Hej Dan
Tak for din anmeldelse.
Beklager de to manglende kasser vin, jeg kan ikke se du har kontaktet vores kundeservice spå vi har kunne undersøge og afhjælpe dig med udfordringen.
Jeg kan se de to kasser er modtaget ved Airmee den 9/4 desværre ser det ud til at de er fejlsorteret og er endnu ikke dukket op.
Jeg har kontaktet Airmee og forhørt omkring de manglende kasser.
Jeg har informeret dem om at vi sender nye kasser til dig hvis ikke de kan komme med en garanti for levering snarest.
Bekalger forsinkelsen.
Lars Ziegler Pedersen
Supervin

Tog lång tid ca9dagaratt få hem leveransen kom…

Tog lång tid att få hem leveransen kom 22.30 tycker att det är sent !

13. april 2026

Hej Jörgen
TAk for din anmeldelse.
Du bestiller din ordre på Supervin.se den 13/4 og vi sender dagen efter den 14/4 og den ankommer til Sverige 16/4
Airmee leverer den 18/4 og altså inden for de 2-5 hverdage efter modtagelsen i Sverige.
Airmee leverer normalt i tiden 17.00-22.00 og beklager de er ankommet senere, de kan skyldes forsinkelse i trafikken og chaufføren har sikkert valgt at leverer de sidste kasser i stedet for at forsinke turen og først leverer dagen efter.
Mvh. Lars Ziegler Pedersen

Snabb service

Snabb service. Bra pris för trevliga viner👍

12. april 2026

Hej Anders
Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Vi er glade for at du syntes om vores udvalg og priser.
Jeg håber vi i fremtiden kommer til at sende en masse god vin til dig.
Rigtig god dag.
Mvh. Lars Ziegler Pedersen