Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Peuterdijk 50, 3249 AW Herkingen, Zuid-Holland, NL

Tolle, gepflegte Anlage. Super guter Kundenservice und die Mitarbeiter sind unglaublich freundlich und herzlich. Unser gebuchtes Haus entsprach 1:1 den Bildern und für uns war es der perfekte Urlaub.... Vis mer

Op zich was het boeken simpel en prima maar ik vond het jammer dat ik uiteindelijk €52,50 meer moest betalen dan waarmee geadverteerd werd. Dit werd later door de klantenservice aangemerkt als een fou... Vis mer

Vriendelijk personeel bij de receptie, behulpzaam. Mooi en schoon huisje. Bij aankomst een leuke attentie voor de hond, overal op het park staan afval emmers met poepzakjes. Lekker rustig en goed onde... Vis mer

Een mooi rustig park van waaruit je leuke uitstapjes kunt maken naar bijv. Renesse, Ouddorp Zierikzee enz. Mooie accomodatie en vriendelijk personeel. Een paar vuilnisbakken verdeeld over het park zou... Vis mer

1. Feriepark
  2. Resort

Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen ligt tussen twee mooie natuurgebieden: de Slikken van Flakkee en de Oude Dee. Vanuit je vrijstaande vakantiebungalow loop je direct de natuur in en spot je bijzondere planten en dieren. Bovendien is er aan sportieve activiteiten en diverse watersporten geen gebrek op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De luxe bungalows op dit rustige vakantiepark bieden je alle rust en ruimte om te genieten van the best quality time!

• Peuterdijk 50, 3249 AW, Herkingen, Zuid-Holland, Nederland

• +31850130500

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

1 657 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zoek je een huisje ,deze reserveren

Mooi ,compleet ,schoon en van alle gemakken voorzien.
Heerlijke bedden.
Lekker fris ,modern huis.
En op de verdieping een prachtig,leuk plekje ,waar kinderen blij van worden.

2. september 2024

Svar fra Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk

Beste Thea, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden was met het schone, moderne huis en de comfortabele bedden! Ook geweldig dat de kinderen hebben genoten van het leuke plekje op de verdieping. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een net zo fijn verblijf. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Top accomodatie

Bij aankomst vriendelijk ontvangst.
Bungalow was schoon, ruim, modern en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Heerlijk afgelegen waardoor je totale rust ervaart.

26. august 2024

Svar fra Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk

Beste Sylvia, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je bij aankomst vriendelijk bent ontvangen en dat de bungalow schoon, ruim, modern, en gezellig ingericht was. Geweldig dat je de afgelegen ligging hebt gewaardeerd en totale rust hebt ervaren. We hopen je graag weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Een fantastische huis met afgeschermde…

Een fantastische huis met afgeschermde tuin. Mooi ingericht met een zeer mooie keuken. Airco voor in de zomer en openhaard voor in de winter. Wij hebben een fantastische week gehad.

5. august 2024

Svar fra Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk

Beste Femke, Wat fijn om te horen dat je een fantastische week hebt gehad! Het doet ons goed te weten dat je het huis met de afgeschermde tuin, de mooie inrichting, en de goed uitgeruste keuken waardeerde. We zijn blij dat de airco en openhaard je verblijf nog aangenamer maakten. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met hartelijke groet, Britt - Summio Parcs