Se hva andre synes
Ik had verwacht meteen een bevestiging te krijgen. Toen die uitbleef ben ik gaan bellen. Er werd verteld dat de bevestiging 1 tot een paar dagen later kwam. Wij zijn inmiddels zo gewend meteen een bev... Vis mer
Echt genoten. Heerlijk vertoeven op het terras terwijl de kids spelen in de overzichtelijke speeltuin. Er is een leuk animatie team die veel met de kids doen voor alle leeftijden. Het zwembad is ook e... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Summio Parcs is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van vakantieparken in het middensegment. Binnen dit segment gaan we voor het hoogst haalbare, het summum. Er is veel aandacht voor jouw vakantiebeleving. Service en gemak staan centraal. De vakantiewoningen van Summio Parcs kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van comfortabele accommodaties voor 2 personen, tot luxueuze vakantiewoningen met eigen wellnessfaciliteiten tot groepsaccommodaties die ideaal zijn voor een familievakantie. Van parken op de Veluwe tot aan het Grevelingenmeer. Summio Parcs biedt voor elk wat wils!
Kontaktopplysninger
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 7, 6828 AH, Arnhem, Nederland
- 085 013 0500
- reservations@summio.nl
- summio.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 27 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Abonneren nieuwsbrief
Het lukte niet om mij te abonneren op de nieuwsbrief, zodat ik geen korting kon krijgen zijn het 4 sterren geworden.
Om onze ervaring in weinig woorden te…
Om onze ervaring in weinig woorden te vatten: de vriendelijke uitstraling van park en personeel!
Boeking liep niet helemaal perfect.
Boeking liep perfect, kreeg echter geen reserveringsbevestiging, wel verzoek te beoordelen. Na telefoontje met Summio direct bevestiging ontvangen.
Prettig park
Prettig park, ondanks kleinschaligheid. Kom er dit jaar voor 5e keer binnen 3 jaar.
Super fijn huisje
Niet prettig voor mij dat je alleen kan…
Niet prettig voor mij dat je alleen kan boeken via internet
Super aangenaam!
Super aangenaam!! Zullen zeker terugkomen.
mooi park fijn personeel.
mooi park fijn personeel.
je komt hier echt tot rust
Door de bouw aan nieuwe huisjes is onze…
Door de bouw aan nieuwe huisjes is onze buur het bouwterrein. De een extra boeking van jacuzzi hadden wij meer privacy verwacht. Ook was het fijn geweest als het bouwterrein met bouwzuil was afdekt dan was nog nog iets van privacy
Heel fijn huisje met grote tuin
Heel fijn huisje met grote tuin. Van alle gemakken voorzien (enige wat miste was een vriesvakje). Fijne bank/stoel. Mooie locatie zo vlak bij een leuk meer met mogelijkheden voor zwemmen, suppen. Wij komen zeker terug.
Fijn huisje
Fijn huisje
Goede park voorzieningen
Alleen er was mogelijk om bij te boeken, en dat kon alleen bij verhuizing naar anderhuisje.
Dat hebben we niet gedaan
Behulpzaam vriendelijk personeel
Behulpzaam vriendelijk personeel. Huisje zag er prima uit op de stof onder de bedden na. Verder grote ruime tuin met hangmat overkapping bbq en terrashaard. Op het park ook een gezellige sfeer en voldoende te doen. Al met al komen wij hier zeker nog een keer weer.
Verbetering gewenst
Appartement zag er op eerste blik netjes uit, na verder kijken. Borden waren niet allemaal schoon. Stof tussen deur en muur keuken. Automatische ventilatie roosters vol met oude stof, en na een keer met witte sokken over de vloer te lopen waren de sokken vies.
Telkens als we binnen kwamen kregen we alle drie niestbuien en last van de keel.
De bedden zijn ook langzaam aan vervanging toe, boxspring zakt helemaal in bij liggen.
Het spijt ons om te zeggen maar we zijn hierdoor al zondagavond vertrokken, we waren nog graag wat langer gebleven maar dit was niet te doen. Die stof enz.
Hoop dat ik nog een belletje van u krijg. Vondt het Appartement eigenlijk te duur om het niet schoon/stofvrij aan te treffen.
Maar het park is zeer leuk en ook de omgeving, vooral voor onze hond. Deze hadden jullie namelijk lief behandeld na een hitte beroerte in de auto, mochten we wel eerder naar het appartement in.
Bedankt.
Hoop dat jullie nog iets voor ons kunnen betekenen. Het ging om aak 96.
Fijn en rustig park geweldige omgeving
Fijn en rustig park geweldige omgeving
Ons verblijf bij Summio Parc Schaijk…
Ons verblijf bij Summio Parc Schaijk was ronduit teleurstellend. Bij aankomst bleek het huisje vies — en niet een beetje, maar echt ernstig vervuild. Er hing een penetrante, onaangename geur die de hele week bleef hangen. Overal lag stof en later ontdekten we zelfs etensresten onder de matrassen.
We hebben dit meerdere keren gemeld bij de receptie. Er is kort iemand langs geweest, maar die was binnen enkele minuten weer weg en het probleem is nooit opgelost. Ook een medewerker van de technische dienst is in de woning geweest en heeft de geur en staat van het huis zelf kunnen vaststellen.
Tijdens de vakantie werd eerst onze oudste dochter ziek, daarna onze baby en vervolgens ikzelf. In plaats van een ontspannen vakantie zaten we een week lang in stress en zorgen.
Wat het nog teleurstellender maakt, is de afhandeling achteraf. Summio verschuilt zich volledig achter een onvolledige interne registratie en negeert het feit dat er meerdere meldingen zijn gedaan. Ook wordt er geen enkele moeite gedaan om aanvullende bewijzen, zoals foto’s (die wij hebben), te bekijken. Vervolgens wordt de communicatie eenzijdig afgekapt met de mededeling dat zij “voldoende hebben onderbouwd”, terwijl er feitelijk niets concreet wordt onderbouwd.
De zogenaamde empathie in de reacties voelt daardoor leeg en standaard — zonder enige verantwoordelijkheid of bereidheid om tot een oplossing te komen.
Het is jammer dat ik hier geen afbeeldingen kan toevoegen, want die tonen duidelijk aan hoe smerig de situatie daadwerkelijk was.
Al met al een zeer slechte ervaring en absoluut niet wat je verwacht voor je geld. Ik zou hier niet snel meer boeken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.