Summio Parcs - Vakantiepark Zeedijk Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Peuterdijk 50, 3249 AW Herkingen, Zuid-Holland, NL

Tijdens mijn verblijf acc nr 16 op park Herkingen constateer ik dat de aanwezige gashaard niet bruikbaar is. Hoewel de haard niet apart in de tekstuele omschrijving wordt genoemd, staat deze duidelijk... Vis mer

Een mooi rustig park van waaruit je leuke uitstapjes kunt maken naar bijv. Renesse, Ouddorp Zierikzee enz. Mooie accomodatie en vriendelijk personeel. Een paar vuilnisbakken verdeeld over het park zou... Vis mer

1. Feriepark
  2. Resort

Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen ligt tussen twee mooie natuurgebieden: de Slikken van Flakkee en de Oude Dee. Vanuit je vrijstaande vakantiebungalow loop je direct de natuur in en spot je bijzondere planten en dieren. Bovendien is er aan sportieve activiteiten en diverse watersporten geen gebrek op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De luxe bungalows op dit rustige vakantiepark bieden je alle rust en ruimte om te genieten van the best quality time!

• Peuterdijk 50, 3249 AW, Herkingen, Zuid-Holland, Nederland

• +31850130500

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

1 732 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een echte aanrader

Vriendelijk personeel bij de receptie, behulpzaam. Mooi en schoon huisje. Bij aankomst een leuke attentie voor de hond, overal op het park staan afval emmers met poepzakjes. Lekker rustig en goed onderhouden park. Enige wat ik mis is een kleine supermarkt voor wat snelle boodschappen. Verder een echte aanrader!

10. juni 2026

Heerlijk rustig park met prima…

Heerlijk rustig park met prima uitvalbasis voor fietstochten. Het huisje was heel zuiver en ruim genoeg voor 2 personen. Alles was wat we nodig hadden was aanwezig. Prima bedden! We vonden alleen de slaapkamer wat benauwd (klein raam) maar omdat we met z'n 2e waren hebben we de deur open gelaten. Het was een heerlijke fietsweek!

9. april 2026

Ruhig, gepflegt, modern

Wer wirklich Ruhe sucht, ist hier richtig. Schöner Park, gepflegt, sehr gut ausgestattete Häuser, sehr zu empfehlen. Etwas einsam, aber man hat ja ein Auto.

26. mars 2026

Onze ervaring met vakantiepark Zeedijk Herkingen

Onze ervaring met vakantiepark Summio pak Zeedijk in Herkingen.
Wij hadden voor dit park gekozen om de reden er een gezellige haard in zit waarvan wij thuis ook dagelijks van genieten.
Een week voordat wij naar Herkingen zouden gaan kregen we per email het bericht dat de haard buiten werking was wegens een technisch defect.
Dit vonden we heel erg jammer deze gezelligheid te moeten missen.
Het park heeft als goedmaker een redelijke compensatie aangeboden, wat niet wegneemt dat daardoor wel veel gezelligheid in de woning ontbrak.
Wij hadden de woning met gratis internet geboekt van vrijdag de 30e januari tot vrijdag de 6e februari.
Op woensdag 4 februari hadden we vanaf 11 uur plots geen internet meer.
Hierdoor konden we geen opgenomen films en programma’s meer bekijken.
Ik ben zwaar hartpatiënt met een ernstig versleten heup van 75 jaar en ben gekluisterd aan huis wegens mijn beperkingen en veel films kijk en computer spelen doet voor tijd verdrijf.
Je begrijpt dat we zeer teleurgesteld zijn en spijt hebben een week bij dit park hebben geboekt.

4. februar 2026

Snelle en eenvoudige boeking!

Snelle en eenvoudige boeking!
Enige reden voor geen extra ster, bij keuze huis zie je totaal bedrag voor de gekozen datum, je klikt door voor bevestiging en ineens een hoger bedrag, vreemd, zou niet moeten veranderen.

19. januar 2026

Wat een heerlijk rustig park

Wat een heerlijk rustig park, vriendelijk geholpen door de medewerkers. We hebben het park gekozen vanwege dat het een vuurwerkvrij park was vanwege de hond en inderdaad er is geen vuurwerk afgestoken
Het was er heerlijk rustig, de bungalow was van alle gemakken voorzien en zeer luxe en modern en heerlijk schoon, we hebben bij thuiskomst direct weer geboekt voor het komende oud en nieuw.

4. januar 2026

Nog via het park informatie opgevraagd…

Nog via het park informatie opgevraagd betreffende ligging. Jammer kon ik het niet naar ‘n luxe huisje 4C
kon omboeken nr. 36 of 72.
Ik was deze aan het boeken maar toen gaf deze aan dat het niet mogelijk was te boeken. Was erg verbaasd want had aangegeven met hond.
Volgens medew.park was het wel mogelijk.
Jammer en dan de volgende x beter.

3. januar 2026