Super mooie messen en vlijmscherp. Pleister toch nodig gehad. Reminder hoe scherp ze zijn. Liggen heerlijk in de hand. Goede balans. Bezorging snel. Vandaag besteld morgen in huis. Top !

Dit koksmes is werkelijk een aanwinst voor iedere keuken. De kwaliteit straalt er vanaf: het staal voelt solide, de afwerking is strak en het heft ligt perfect in de hand. Maar het meest indrukwekke... Vis mer

Prima ervaring, snelle levering. Het messenblok was niet op voorraad maar gelukkig kwam het nog op tijd binnen. De communicatie is heel goed en er wordt vaak snel gereageerd. De messen zijn prachtig... Vis mer

1. Knivbutikk

Sumisu Knives is dé webwinkel voor Japanse messen. Gemaakt van vlijmscherp damasstaal en een houten handvat. De Japanse koksmessen zijn geschikt voor iedere hobby -en chefkok. Met deze messen tover je in een mum van tijd heerlijke sushi -of barbecuegerechten op tafel. De messenset bestaat uit koksmessen voor vis, vlees, groente, fruit en kruiden. De messen worden geleverd in een luxe cadeauverpakking en zijn daarom leuk om te geven of te krijgen.

4,8

Enestående

Goede service

Goede service - 2 messen besteld (1 per ongeluk de verkeerde), 1 hield ik en een geretourneerd. Goeie service en meteen uitbetaald

8. april 2026

Goede kwaliteit, snelle levering en goed advies

Ik wilde al heel erg lang Japanse messen vanwege mijn passie voor koken. Toen kwam ik bij deze website terecht en heb het 3-Delige Sumisu messenset in het zwart besteld, nadat ik via de site advies had gevraagd. En het was de volgende dag al binnen! Ik ga hier zeker mijn set verder uitbreiden!

1. mai 2026

Om te proberen

Ik heb in een opwelling een mes gekocht bij Simisu knives om een keer een Japans keukenmes te proberen. Ik was bezig mijn messen weer te slijpen. Japanse messen zijn dunner, harder dan mijn Zwilling messen. Ze zijn ook met een scherpere hoek geslepen. Ik ben aangenaam verrast over het mooie mes, Kiritsuke Black, dat ik vandaag heb ontvangen (gisteren besteld). Het ziet er goed uit, in een mooie doos en is echt scherm. Het snijdt de wortels net iets makkelijker dan mijn pas geslepen Zwilling. Ik heel blij met mijn aankoop.

8. april 2026

Hat alles super geklappt

Hat alles super geklappt, schnelle Lieferung und professionelle Unterstützung. Qualität ist super.

23. februar 2026

Svar fra Sumisu Knives

Vielen Dank für die Bewertung und das Feedback, viel Spaß beim Schneiden!

Van koop tot levering goed…

Van koop tot levering goed geïnformeerd. Je voelt je als klant belangrijk en goed geïnformeerd bij de koop van een mooi produkt

27. januar 2026

Svar fra Sumisu Knives

Bedankt voor de fijne review, veel snijplezier!

great product

great product
company communicate when out of stock and make arrangements
fast delivery… thank you

2. februar 2026

Svar fra Sumisu Knives

Thank you for your understanding and have fun with the knives!

Prima ervaring

De messen zijn prachtig en erg fijn in gebruik, mijn vriend is er heel blij mee.

10. desember 2025

Svar fra Sumisu Knives

Goed om te horen dat het tijdig binnenkwam. We doen ons best om onze klanten op de hoogte te houden als iets vertraging oploopt. Fijn om te horen dat dat goed beviel.