Ik wilde al heel erg lang Japanse messen vanwege mijn passie voor koken. Toen kwam ik bij deze website terecht en heb het 3-Delige Sumisu messenset in het zwart besteld, nadat ik via de site advies ha... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Prima ervaring, snelle levering. Het messenblok was niet op voorraad maar gelukkig kwam het nog op tijd binnen. De communicatie is heel goed en er wordt vaak snel gereageerd. De messen zijn prachtig... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb in een opwelling een mes gekocht bij Simisu knives om een keer een Japans keukenmes te proberen. Ik was bezig mijn messen weer te slijpen. Japanse messen zijn dunner, harder dan mijn Zwilling m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sumisu Knives is dé webwinkel voor Japanse messen. Gemaakt van vlijmscherp damasstaal en een houten handvat. De Japanse koksmessen zijn geschikt voor iedere hobby -en chefkok. Met deze messen tover je in een mum van tijd heerlijke sushi -of barbecuegerechten op tafel. De messenset bestaat uit koksmessen voor vis, vlees, groente, fruit en kruiden. De messen worden geleverd in een luxe cadeauverpakking en zijn daarom leuk om te geven of te krijgen.
Kontaktopplysninger
Hoofdweg 52, 1433JW, Kudelstaart, Nederland
- info@sumisuknives.nl
- sumisuknives.nl
Dit is kwaliteit
Het gekochte mes is heel goed en ik vind het een hele ervaring om er mee te werken.

Svar fra Sumisu Knives
Veel informatieve over mooie messen
Mooie informatieve website. Snelle levering. Prachtige messen.

100% tevreden.
Ten eerste dacht ik dat er maar één bestelling was doorgegeven terwijl ik er twee had geplaatst. Had idd maar één bevestigingsmail gekregen.
Heb dit doorgemaild en kreeg meteen antwoord dat alles ok was.
Ten tweede heel snelle levering en Ten derde heel mooie en nette verpakking.
Top!

Svar fra Sumisu Knives
Spijtig met de versturing pakje door…
Spijtig met de versturing pakje door Postbus NL, altijd problemen.

Svar fra Sumisu Knives
Dit koksmes is werkelijk een aanwinst
Dit koksmes is werkelijk een aanwinst voor iedere keuken. De kwaliteit straalt er vanaf: het staal voelt solide, de afwerking is strak en het heft ligt perfect in de hand. Maar het meest indrukwekkende is zonder twijfel het snijvermogen. Het mes glijdt moeiteloos door vlees — alsof je door boter gaat — waardoor zowel voorbereidend werk als fijnere snijtaken een stuk aangenamer worden.
Sinds ik dit mes gebruik, merk ik dat koken nog leuker en efficiënter is geworden. Ik kijk er dan ook naar uit om er nog heel veel mooie momenten mee te beleven in de keuken. Een absolute aanrader voor zowel hobbykoks als professionals!

Svar fra Sumisu Knives
goede service mooie verpakking en een…
goede service mooie verpakking en een zeer mooi handgemaakt mes

Sumisu Mes
Mooi kwaliteitsmes toegestuurd gekregen en vakkundig ingepakt Zondagavond besteld en dinsdag netjes afgeleverd.

Svar fra Sumisu Knives
Prijs kwaliteit bewaakt ! Snelle levering!
Gekocht voor mijn echtgenoot, hij houd van koken! Prijs kwaliteit super, komt ook in een mooie geschenk verpakking. Snelle levering, zeker een aanrader!!

Prima messen
De messen zijn binnengekomen in een nogal grote doos, maar de messen zijn in oerfecte conditie aangekomen en na de eerste paar snijbeurten bevallen ze heel erg goed! Ook leuk die kleine gebruiksaanwijzingen erbij

Mooi mes
Mooi mes , wat snel geleverd is .
Het is een kado voor mijn broer .
Die sinds hij gepensioneerd is veel is gaan koken .
En dat laatse zit in onze genen.

Svar fra Sumisu Knives
Cadeau; goede prijs kwaliteit verhouding
Ik heb de messen cadeau gekregen. Ben er blij mee, bedankt!

Svar fra Sumisu Knives
De messen zijn wat high-end geprijsd
De messen zijn wat high-end geprijsd, maar dat zijn ze ook zeker waard. Snijden heel makkelijk door mijn vlees heen, dubbel en dwars waard!

Svar fra Sumisu Knives
Zulke mooie en scherpe messen
Zulke mooie en scherpe messen. Mijn zoon is blij met zijn verjaardagscadeau. Zijn vriendin mag de messen absoluut niet gebruiken, die heeft botte messen gekregen

Svar fra Sumisu Knives
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.