Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat jullie heel goed doen is luisteren en schakelen op de klant met alle geduld die er nodig is. Begrijp voor het feit dat het een behoorlijke keuze is (qua geld). Verder complimenten over het assorti... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden goed geïnformeerd over de gang van zaken tijdens de reparatie van onze stoel. We kregen een prijsopgave die klopte met de nota. De stoel werd netjes hersteld binnen de afgesproken termijn.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als je bij de meubelstoffeerderij van Marion binnen stapt wordt je hebberig. Zoveel mooie stoffen zoveel mooie kleuren. We gingen naar Marion toe om nieuwe kussens in een oude rokersstoel te laten ma... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben onze stoel Charly opnieuw laten stofferen. In plaats van een aubergine kleurige leren bekleding is er nu een blauwgroene velours bekleding op gekomen. We hebben een nieuwe stoel! Wede... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelverksted
  2. Møbelsnekker
  3. Møbeltapetserer
  4. Forhandler av bruktmøbler
  5. Forhandler av vindusbehandlingsprodukter

Skrevet av virksomheten

Meubelstoffering Stoffering gaat zoveel verder dan het stofje, het kleurtje. Het gaat om gevoel, uitstraling, comfort. Maar nog belangrijker, de juiste stof op de juiste plek, het juiste binnenwerk bij het juiste meubel en het perfecte schuim daar waar gewenst. Het gaat om de daadwerkele ziel van je huis. De plek waar jij uren doorbrengt. Maar wat als die ziel verloren is gegaan door de tand des tijds. Jij niet meer in je favoriete hoekje kunt zitten. Die fauteuil zijn beste tijd heeft gehad. Zoek contact met ons en wij maken je meubel weer als nieuw. Marion Olthuis Oprichter Studio Artiture

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

bijzondere opdracht

bijzondere opdracht, bronzen kandelaar groot omgebouwd tot lamp, mooi snoeren en lamp in de kleur goud. bijpassende lampenkap groot met moderne stof. lamp staat nu te schijnen in Den Haag. dank je wel Team Artiture

18. september 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor de mooie review!

Een echte vakvrouw!

Een echte vakvrouw!
Wij hebben een pannenkoekenhuis, met veel authentieke lampenkappen. Een aantal waren toe aan vernieuwing. Ze waren bij Marion in goede handen. Van gedateerd en versleten, zijn ze nu fris en weer vrolijk, passend bij de rest van ons interieur. De eerste 3 zijn inmiddels gedaan en de volgende staan al in de planning.

13. september 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie compliment, vind ze zelf ook echt prachtig geworden. Op naar de volgende.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een paar simpele IKEAlampenkappen echt…

Een paar simpele IKEAlampenkappen echt omgetoverd tot een chique en tijdloos geheel! Prachtig gedaan.

13. september 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review en geniet van jullie prachtige lampen!

Een parel in Midwolda

Een parel in Midwolda, gezocht op Google en gevonden! Marion Olthuis!
Wij hebben een modern interieur maar de oude stoel van mijn moeder moest blijven! Emotionele waarde natuurlijk, èn hij zit zo lekker.
Samen op zoek naar een passende stof. Wat een collectie stoffen en wat een prettige samenwerking.
De keuze was gewaagd, maar het resultaat is verbluffend! Wat een beauty en zo goed passen bij het interieur!
Wij zijn super blij en tevreden. Een dikke 10!

4. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dankjewel Ineke en Hans. Een mooier compliment kan ik niet krijgen. Geniet van jullie fauteuil in jullie prachtige interieur!

Bankkussen

Ik liep met mijn bankkussens de zaak binnen voor een bijpassende kussen en Marion ging vol enthousiasme stofjes zoeken die bij mijn kussens passen.
Het is een prachtige kussen geworden die stevig en kwalitatief goed gemaakt is. Ben erg tevreden!

21. juli 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor je mooie review en geniet van jullie kussen 🤗

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marion heeft visie en lef om af te wijken van heersende trends en opvattingen over ontwerp en kleur.

Wij hebben onze stoel Charly opnieuw laten stofferen.
We hebben een nieuwe stoel!
Wederom heeft Marion goed meegedacht en geadviseerd.
Ze heeft visie en lef om af te wijken van heersende trends en opvattingen over 'design'. En ze heeft zó'n grote en mooie stoffencollectie.
Bij de grote bekende meubelzaken is vaak beperkt keus in de stof die je kan kiezen.

24. juli 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie hele fijne review 🥰 en tot in de toekomst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze camper opgewaardeerd met nieuwe loungekussens van Studio Artiture.

We hadden het adres van Marion gekregen via een collega camperaar. Die hadden voor hun camper nieuwe bankkussens laten maken bij Studio Artiture. Dat vonden we zo geslaagd dat we een paar maanden later zelf een offerte hebben aangevraagd. Aangezien de afstand hebben we de meeste voorbereiding per telefoon en per e-mail gedaan en pas voor de definitieve werken zijn we naar Midwolda gereden.
We hadden een heel fijn contact met Marion die luistert naar wat je wil en je raad geeft waar nodig. Nog geen week later waren onze kussens klaar en we zijn super content ! Onze camper heeft door deze nieuwe lounge-kussens echt een upgrade gekregen.

10. juli 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Jullie bedankt Solange en Suzette voor het vertrouwen, het fijne contact en de mooie review. Nu lekker genieten van jullie mooie camper en graag tot in de toekomst.

Marion is een vakvrouw.

Marion is een vakvrouw.
We zijn heel blij en tevree

3. juni 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review 🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze zijn snel en super mee denkend.

Wij hadden geen standaard vraag en ze hebben ons super geholpen door te kijken naar de mogelijkheden en zeer snel werk geleverd. Super blij mee en dank voor het mee denken.

27. mai 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Heel graag gedaan en wij denken inderdaad graag mee. Ook bij niet standaard vragen ;)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige transformatie antieke stoel en lampenkap dankzij de kennis en vakmanschap van Marion

Marion heeft door haar kennis, ervaring en vakmanschap er voor gezorgd dat de antieke stoel en lampenkap van mijn Omi, met voor mij emotionele waarde, er weer als ware “eyecatchers” aangepast aan mijn interieur, uitzien. Ik ben er ontzettend blij mee en heb de communicatie met Marion als zeer prettig ervaren, het is niet eenvoudig om keuzes te maken, maar Marion gaat voor 100% tevredenheid voor haar klant.

12. mai 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review Eveline! En ik heb het contact ook als zeer prettig ervaren.

Mooie snelle reparatie

Er zat een draadje los aan onze lederen fauteuil en de vulling begon al zichtbaar te worden. Marion heeft de boel keurig bij elkaar genaaid en binnen een uur konden we de stoel weer ophalen. Schitterend gemaakt, hij is weer als nieuw!

2. april 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review Claudia! En genieten maar weer van jullie Harvink fauteuil.

Super werk geleverd

Onze bank was doorgezakt, dit is door Bert & Marion super opgelost door er een nieuwe constructie voor te maken waardoor onze bank nu weer jaren meegaat!

9. april 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review 😊

Toller Service

Toller Service, super Qualität, gute Beratung. Schnelle Lieferung. Korrekter Preis!

14. mars 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor de mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een al wat oudere Minotti bank…

Ik had een al wat oudere Minotti bank waarvan de kussens nu eindelijk eens opgevuld moesten worden. Op de website van Artiture vond ik een foto van precies mijn bank, dus ik heb Artiture gevraagd ook mijn kussens te vullen ondanks het feit dat mijn woonplaats ongeveer aan de andere kant van Nederland ligt.
Het werk is allemaal goed gedaan en het bijzondere was dat op de dag dat ik de kussens bracht, Marion aangaf dat zij deze dag had vrijgemaakt voor het vullen van de kussens en als ik nog wat te doen had in de omgeving, ik eind van de middag een seintje zou krijgen dat ik de kussens, gevuld en al, weer mee naar huis kon nemen.
Een zeer welkome suggestie waar ik graag gebruik van heb gemaakt, zodat ik in een dag van de klus af was.
Ik ben dus zeer wel tevreden met het werk en de behulpzaamheid van Artiture

6. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor de hele mooie review Ton. Wij hebben het met veel plezier uitgevoerd.

Goede werkafspraken maken.

We bespreken voor wat er moet gebeuren. Marion geeft aan wat zij kunnen leveren en tegen welke prijs. Na overeenstemming gaan ze aan de slag. Het werk was binnen afzienbare tijd uitgevoerd met een fraai resultaat.

14. januar 2025

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review!

Vakwerk

Prettig geholpen. Goed advies, denkt mee en komt met ideeën. Snelle service. Geweldig resultaat, meubels weer als nieuw.

20. desember 2024

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review! En geniet van jullie Stokke stoel en lampenkap :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Toppers.

Prima hulpzaam meedenkend betrouwbaar bedrijf.

12. desember 2024

Svar fra Studio Artiture | Meubelstoffeerderij & Woonstudio

Dank voor jullie mooie review!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv