Behulpzaam. Eerste zending was niet goed. Door ons verkeerd opgemeten. Daarna zonder pardon direkt de juiste maat gestuurd. Bedankt,

3 bankveren en haken erbij besteld! Goede online uitleg en duidelijke hulp bij meten ervan online. Super snel bezorgd! Het zijn wel super sterke veren, dus pas op! Bankstel weer prima!!

Super , ik zelf het het verkeerd besteld maar ik mocht het kostenloos omruilen, mooi ambachtelijke zaak,

Ik had wat pootjes nodig voor een bankstel dat ik probeer te verkopen. Helaas hadden ze mijn maat net niet, dus heb ik 2 x 4 pootjes besteld die er bij in de buurt kwamen. Totale orderbedrag was nauwe... Vis mer

1. Leverandør av møbeltilbehør
  2. Møbeltilbehør
  3. Møbelverksted

Speciaalwebshop in insteekdoppen, omsteekdoppen, meubelpoten en overige meubelaccesoires, ontstaan vanuit de behoeften die bij ons in de eigen meubelstoffeerderij aan het licht kwamen. Als meubelstoffeerders waren en zijn wij altijd wel op zoek naar kleine verfijningen om ons werk net dat kleine beetje meer mee te geven als extra service. Zodoende kwam het steeds vaker voor dat wij de meubelen van nieuwe viltglijders gingen voorzien, dat wij nieuwe doppen of glijders zochten voor buisframe stoelen, of nieuwe meubelpoten voor bankstellen. Uiteraard hielden wij dit niet voor onszelf, maar maakten ze ook beschikbaar in onze toenmalige winkel. Onze verbazing was groot, toen bleek dat hier veel vraag naar was, en zodoende zijn wij ons hierin gaan specialiseren met een doelgerichte niche webshop. De vraag kwam ook niet slechts van meubeleigenaren; er liepen mensen binnen die op diverse manieren een buisje ,een pijpje of een gat wilden afwerken. Of dit nu was voor een tuinstoel, een fiets, een gordijnroede of een boorgat, bij ons was de kans groot dat ze er en oplossing voor vonden. En zo niet, dan gingen wij net dat stapje verder om te kijken of er nog mogelijkheden waren die zowel de klant hielp, als ons assortiment liet groeien. Inmiddels kunnen wij zelfs kunstenaars, bouwbedrijven, fietsenwinkels en zonweringspecialisten onder onze klanten rekenen.

4,9

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Super

6. mai 2026