Banner for Radero.nl

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige gordijnen Nox met wave plooi! En nog verduisterend ook, heel mooi! En snel geleverd, keurig verpakt ! Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Gordijnen zijn prachtig, contact uiteindelijk heel netjes. Helaas waren de gordijnen zoekgeraakt en zijn ze daardoor veel later geleverd. Na probleemmelding actief op de hoogte gehouden, maar dan toch... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Forhandler av vindusbehandlingsprodukter

Om Radero.nl

Skrevet av virksomheten

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige gordijnen Nox met wave plooi

Prachtige gordijnen Nox met wave plooi! En nog verduisterend ook, heel mooi!
En snel geleverd, keurig verpakt !
Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces!

16. april 2026

Svar fra Radero.nl

Goed om te horen, bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw nieuwe gordijnen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De gordijnen zijn heel mooi en voelen…

De gordijnen zijn heel mooi en voelen kwalitatief goed, daarnaast fijn om te zien dat dit bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

Svar fra Radero.nl

Wat fijn dat de gordijnen naar tevredenheid zijn, en u onze inzet voor duurzaamheid waardeert. Bedankt voor uw mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb vandaag mooie gordijnen…

Ik heb vandaag mooie gordijnen ontvangen. Heel tevreden qua qualitijt en service.

Svar fra Radero.nl

Mooie review, dank u wel! Goed om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor.

Dik tevreden👍

Snelle levering en mooie kwaliteit gordijnen👍

Svar fra Radero.nl

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met uw nieuwe gordijnen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik vond vooral de optie voor het…

Ik vond vooral de optie voor het visualiseren van de gordijnen in mijn huis waanzinnig.

3. april 2026

Svar fra Radero.nl

Wat fijn dat onze visualiser u goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor uw mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top kwaliteit, top levering, top ervaring

Mega snelle levering, echt top kwaliteit en vergeleken met andere aanbieders ook nog goed geprijsd. Gordijnen kiezen etc was echt een hassle en iets wat ik maar bleef uitstellen omdat ik iedere keer vastliep tot ik bij Radero kwam.

26. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent, dat horen we graag. Bedankt voor uw review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte online hulp op (meerdere)…

Perfecte online hulp op (meerdere) vragen die ik had en we zijn heel blij met de producten die we hebben ontvangen! Kwalitatief zeer goed en erg mooi:)

20. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie woorden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Handige website

Handige website. Snelle service. In dit geval van (mooie) stalen gordijnstof.

18. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen we enorm!

prachtig en duurzaam!

Ontzettend mooie gordijnen ontvangen, die overduidelijk van hoge kwaliteit zijn.

Daarnaast erg blij met de duurzaamheid van de verpakking. In de beide pakketten was alles mooi in papier en karton verpakt.

4. februar 2026

Svar fra Radero.nl

Wat fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw nieuwe gordijnen.

Wauw! Wat een top kwaliteit

Wauw! Ik ben echt super blij met mijn keuze voor Radero. Hele goede kwaliteit gordijnen, snelle levering van zowel de kleurstalen en de gordijnen! De klantenservice, de communicatie via de mail en de “after-care” mocht je bijvoorbeeld verkeerd hebben gemeten, alles is super goed geregeld. Ik ben super fan geworden en raad het iedereen aan!

Ik ga voortaan alleen nog maar hier bestellen wat betreft raambekleding!

28. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Wauw, wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Daar doen we het voor! Enorm bedankt voor uw mooie woorden, en veel plezier met uw nieuwe gordijnen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De prijs

Er ging niets mis, maar ondanks de lagere prijs per meter vind ik de totaalprijs inclusief het op maat maken erg duur.
Bij bijv. De HEMA ben minstens een kwart goedkoper uit!

11. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Bedankt voor uw eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat alles verder goed is verlopen. We begrijpen dat de totaalprijs soms hoger kan uitvallen en dat een vergelijking met andere aanbieders snel gemaakt is.

Hoewel meerdere aanbieders maatwerk leveren, zit het verschil vaak in de keuzes die worden gemaakt in kwaliteit, service en levertijd. Bij Radero werken we met duurzame stoffen en zorgen we voor een snelle levering binnen 7 werkdagen. Daarnaast bieden we 7 jaar garantie, zodat u zeker bent van een product waar u lang plezier van hebt. Daardoor zijn we niet altijd de goedkoopste optie, maar we kiezen er bewust voor om te investeren in kwaliteit, duurzaamheid en service.

Snel

Snel
Goede meetinstructie
Kleur komt goed overeen op de site als in het echt

13. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm! Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt mooie kwaliteit geleverd gekregen…

Echt mooie kwaliteit geleverd gekregen voor bijna de helft van de prijs waar ik het bij andere aanbieders ben tegengekomen.

12. mars 2026

Svar fra Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, wat fijn dat u tevreden bent!

Superblij met onze jaloezieën

Superblij met onze jaloezieën, ze zijn echt prachtig. Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt met de maten op de dozen zodat we wisten voor welk raam ze waren. Voor het eerst hier besteld maar ik ben fan!

23. februar 2026

Svar fra Radero.nl

Wat fijn om te horen dat u fan bent! Dat horen we graag. We waarderen uw review enorm, bedankt!
Vriendelijke groet, Team Radero BV

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv