Prachtige gordijnen Nox met wave plooi! En nog verduisterend ook, heel mooi! En snel geleverd, keurig verpakt ! Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces!

Selskapet har svart
Gordijnen zijn prachtig, contact uiteindelijk heel netjes. Helaas waren de gordijnen zoekgeraakt en zijn ze daardoor veel later geleverd. Na probleemmelding actief op de hoogte gehouden, maar dan toch... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.
Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.
Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.
Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.
Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.
Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prachtige gordijnen Nox met wave plooi! En nog verduisterend ook, heel mooi!
En snel geleverd, keurig verpakt !
Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces!

Svar fra Radero.nl
De gordijnen zijn heel mooi en voelen kwalitatief goed, daarnaast fijn om te zien dat dit bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

Svar fra Radero.nl
Ik heb vandaag mooie gordijnen ontvangen. Heel tevreden qua qualitijt en service.

Svar fra Radero.nl
Snelle levering en mooie kwaliteit gordijnen👍

Svar fra Radero.nl
Ik vond vooral de optie voor het visualiseren van de gordijnen in mijn huis waanzinnig.

Svar fra Radero.nl
Mega snelle levering, echt top kwaliteit en vergeleken met andere aanbieders ook nog goed geprijsd. Gordijnen kiezen etc was echt een hassle en iets wat ik maar bleef uitstellen omdat ik iedere keer vastliep tot ik bij Radero kwam.

Svar fra Radero.nl
Perfecte online hulp op (meerdere) vragen die ik had en we zijn heel blij met de producten die we hebben ontvangen! Kwalitatief zeer goed en erg mooi:)

Svar fra Radero.nl
Handige website. Snelle service. In dit geval van (mooie) stalen gordijnstof.

Svar fra Radero.nl
Hele goede service van Radero en raad het ten zeerste aan! Goede kwaliteit en snelle levertijd!

Svar fra Radero.nl
Ontzettend mooie gordijnen ontvangen, die overduidelijk van hoge kwaliteit zijn.
Daarnaast erg blij met de duurzaamheid van de verpakking. In de beide pakketten was alles mooi in papier en karton verpakt.

Svar fra Radero.nl
Wauw! Ik ben echt super blij met mijn keuze voor Radero. Hele goede kwaliteit gordijnen, snelle levering van zowel de kleurstalen en de gordijnen! De klantenservice, de communicatie via de mail en de “after-care” mocht je bijvoorbeeld verkeerd hebben gemeten, alles is super goed geregeld. Ik ben super fan geworden en raad het iedereen aan!
Ik ga voortaan alleen nog maar hier bestellen wat betreft raambekleding!

Svar fra Radero.nl
Hele snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Svar fra Radero.nl
Er ging niets mis, maar ondanks de lagere prijs per meter vind ik de totaalprijs inclusief het op maat maken erg duur.
Bij bijv. De HEMA ben minstens een kwart goedkoper uit!

Svar fra Radero.nl
Echt mooie kwaliteit geleverd gekregen voor bijna de helft van de prijs waar ik het bij andere aanbieders ben tegengekomen.

Svar fra Radero.nl
Mooi snel en met goede pro actief adviserende klanten service

Svar fra Radero.nl
Superblij met onze jaloezieën, ze zijn echt prachtig. Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt met de maten op de dozen zodat we wisten voor welk raam ze waren. Voor het eerst hier besteld maar ik ben fan!

Svar fra Radero.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.