Se hva andre synes
Via school deze site gekregen. Kreeg 5% korting en had gelijk alle boeken bij elkaar staan door het filter systeem. Bij bestellen werd aangegeven dat een boek niet beschikbaar was en later geleverd zo... Vis mer
Ordering through Studiebijdehand went very smoothly. The process isn't complicated at all, especially since the required items were already pre-listed in the required book package. Delivery and execu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Studie Bijdehand is een studieboekhandel waar studenten terecht kunnen voor alle voorgeschreven studiematerialen. Van studieboeken tot practicummaterialen. Studenten kunnen er makkelijk hun boekenlijst vinden en krijgen daarbij 5% studentenkorting bij aankoop van twee Nederlandse titels. Ook is er gratis verzending op alle bestellingen boven de €20 en geven zij de keuze tussen een digitale en/of fysieke versie van een studieboek.
Kontaktopplysninger
Langeweg 1G, 3214LJ, Zuidland, Nederland
- 085 - 888 12 88
- klantenservice@studiebijdehand.nl
- studiebijdehand.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goeie service
De boeken waren makkelijk te bestellen en ze waren optijd. En aan de boeken zelf mankeerde niks.
Ik heb zo ontzettend snel mijn boeken…
Ik heb zo ontzettend snel mijn boeken gekregen! En alles is compleet, daar hou ik van!
Snelle levering, vlot proces in bestelling
Best experience when ordering study related books ever
Everything on stock, quick delivery and good customer service.
Goede kwalitatieve boeken
Duidelijke website van de boeken, daarbij netjes de boeken geleverd gekregen. Niks op aan te merken!
Bestelling is compleet en snel…
Bestelling is compleet en snel afgeleverd! Boeken kwamen netjes verpakt en onbeschadigd aan.
Super snelle service !
Mijn bestelde boeken kwamen heel snel
Mijn bestelde boeken kwamen heel snel! Ook zat hij nog in de verpakking waardoor hij perfect aankwam! Heel blij mee.
Snelle levering en compleet!
Boeken kwam erg snel en netjes verpakt…
Boeken kwam erg snel en netjes verpakt aan alles was in goede staat. Ik ben enorm tevreden. Zou het zeker aanraden aan anderen om schoolboeken te kopen. Naast schoolboeken kan je ook heel veel andere kantoor&school gerelateerde spullen kopen enorm handig dus.
Super blij!
Ik ben heel blij, mijn bestelling kwam precies waneer ze zeiden dat het zou komen en me boeken zijn perfect geleverd! Heel goed ook in gepakt met papier om de boeken te beschermen. Helemaal niks miss met de boeken helemaal goeie conditie! Top!
Had mijn boeken na 1 dag al gelijk…
Had mijn boeken na 1 dag al gelijk binnen, kon daardoor gelijk aan de slag. Suuuper fijn!
Top geregeld!
Top geregeld, goede website, makkelijk bestellen en supersnel geleverd!
Goeie kwaliteit
De boeken kwamen in goeie staat op tijd binnen. Het zijn ook goeie prijzen voor de boeken.
Net op vakantie en toen kwamen mijn boeken...
Mijn bestelde boeken kwamen binnen toen ik nét op vakantie was. Het pakket werd afgegeven bij een ophaal locatie, maar deze stuurde mijn boeken na 6 dagen weer terug naar Studie Bijdehand. Eenmaal thuis gelijk gebeld. Wat een vriendelijke mevrouw aan de telefoon!! De volgende dag had ik mijn boeken thuis. Top!
The fast delivery and the excellent…
The fast delivery and the excellent communication has put my mind at ease. I never had to worry about my package not arriving and I am very grateful for it
Mijn boeken zijn op tijd geleverd.
Het bestellen ging gemakkelijk
Het bestellen ging gemakkelijk. Het kwam optijd binnen en alles kwam netjes aan. Ik had nog een vraag en ze hadden mijn mail ook snel beantwoord.
Top levering
Ik bestel al 4 jaar boeken en ze zijn altijd super snel met leveren.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.