Bestelling incompleet, vervolgens bel ik omdat mijn aannemer aangaf dat er iets ontbrak. Vervolgens moet ik zelf bellen, vraagt men wanneer ik het geleverd wil hebben terwijl uiteindelijk , ondank... Vis mer

zelfs mooier dan verwacht! We hadden het nodig voor een klant van ons en het moest boven een schuifpui geplaatst worden voor ons nieuw niet eerder gedaan en we zijn zo goed geholpen door dit bedrij... Vis mer

Super bedrijf. Goed vindbaar online. Duidelijke website, je kan zelfs een dakraam en benodigdheden bestellen als je daar geen verstand van hebt. Het dakraam is prachtig en voor een mooie prijs. De eig... Vis mer

1. Glassprodusent

Premium Dakramen biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige dakramen, geschikt voor zowel platte als schuine daken. Wij leveren energie-efficiënte oplossingen, zoals HR+++ driedubbelglas, en bieden maatwerk aan om aan specifieke wensen te voldoen. Naast standaard dakramen leveren we ook beloopbare dakramen voor platte daken, terrassen en balkons, en bieden we ook professionele installatie en kraanservice aan. Met een focus op gecertificeerde producten en snelle levering, is Premium Dakramen de betrouwbare keuze voor duurzame en esthetische dakraamoplossingen. Premium Dakramen – uw partner voor kwaliteit en duurzaamheid.

4,5

Enestående

Bestelling incompleet

Vervolgens moet ik zelf bellen, vraagt men wanneer ik het geleverd wil hebben terwijl uiteindelijk , ondanks je overleg vraagt iets te plannen, simpelweg word ingepland voor bezorging.

Conclusie; prijs / kwaliteit dik in orde, klantenservice mag wel wat beter, proactiever en oplossingsgericht meedenken.

30. mars 2026

Bestelling beloopbare plat dak koepel

Wij bestelden enkele maanden geleden een beloopbare koepel, die door de uitzonderlijk grote afmetingen niet ter beschikking was bij onze andere vaste leveranciers. We werden vlot verder geholpen door de mensen bij Premiumdakramen bij bestelling van deze. Levering was een iets moeilijker verhaal door de grote en het gewicht, maar uiteindelijk is deze op zijn plaats terecht gekomen, met een tevreden eindklant als resultaat.
Nogmaals bedankt Joris, om dit verhaal tot een goed einde te brengen. Bij een volgend project zullen we zeker denken aan jullie.
Dakwerken Jordy Vonckx

9. mars 2026

Very happy with my roof window

Very happy with my roof window from Premium Dakramen. Great quality, professional installation, and it lets in plenty of natural light. Thank you for the excellent service!

20. februar 2026

Design is strak en minimalistisch

Design is strak en minimalistisch, precies wat we zochten. Zonwerende eigenschappen merk je op warme dagen direct. Het binnenklimaat is stabieler en de ruimte voelt groter door het daglicht. Zeer tevreden.

19. desember 2025

Platdakraam - 100x200 cm

Duidelijk hoe de levering was en er werd gebeld wanneer de chauffeur zou komen met een link dat prima heeft gewerkt. Het dakraam is nu door ons zelf naar wens geplaatst.

4. februar 2025

Wij hebben drie dakramen besteld bij…

Wij hebben drie dakramen besteld bij premium dakramen. Een hele goede klantenservice die je wilt helpen. Bezorging was top en snel. De bezorger hielp fijn mee om de ruiten netjes binnen te zetten. Een erg fijn bedrijf voor daklichten. Kwalitatief er goed met mooi afgewerkte dak opstanden.

Zeker een aanrader!!

24. januar 2026

Ik heb een dakraam gekocht bij…

Ik heb een dakraam gekocht bij premiumdakramen.nl en ben zeer tevreden over de service. Het materiaal is van goede kwaliteit en het dakraam ziet er mooi en netjes afgewerkt uit.

De enige kleine kanttekening van mijn monteur was dat de glasband iets aan de stevige kant is, waardoor het wat minder prettig werkt. Verder was hij volledig tevreden over de rest van het product.

Al met al een positieve ervaring en zeker een aanrader.

18. juli 2025

Topproduct!

Ik heb nu meerdere ramen afgenomen. Mijn klanten zijn heel enthousiast over het product en eindresultaat. En ik ook.

24. januar 2026