Hoewel men aangeeft in Coevorden gevestigd te zijn, komt je bestelling rechtstreeks uit China. Dit wordt nergens op de website duidelijk aangegeven waardoor je in de veronderstelling bent, je bestelli... Vis mer
Selskapet har svart
Deze sokken heb ik nu aal meer dan een half jaar na allerlei ellende met zogenaamde officiële steun kousen. Deze zijn veel gemakkelijker zelf aan te trekken, hebben ook een rokvoet, maar vooral; mi... Vis mer
Levertijd te lang. Als je ernaar vraagt komen er ronkende teksten zonder verklaring of perspectief. Antwoorden lijken uit de AI doos te komen. Aanpassen review niet aan de orde. Daarbij zijn de sc... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb diverse sokken geprobeerd bij andere bedrijven, maar na lang zoeken zijn voor mij de compressiesokken van Stap Gezond het beste. Ik heb er veel plezier van. Het aantrekken van de sokken gaat z... Vis mer
Selskapet har svart
Wij geloven dat elke stap een stap naar gezondheid en geluk moet zijn. Waar comfort en stijl samenkomen om jouw elke stap opnieuw te definiëren. We begrijpen dat jouw reis naar welzijn begint met de juiste basis voor je voeten. Daarom zijn wij er, met een zorgvuldig samengestelde selectie van comfortabele orthopedische schoenen en accessoires, ontworpen om jouw comfort te verhogen zonder concessies te doen aan stijl.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 59 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helaas is de bestelling niet goed. De bestelling
Was niet goed. Ik heb optijd geappt dat deze niet correct was. Ik kreeg ipv 1 levering 3 leveringen. Gevraagd wat te doen. Helaas geen actie van U. Dat is vervelend. Ze zitten nog in
Verpakking dus zegt U het maar.

Svar fra STAPGEZOND
Perfecte compressie, aangenaam om dragen, zelfs bij hogere temperaturen zijn ze best te verdragen

Svar fra STAPGEZOND
Goede draag comfort en de sokken doen waarvoor ze zijn bedoeld.

Svar fra STAPGEZOND
Goede communicatie. Bij vragen krijg ik altijd op korte termijn antwoord bij vragen. De schoenen lopen erg fijn, zeker met mijn “moeilijke voeten”.

Svar fra STAPGEZOND
Voor de tweede keer schoenen opgestuurd niets ontvangen, zijn oplichters klopt niets van.
Geld weg negatieve energie.

Svar fra STAPGEZOND
KOOP HIER NIKS.!!!!!!! Je word opgelicht.
De site ziet er professioneel uit.met mooie foto's.
Maar de schoenen die ik binnen kreeg waren anders dan de schoenen op de foto's.
Andere kleuren.het zou leer zijn.nou.....geen leer dus.de zool is gewoon plastic.en daarbij komt nog dat ze zo krom zijn als bananen.de hak staat schuin ten opzichte van de voorkant van de zool.
En ja ik wilde ze terug sturen natuurlijk.maar als je een retour label vraagt krijg je eerst de vraag of je ze niet wil houden en 25% van je geld terug wil.als je dat weigerd krijg jedezelfde vraag maar dan of je 50% van je geld terug wil.
En als je dat weigerd krijg je een adres in Polen waarvan volgens postnl de postcode niet klopt.
Zag bij andere reviews dat stapgezond er op reageerde.reageer liever met me geld terug te storten.oplichters

Svar fra STAPGEZOND
Het lijkt een net bedrijf, duidelijke website met mooie schoenen. Een kenmerk dat ze geen officieel retour beleid hebben (als je het al binnen krijgt ) De producten doen er weken over voordat het bij de koper is. Helaas ben ik er ook ingetrapt.

Svar fra STAPGEZOND
Draag deze sokken al jaren.
Geen last meer van mijn voeten.

Svar fra STAPGEZOND
een week of 4 geleden Compressiekousen gekocht. Ik ben daar zeer tevreden over. Pasvorm is goed en het werkt, ze doen waar ze voor bedoelt zijn.

Svar fra STAPGEZOND
Werk in de horeca dus veel lopen en staan, aan het eind van de dag deden mijn enkels altijd pijn. Met deze sokken voel ik dat mijn voeten veel minder vermoeid zijn, zelfs als ik dubbele shifts draai. Echt een aanrader.

Svar fra STAPGEZOND
Omdat het hele goeie gemakkelijke kousen zijn.

Svar fra STAPGEZOND
Ik heb al twee keer compressiekousen bij Stapgezond gekocht. Super service en de kousen helpen echt. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed werkende compressie kousen in leuke verschillende kleuren!

Svar fra STAPGEZOND
ik had toen de speciale zolen gekocht omdat ik zie dat 1+1 aritikel stond. HET IS DAAROM TOCH GOEDKOOP !
Maar ik heb het getest bij mijn vakantie en ook op werk!
Dus het is positief geworden, hoe ik onvermoeiend op mijn werk gewerkt heb en vertelde aan mijn collega s.
Die zijn ook benieuwd omdat ik hun adviseer om de speciale zolen te kopen bij Stapgezond !

Svar fra STAPGEZOND
Een paar maand geleden schoenen besteld. Jammer genoeg te klein, terug gestuurd maar naar je geld kun je fluiten. Ze houden je constant aan het lijntje met te vragen naar een track and tracé nummer terwijl ik dat niet heb. Ze verschuilen hun hier achter ipv een oplossing aan te bieden. Ik raad iedereen aan hier niet te kopen mij hebben ze 100 euro lichter gemaakt...

Svar fra STAPGEZOND
Prima kousen, zitten lekker, echter ik heb ze aangetroffen op het internet voor een fractie van de prijs die stapgezond rekent. Voel me daarom wel een beetje bedonderd.

Svar fra STAPGEZOND
Fijne sokken en zeker geen vermoeide benen meer na een dagje werken in de horeca

Svar fra STAPGEZOND
altijd last van opgezwollen enkels na mijn werk in de winkel, sinds ik deze sokken draag geen last meer echt een verademing kan ze iedereen aanraden die veel loopt of staat.

Svar fra STAPGEZOND
Ik was enigszins scepties, aangezien ik van de dokter echt cat.2 steunkousen moet dragen, ik kon mij niet voorstellen dat voor de prijs dit hetzelfde deed , en ik ontving zelfs drie paar. ontzettend blij mee

Svar fra STAPGEZOND
De schoenen zijn heel soepel en vederlicht. Ik heb er een goed gevoel bij een loop precies op wolkjes.

Svar fra STAPGEZOND
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.