Bestelling nog steeds niet ontvangen na veel mail en app contact. Nu laatste app gestuurd met verzoek tot terugbetaling. Gebeurd dit niet ga ik stappen ondernemen.
Snoepsels.nl Ik heb mijn pakket super snel binnen gekregen. Alles netjes verpakt Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te bestellen je hebt alles optijd en snel binnen. Ook veel betaling... Vis mer
Ik heb nu 2 keer besteld bij Snoepsels en beide keren een super snelle levering. Ook zeker niet duur in vergelijking met andere online snoepwinkels. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Erg tevreden met de producten. Ook leuk dat je een paar kleine snoepjes erbij krijgt. Enige puntje verbetering dat ik kan bedenken is de order (print) toevoegen aan de bestelling.
Snoepsels Jouw online snoepwinkel met de specialiteit in buitenlands snoep. Naast ons grote assortiment zijn onze prijzen ook nog eens erg aantrekkelijk!
Nederland
- info@Snoepsels.nl
- snoepsels.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Perfecte Snoepsite
Er is super veel keuze ip de site, en op de tiktok lives zijn ze SUPER aardig tegen je toen ik vroeg als ik een Track & Trace bij mijn snoep kreeg kreeg ik een reactie binnen 24 Uur.
Goede producten en top service
Goede producten, netjes verpakt en optijd geleverd. Assortiment word steeds uitgebreider. Ik bestel regelmatig en ben altijd zeer tevreden.
Snelle levering
Ik wou graag een monsterbox en die hadden ze op aanvraag voor mij gemaakt dus dat is superfijn. Verder zat alles er netjes in en had ik het de volgende dag al binnen!
Erg snel geleverd - Goede webshop!
Erg snel geleverd, datums op verpakkingen meer dan een jaar geldig!
Ik had een twee mysteryboxen besteld, erg blij mee en geen dubbele artikelen!
Kom zeker terug! :)
De verzend kosten zijn best duur
Lekkere snoep en snelle bezorging
Lekkere snoep en snelle bezorging. Ruime keuze aan snoep.

Tevreden

Svar fra snoepsels.nl
Het was echt lekker en een goede…
Het was echt lekker en een goede bezorging alles ging goed nog bedankt ervoor.

Feedback op het pakketje
Als je een mysterie box bestel, misschien even een briefje erbij wat je er in hebt gedaan. Voor de rest vond ik alles goed geregeld. Levering was snel.