Heerlijke snoep mega leuk dat ie het…
Heerlijke snoep mega leuk dat ie het live inpakt Tim ga zo door topper
Grt carlo
Heerlijke snoep mega leuk dat ie het live inpakt Tim ga zo door topper
Grt carlo
Eergisteren besteld kreeg geen bevestigingsmail heb gebeld ben netjes te woord gestaan omdat ik geen mail had gehad en vandaag binnen gekregen ik ben positief hierover bedankt voor de trekdrop en en de schuimblokjes
Slecht bedrijf. Gezien de andere reacties ben ik dus niet de enige die door deze Steven is afgebekt per email. Voor € 56.00 aan snoep en wat chocolade besteld, je mag verwachten dat er zorg wordt gedragen met de verpakking (ook met warm weer) zoals koelzakjes o.i.d. als je dat niet kan waarborgen, stuur dat een bericht dat je met weersomstandigheden niet kan leveren maar i.p.v. krijg je een mail met
"Wie heeft er besteld?
Was u dat of waren wij dat?
Wij gaan niet voor iedereen denken die niet meedenkt. Als u chocolade bestelt dan is dat uw keuze, niet onze keuze."
dus nee ik bestel hier niet meer!!!!
Ik was op zoek naar ruit-spekken met de afmetingen 15x18 cm, specifiek voor een traktatie. Tijdens een Google-zoekopdracht vond ik ze bij Snoepdiscounter. In de zoekresultaten stond duidelijk vermeld dat het om spekken van 15x18 cm ging. Na het klikken op de link belandde ik op de productpagina, maar tot mijn verbazing kon ik nergens de afmetingen terugvinden om dit te bevestigen. Toch besloot ik de spekken te bestellen, vertrouwend op de informatie uit de Google-link. Helaas bleek het bij ontvangst te gaan om een ton vol kleinere spekjes.
Ik mailde het bedrijf met mijn uitleg en kreeg vrijwel direct een reactie waarin de schuld bij Google werd gelegd: "Het product is zoals besteld." Geen enkel begrip of een simpel "wat vervelend, we begrijpen het." Ik mailde terug met de opmerking dat het toch de verantwoordelijkheid van het bedrijf is om te zorgen dat de informatie die via Google wordt weergegeven overeenkomt met de inhoud op hun website. Daarbij gaf ik aan dat ik het ongeopende product graag wilde retourneren. Mijn toon was rustig en ik was vooral uit op een oplossing.
Wat volgde, was een extreem vijandige reactie van iemand genaamd Steven. Hij schreef onder andere: "Uw stelling dat wij verantwoordelijk zijn voor wat Google doet met onze informatie is compleet uit de lucht gegrepen." en "Wij staan niet toe dat u ons iets in de schoenen schuift en randzaken bedenkt om uw versie van het verhaal kloppend te maken." De toon van zijn mail was ronduit onbeschoft en klantonvriendelijk, zeker gezien mijn terechte teleurstelling over de verkeerde bestelling.
Voor mij gaat het niet eens om het wel of niet kunnen retourneren van het product. Daar had ik begrip voor kunnen hebben. Wat echt storend was, is de onaangename en defensieve manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat. Het resultaat? Een boze klant die nooit meer terugkomt en een negatieve review achterlaat. Een gemiste kans voor Steven en zijn bedrijf.
Snel geleverd. Maandag besteld, woensdag in huis.
Alles is super netjes ingepakt in bubbeltjesfolie en doos voorzien van stickers en tekst met 'breekbaar'.
Dit zijn wij bij andere leveranciers wel anders gewend. Super, we komen hier zeker terug!
Ondanks heldere mail en voicemail krijgen wij de verkeerde bestelling.
Dat kan gebeuren.
Wel vreemd want er zaten foto's bij van het gewenste.
Maar goed.
Als we bellen met eigenaar Steven voor een oplossing schreeuwt hij steeds :" Dit kost mij klauwen met geld , dit kost me klauwen met geld"
Hij biedt geen excuses aan en komt ook niet met een oplossing.
Absurd , hij speelt hysterisch het slachtoffer terwijl WIJ dit zijn.
Hij biedt zelfs na 11 dagen geen oplossing.
Wat een onbeschofte manier van doen.
Wij raden daarom dit bedrijf ten zeerste af.
Hij schoffeert een nieuwe klant ; we hadden een flinke order en een deel was fout (twv €17)
"Klauwen met geld?"
...klauwen met stress en frustratie voor ONS
Ongelooflijk.
Zo ga je toch niet met klanten om ??!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.