Det er nemt at afhente på gården, og meget venlig imødekommenhed ifm en desværre (men ikke mulig alternativ levering)- så pga den lange tur fra Vordingborg vil jeg nok fremover forsøge at 'spare s... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har gennem flere år handlet hos Slettebjerg foder. Jeg har altid fået den bedste professionelle service. Jeg kan kun anbefale at handle der!
Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Vis mer
Selskapet har svart
Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.
Kontaktopplysninger
Knud Lavardsvej 33, 4100, Ringsted, Danmark
- Info@slettebjerg-foder.dk
- slettebjerg-foder.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rigtig stort udvalg af forskellige…
Rigtig stort udvalg af forskellige fodermærker.
Fleksible åbningstider.
God og kompetent rådgivning skulle man ha brug for det.
Super søde og venlige.

Svar fra Slettebjerg Foder
Jeg har handlet med Slettebjerg foder…
Jeg har handlet med Slettebjerg foder imellem 1-2 år og de er helt fantastiske, hurtig svare tid og man kan hente sit foder nærmest samme dag ☺️ Jeg kan altid skrive til dem hvis jeg skal have bestilt noget hjem eller har spørgsmål ☺️ kæmpe anbefaling her fra ☺️

Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, og fik umiddelbart besked om at leveringen kom dagen efter.
Godt nok fordi de alligevel var i nærheden, men dejligt m. en returbesked, og kun et ekstra plus at jeg var så heldig.
Hurtig respons på SMS, sød og venlig.

Svar fra Slettebjerg Foder
Service er altid i top 🫶
Stine er altid sød at snakke med, fleksibel med afhentning af foder og giver altid en god service 🤩

Svar fra Slettebjerg Foder
Varerne sættes frem til afhentning…
Varerne sættes frem til afhentning hurtigt, besked på sms
Hurtigt og nemt

Svar fra Slettebjerg Foder
Super hurtig service og stor…
Super hurtig service og stor hjælpsomhed - bestilte lørdag aften og kunne hente søndag formiddag

Helt fantastisk service hos Stine
Helt fantastisk service hos Stine, hun går ud af sit gode skin for at hjælpe en. Jeg kører langt for at handle hos Stine, den service er svær at finde idag.

Ville give 10 stjerner hvis muligt
Ville give 10 stjerner hvis muligt - ALTID fantastisk service og hjælp! 🙌🏻🤩🤩🤩🤩

Svar fra Slettebjerg Foder
Virkelig god og meget personlig service…
Virkelig god og meget personlig service 🌟 jeg havde lavet fejl i min bestilling som blev opdaget af Slettenberg, og de var super fleksible. Vil anbefale dem til hver en tid 👍

Varme anbefalinger
Stort, godt udvalg og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :-)

Bestilt foder fra NH
Bestilt foder fra NH, som var udsolgt.
Fik en fin sms, at de sendte det ligeså snart det kom hjem. Nogle dage efter fik jeg en sød sms igen, at de var igang med at pakke og ville sende det. Super service

Svar fra Slettebjerg Foder
Super service, rigtig god kommunikation og mega hurtig ekspedition. Kan helt klart anbefales 😁

Svar fra Slettebjerg Foder
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.