Slettebjerg Foder Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk

Skrevet av virksomheten

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

71 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er nemt at afhente på gården

Det er nemt at afhente på gården, og meget venlig imødekommenhed ifm en desværre (men ikke mulig alternativ levering)- så pga den lange tur fra Vordingborg vil jeg nok fremover forsøge at 'spare sammen' til en større ordre så jeg kan få fri levering.
God dag herfra
Linda :-)

13. juli 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever fantastisk service hver gang. Tak for din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

God service 👍

15. juli 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Tak fordi du handlede hos os – du er altid hjerteligt velkommen igen!

Stine / Slettebjerg Foder 🐴🌱

Personlig service

Personlig service, tak for d t

13. juli 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, at varerne levede op til forventningerne, og at du oplever vores priser som gode.

Tak fordi du handlede hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Stine / Slettebjerg Foder 🐴🌱

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varer som aftalt.
Gode priser

3. juli 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Tak fordi du valgte at handle hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og de har så mange…

Super service og de har så mange produkter at man altid kan bestille det der er behov for.

3. juli 2026

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med både vores service og det brede udvalg. Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde et sortiment, hvor der er noget til forskellige behov – så det er skønt at høre, at du kan finde det, du har brug for, hos os. 🐴

Tusind tak fordi du handler hos os!

Slettebjerg Foder

Bredt udvalg

Bredt udvalg, varerne sendes hurtigt og trygt/forsvarlig pakket - Super service.
Alt i alt et sted man køber fra igen og igen

22. juni 2026

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det er skønt at høre, at du er glad for både vores udvalg, hurtige levering og måden, vi pakker varerne på. Vi gør os umage med hver eneste ordre, så det betyder rigtig meget at få sådan en tilbagemelding.

Og allerbedst – at du har lyst til at handle hos os igen og igen. Tusind tak for din tillid og opbakning! 🐴🌱

God hjemmeside Og hurtig levering

God hjemmeside Og hurtig levering

24. juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem at bruge, og at du har været tilfreds med den hurtige levering.

Tak fordi du handler hos os – vi håber at se dig igen! 🐴

Slettebjerg Foder

Igen hurtig afhentning

Igen hurtig afhentning. Denne gang elektrolytter til de varme dage

17. juni 2026

Svar fra Slettebjerg Foder

usind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med hurtig afhentning. Vi håber, at elektrolytterne kommer godt til gavn i de varme dage. ☀️🐴

Tak for din fortsatte tillid – du er altid hjerteligt velkommen igen!

Go service og kontakt

Go service og kontakt . Jeg vender tilbage

11. juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både service og kontakt. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen.

På gensyn og tak fordi du handler hos os!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvalitet og god kundeservice.

Nemt at bestille på nettet. Alle vigtige informationer omkring evt. senere leveringer pga. lav lagerstatus.
Hyggelig pakke med en lille snack til hesten og ejer.

4. juni 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, kundeservicen og informationen omkring levering. Vi gør os umage for at holde vores kunder opdateret, så der ikke opstår overraskelser undervejs.

Og hvor er det skønt at høre, at den lille hilsen i pakken blev værdsat – både af hest og ejer. 🐴❤️

Tak fordi du handler hos os, og du er altid velkommen igen!

Super .handel tryk her 🌹🌹🌹🌹🌹🥰

Super .handel trygt her 🌹🌹🌹🌹🌹🥰

13. mai 2026

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for de flotte stjerner og din søde anmeldelse! 🌹😊
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg ved at handle hos os.
Du er altid hjerteligt velkommen igen!

Teamet hos Slettebjerg Foder 🐴🌱

2. april 2026

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering!

Anbefaler

God, tryg vejledning af flere omgange, let at bestille online og fik endda båret de tunge sække til bilen.

25. mars 2026

Hej Cecilia!
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det glæder os meget, at du har oplevet tryg vejledning, nem bestilling – og lidt ekstra hjælp med de tunge sække 😊 Tak for anbefalingen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fedt at de kører ud med varene i deres…

Fedt at de kører ud med varene i deres egne biler og man får billeder tilsendt når varene er blevet leveret, det er god kundeservice

26. mars 2026

Hej Kristina,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏 Det glæder os meget, at du sætter pris på vores levering i egne biler og billedet ved levering – vi synes også, det giver ekstra tryghed 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service - bedre end forventet

26. mars 2026

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at vores service var bedre end forventet!
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen,

Super god service

Super god service. 🤩 Tak til Slettebjerg foder

25. mars 2026

Hej Camilla,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩 Det betyder meget for os – og selv tak!

mvh Stine / Slettebjerg Foder

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv