Slettebjerg Foder Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er nemt at afhente på gården, og meget venlig imødekommenhed ifm en desværre (men ikke mulig alternativ levering)- så pga den lange tur fra Vordingborg vil jeg nok fremover forsøge at 'spare s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk

Skrevet av virksomheten

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

71 anmeldelser i de siste 12 månedene

Hurtig betjening

Hurtig betjening

13. juli 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig betjening – det sætter vi stor pris på!
mvh Slettebjerg Foder

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kunder kontakt fra starten

Dejligt nemt , hurtig tilbagemelding om hvornår vare var klar til afhentning 🤩 ikke sidste gang jeg handler os jer

28. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundekontakt og afhentning – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være!
Vi glæder os allerede til at handle med dig igen 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig betjening og god kommunikation

Hurtig betjening og god kommunikation. Nem overskue hjemmeside og oplysninger på hjemmesiden hvis der er længere leveringstid. Dog er alt leveret hurtigere end angivet.

5. juli 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig betjening og god kommunikation – og at leveringstiden endte med at overraske positivt.
Det betyder meget for os, at hjemmesiden er nem at finde rundt på, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi glæder os til at betjene dig igen! 🐴💚

Helt perfekt 🌟

Hurtig service, bredt udvalg, nemme at komme i kontakt med og friske varer. Det er helt perfekt 🤩⭐️ et sted jeg glædeligt handler igen

30. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩🌟
Det betyder rigtig meget for os, at du oplever både god service, friskhed og nem kontakt – præcis sådan ønsker vi, det skal være.
Vi glæder os til at handle med dig igen! 🐴💚

Super service!

Super service! Hurtig levering!

16. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din positive anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service og levering – det betyder meget for os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang! 🐴😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid hurtig ekspedering af ens ordre.

Altid hurtig ekspedering af ens ordre.

19. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi gør os umage for at ekspedere hurtigt – så det glæder os at høre, at du oplever netop det.
Tak fordi du handler hos os! 🐴

Super god service

Super god service, behagelig at ringe til for svar på? og ikke mindst hurtig levering 👍

19. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for de pæne ord!
Vi er glade for, at du oplevede både god service, hurtig levering og en behagelig betjening i telefonen – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver gang. 👍

Tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen.

Ingen problemer

Ingen problemer. Bestilte og tingene kom hurtigt efter.

4. juni 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at du fik din ordre hurtigt. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Du er altid velkommen igen!

Super kundeservice

Super kundeservice, tak for det!

4. juni 2025

Tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os! Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden 😊

God og hurtig levering

God og hurtig levering

27. mai 2025

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din anmeldelse! 🚚✨
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores service. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Svar fra Slettebjerg Foder

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ❤️
Det varmer at høre, at du har oplevet vores service som fantastisk – det betyder meget for os!
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

15. mai 2025

Tak for din anmeldelse! 🚀
Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig ekspedition – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det!
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og altid hjælp

God service og altid hjælp til de produkter du køber.

6. april 2025

Kære Ilanna

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores service og den hjælp, vi yder til vores produkter. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt hjulpet – hver gang.

Kære Rikke!

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede både nemhed og god betjening – præcis som vi ønsker det 👍

4. april 2025

Kære Pernille!

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for din positive feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Kære Joan

Tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede super og hurtig service – det betyder meget for os ☺️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og utroligt sødt…

Hurtig levering og utroligt sødt personale

4. april 2025

Kære Mette!

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi bliver så glade for at høre, at både vores levering og personale lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os!

mvh Stine / Slettebjerg Foder

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv