Skousen Hvitevarer Anmeldelser 3 031

3,8

Kjøp av Platetopp. God nettbutikk, godt tilbud, få gjenværende på lager, rask oppfølging av reservering (Klikkog Hent) , og raskere klart til utlevering enn forventet. Selve servicen med utleveringen... Vis mer

Hold deg unna Skousen. Produktet var defekt fra første dag, og de nektet å godta retur etter bare en uke. Etter reparasjon kom det tilbake i enda dårligere stand med flere ødelagte deler og skadet emb... Vis mer

Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte: airfryer, støvsuger, elektrisk grill og tannbørste. Det jeg ønsker, er å kunne registrere meg som medlem på nettsiden deres, men akkurat nå får jeg ikk... Vis mer

Varen var kjapt levert, Mye billigere frakt enn konkurentene på kjøleskap.kundeservise svarte på spørsmål på mail innen 10 min! Kommer alltid til å handle herfra. Veldig trygt

1. Forretningstjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Slipp å betale for mye og få personlig rådgivning i tillegg. Besøk våre butikker eller skousen.no, når du trenger nye hvitevarer.

3,8

Bra

3k anmeldelser

Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Styr unna. Skousen er billig, men det er også servicen.

Bestilte en tørketrommel 22.10, som endte opp med å bli levert 05.12. Fra jeg bestilte til jeg jeg fikk endelig dato etter å ha snakket med en fantastisk kundeservicemedarbeider, fikk jeg 21(!!) mailer med beskjed om at leveransen har fått endret dato. 03.11 fikk jeg hele 4 stk.

Jeg skjønner i ettertid at varen hos Skousen er en bestillingsvare, og at sånne ting kan ta tid, men det sto klart og tydelig på produktsiden at de hadde på lager, og jeg bestilte med levering til 28.10 (så vidt jeg husker).

Ville anbefalt å dra til varehus for varer i beholdning når det kommer til å handle hos Skousen.

19. november 2025

Billigst , Dårlig innpakning

Kjøpte stavmikser. Skousen var billigst på prisjakt.no, som er veldig bra. Ulemper: Varen brukte 9 dager på å komme frem og stavmikseren hadde ingen innpakning, bare pakkelapp direkte på produktembalasjen som hadde fått seg en trøkk under transport.

16. desember 2025

Bosch vaskemaskin

Kjøpte en vaskemaskin. Svært fornøyd med den, men leveringstiden var ikke bra. Først fikk jeg beskjed om at den kom 12. desember og så mye beskjed 13. januar og så kom den allikevel 12. desember. På nettet sto det at det var en leveringstid p ca 5 dager og da skulle den ha kommet mye tidligere.

17. desember 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hos Skousen!

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hos Skousen!

Jeg bestilte en fryser hos Skousen, men fikk senere beskjed om at den dessverre var utsolgt. Da jeg ringte inn ble jeg møtt av en hyggelig og imøtekommende medarbeider som raskt fant en løsning. Jeg fikk tilbud om en ny fryser med enda bedre funksjoner – til samme pris som den opprinnelige modellen!

I tillegg tok de seg tid til å forklare alt jeg trengte å vite om den nye fryseren, uten at jeg måtte lese meg gjennom hele manualen selv. Det gjorde valget mye enklere og ga et veldig profesjonelt inntrykk.

Alt i alt en svært positiv opplevelse. Skousen leverer virkelig god kundeservice! 👏

10. desember 2025

God serviceopplevelse

Kvinnen jeg snakket med var problemløsende og svært serviceorientert og hyggelig. Derfor full score fra min side.
(Bodil)

5. desember 2025

Veldig god serviceoppfølging

Veldig god serviceoppfølging. Gjorde en større bestilling online, ble ringt opp etter et par dager for å sørge for at jeg hadde valgt riktig modell og at dette passet inn i kjøkkenet. Fikk også tips om montering av de integrerte komponentene. Leveringen kom som avtalt og fikk til og med ekstra bærehjelp, selv om dette ikke var betalt for.
Endelig en bedrift med god kundebehandling. Vokser ikke på trær om dagen dette. A+

17. november 2025

Kjøpte komfyr på tilbud

Kjøpte komfyr på tilbud. Betalte nesten 20 tusen. Dagen jeg skulle få denne levert kom den ikke, fikk deretter beskjed om at de ikke hadde denne allikevel. Kunne få i Mars 2026 - men trenger komfyr nå! Så skulle få pengene tilbake - men det kan ta opptil 30! Dager. Så nå kan jeg ikke kjøpe komfyr annet sted til jeg får igjen pengene. Ble også satt på vent i 30 minutter en gang jeg ringte for å se hva som hadde skjedd. Ikke topp opplevelse dessverre.

6. desember 2025

Manglet langpanne

Komfyren ble levert noe senere enn først forventet men det gikk fint fordi kjøkkenet ikke var klart det heller. Nå er den montert og ser ut til å fungere utmerket. 90cm bredde gir enorm plass i stekovnen. I leveransen var det sendt med 1 rist og 1 plate for bruk i stekovnen, men ingen dyp stekeplate (eller langpanne som vi også gjerne kaller det) Jeg så en tilsvarende komfyr igår på en Power-butikk, og sjekket tilbehøret der og fant at der var langpanna med, i tillegg til stekebrett og rist. Det ser ut til at den har blitt uteglemt ved pakkingen av min komfyr. Skulle veldig gjerne hatt den til å bake skuffkake, og til å samle avrenning fra ribba 😀

1. desember 2025

Frakt er elendig

Selve kjøpet gikk greit, bestilte varen den 30.11, men ennå ikke fått varen levert. Fraktselskapet har utsatt med levering flere ganger og ringte ikke opp som lovet.

12. desember 2025