Kjøp av Platetopp. God nettbutikk, godt tilbud, få gjenværende på lager, rask oppfølging av reservering (Klikkog Hent) , og raskere klart til utlevering enn forventet. Selve servicen med utleveringen... Vis mer
Hold deg unna Skousen. Produktet var defekt fra første dag, og de nektet å godta retur etter bare en uke. Etter reparasjon kom det tilbake i enda dårligere stand med flere ødelagte deler og skadet emb... Vis mer
Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte: airfryer, støvsuger, elektrisk grill og tannbørste. Det jeg ønsker, er å kunne registrere meg som medlem på nettsiden deres, men akkurat nå får jeg ikk... Vis mer
Varen var kjapt levert, Mye billigere frakt enn konkurentene på kjøleskap.kundeservise svarte på spørsmål på mail innen 10 min! Kommer alltid til å handle herfra. Veldig trygt
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Slipp å betale for mye og få personlig rådgivning i tillegg. Besøk våre butikker eller skousen.no, når du trenger nye hvitevarer.
PB 1964 Vika, 0125, Oslo, Norge
- 21 95 92 07
- kontakt@skousen.no
- skousen.no
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Sto garanti på leveranse før julaften…
Sto garanti på leveranse før julaften hvis det ble bestilt senest 17 des. men den har ikke levering før 30 des. har bestilt flere ting fra andre steder senere enn 17 des. og det kom frem 1-2 dager før julaften
God kundeservice
God kundeservice, med flere alternativer som passet våre behov. Rask levering. Alt i alt fornøyd.
Null kundeservice
Null kundeservice — en åpen kamp mellom lokale butikker og internett. Varene bestilt i november kom to dager før jul. Når en bedrift ikke tar ansvar, kansellerer bestillinger og utsetter leveringsdatoer flere ganger, er dette totalt uakseptabelt. Denne servicen er det aller siste. Aldri — absolutt aldri — vil jeg eller mitt nettverk handle hos denne firmaet igjen. Null av 10 stjerner.
Levering var ok
Levering var ok, men monteringen var jeg ikke fornøyd med.
Rask og presis kommunikasjonen underveis. Gode og ærlige råd på telefon. Rask bestilling og levering. Hyggelig!
Rask og presis kommunikasjonen undervie
Raskt ryddig og ingen klager
Raskt ryddig og ingen klager, bare gode ord!!
Dårlig oppfølging
Har fått veldig dårlig oppfølging i en alvorlig reklamasjonssak der en komfyr har gitt elektrisk støt via bryteren.
Rask levering selv om jeg bor i Nord…
Rask levering selv om jeg bor i Nord Norge🙂
God kundeservice ved kjøp
Dumt at de ikke har egne kundesider der man kan logge seg inn å følge med på bestilling. Jeg hørte ikke fra dem og tok til slutt kontakt. Det viste seg at de ikke hadde varen jeg hadde bestilt. Fikk godt tilbud om annen vare og god hjelp herfra til levering. Tull at man må ha elektriker for å koble til komfyr. Om Skousen krever at leverandør monterer ledning på komfyren, så er det bare for kunden å sette ledningen i kontakten.
Synes at var god service
Ubrukelige leverandører/montører
Skousen sin leverandør ødela vaskemaskin fra Miele i transport, og transporter/montør sa jeg skulle få tilsendt ny vaskemaskin i løpet av få dager, og at han skulle ordne dette for meg. Dette viste seg å være feil. Jeg måtte melde fra skriftlig på skjema til Skousen om dette, fikk jeg vite da jeg ringte Skousen.
Da ny maskin ble levert etter noen uker ble denne svært slurvete montert. Så slurvete at avløpsslangen falt ned på gulvet under et vaskeprogram, og mye vann rant ut på gulvet. I tillegg skranglet det fryktelig fra vaskemaskin (med tørketrommel oppå) ved sentrifugering. Jeg fant ut at transport-rørene ikke var festet bak på vaskemaskinen og i hovedsak var årsaken til bråket. Men en del støy ble også forårsaket av spennen på en stropp som ikke var strammet tilstrekkelig rundt maskiner og stableramme. Spennen slo mot tørketrommelen når vaskemaskinen sentrifugerte. Og stablerammen skranglet også.
Og ikke nok med dette, så manglet stableramme filtputer som skulle medvirke til stabilitet av maskiner som står oppå hverandre. En slik stableramme fikk jeg anbefalt av Skousens selger.
Jeg klagde gjentatte ganger på disse manglene og feilene og ba om utbedring og/ eller refusjon for mangelfull montering. Dette resulterte i mye rot. Bl.a. opplevde jeg flere ganger at montør skulle ankomme, men uteble uten at jeg fikk beskjed. Det har tatt 45 dager fra vaskemaskin nr. 2 ble levert (4.nov.2025) til vaskemaskin, stableramme og tørketrommel ble forskriftmessig montert (19.des.2025). Jeg har ikke fått refusjon eller beklagelse fra Skousen for feilene, rotet og forsinkelsen, og jeg er forferdet over den dårlige kvaliteten på transport, montering og kundebehandling som jeg har møtt. Det skulle vært en selvfølgelighet med både beklagelse og refusjon etter min mening. I det minste skulle jeg sluppet å betale for montering som koster ca kr 1000,-.
Jeg vil sterkt fraråde alle kunder å handle hos Skousen. De holder virkelig ikke mål.
Kjapt og ryddig
Har ikke mottatt varen
Har ikke mottatt varen, derfor et irrelevant spørsmål. «Hvordan opplevde du kjøpet»
Meget rimelig pris
Meget rimelig pris. Levering som avtalt. Serviceinnstilte personer som leverte. 100% fornøyd.
God pris og rask levering
Ingenting å utsette på denne handelen. Knirkefri levering av supert produkt til en meget god pris.
Skousen leverer hver gang!
Skousen leverer! Denne gang satte de prisen kraftig ned på grunn av prismatch. Så lenge de gjør det ser jeg ingen grunn til å handle hos de andre kjedene. Skousen er vår butikk for hvitevarer!
Det eneste som trekker ned til 4 stjerner er at leveransen ble utsatt to ganger.
Kjøpte mine drømmeprodukter fra Siemens
Netthandel av hvitevarer har jeg gjort tidligere men da levert hos lokale leverandører. Denne gangen valgte jeg noe ukjent, men som jeg visste var seriøs da mitt medlemskap i USBL var mitt alibi. Brukte Prismatch og fikk deretter veldig god oppfølging og informasjon underveis. Veldig gode kampanje på kvalitetsprodukter fra Siemens. Ryddig og god levering og håndtering av betaling. Strålende opplevelse!!
Fikk varen før ventet
Hurtig og grei service!
Elendig kundeservice og falsk reklame
I forhold til pris og tilgjengelighet har jeg ikke noe å si. Problemet oppstår først når jeg tar kontakt med Skousen i henhold til leveringstiden dems. På produktsiden og ellers på nettsiden er det oppgitt 2-4 dager levering. Først etter gjennomført bestilling og mottatt bestillingsbekreftelse får jeg beskjed om at leveringstiden er 1 - 7 dager. I utgangspunktet ønsket jeg å bruke 'klikk og hent', men da det ikke var tilgjengelig bestillte jeg varen hjem men leveringstid på 2-4 dager.
Jeg tok kontakt med kundeservice og fikk klar beskjed om at det måtte jeg bare forholde meg til, og at slik var det bare. Som oftest hadde de rask levering. Jeg lurte på om de kanskje ikke skulle informere kunden på produktsiden om at de hadde lenger leveringstid, siden det er falsk reklame, det skulle de vurdere.
Vedkommende i kundeservice var i forsvarsposisjon umiddelbart før vi startet chatten, var nebbete og utrivelig.
Hele kundeservicen og de falske reklamene gir opplevelsen en stjerne.