Skousen Hvitevarer Anmeldelser 3 022

3,8

Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte: airfryer, støvsuger, elektrisk grill og tannbørste. Det jeg ønsker, er å kunne registrere meg som medlem på nettsiden deres, men akkurat nå får jeg ikk... Vis mer

Raskt, og en hyggelig person i telefonen underbestillingsprosessen. Fikk også raskt skriftlig svar ved spørsmål om leveringen. Selv om alt foregikk digitalt, opplevde det som trygt å handle med Scouse... Vis mer

Levering og detaljer rundt bestillingen. Alt feilet. Kom med henger etter å ha fått melding om henting. Viste seg å være sendt til feil kunde. Kjipt når man har leid henger. Så fulgte 2 uker med tlf.... Vis mer

Styr unna denne butikken hvis du forventer levering som oppgitt. Bestilte ovn 10.02.2026 med forventet levering 17.02, men fikk den først 07.04 etter å ha purret flere ganger. Ingen informasj... Vis mer

1. Forretningstjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Slipp å betale for mye og få personlig rådgivning i tillegg. Besøk våre butikker eller skousen.no, når du trenger nye hvitevarer.

3,8

Bra

3k anmeldelser

Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Trygg handel med dyktige selgere

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos Skousen i Arendal. Jeg vet jeg får gode priser og at medarbeiderne virkelig ønsker å yte best mulig service.

29. januar 2026

Oppfølging av support sak etter 48 timer ? Ikke helt..

Kjøpt et apparat fra dem som ikke fungerer tilfredstillende, kontaktet support som opprettet en RMA for varen der de igjen skulle vente på svar fra leverandør om problemet. Support har et løfte om å gi svar i løpet av 48 timer, men det var ikke tilfelle. RMA ble opprettet 26.januar, sendte en purring for tilbakelding pr. mail den 2.februar uten å svar, og måtte ringe 6.februar for å høre status. Status er at de selv fortsatt venter på svar fra leverandør, og saken lukter som den da kan bli liggende en stund i noens datasystem/innboks før noe skjer. Den danske support damen virket dessuten sur og likte ikke at jeg selv kanskje virket litt misfornøyd over håndteringen. Så da sitter jeg her og venter, og venter,...

18.Februar - Fortsatt - ingenting har skjedd.

Mandag 23.februar fikk tilbakemelding at leverandøren erstatter varen og at min eksisterende skal leveres til gjenvinning. Så selv om dette ikke akkurat er miljømessig optimalt så er det jo praktisk for meg. Det tok lenger tid enn forventet, men dette trekker opp til fire stjerner.

6. februar 2026

Sen leveranse

God pris på produktet, men bare surr med leveranse som tok mye lenger tid enn estimert. Ble regelrett bombardert daglig med mailer med ny leveransetid som alltid var litt senere.

4. februar 2026

Lang tid, og dårlig oppfølging av transporten.

Lang tid, mange dager, fra ordrebekreftelse og bekreftelse på at varen var pakket, fram til transportør kunne bekrefte at den var underveis. Transport med PostNord, som meldte til meg, at forventet utlevering var mandag 26.01, mellom kl 08 og 16:00
Hørte ingenting denne mandagen, og heller ikke noen signal fram til i dag, torsdag 29.0. Har etterlyst oppdatering både hos Skousen kundeservice og hos PostNord, men har fremdeles ikke hørt noe mer.

29. januar 2026

Kjøpte en håndholdt støvsuger

Kjøpte en håndholdt støvsuger, såkaldt pet edition. Klarte ikke ta opp noen hundehår eller støv. Ønsket pengene tilbake,fikk svar den måtte sjekkes på Electrolux. Noe jeg måtte betale 1400 kr for. Fikk fortsatt ikke retur eller pengene igjen. Dårlig kundeservice også dårlig at du kjøpte den hos skousen Forus men måtte selv sende den til Electrolux for sjekk. Hadde heller handlet hos andre firma hvor alt blir ordnet for deg,når du ikke er fornøyd med produktet.

11. desember 2025

Grei opplevelse av kjøpet

Grei opplevelse av kjøpet. Kontaktet salgsavd. på tlf og fikk raskt svar fra kompetent selger som hjalp oss å finne induksjonsplatetopp tilpasset 25Ampere strømtilkobling og ferdige mål i benkeplate. Deretter rask forsendelse. Alt til 40% redusert pris ( etter Skousens beregninger)

20. januar 2026

Topp service.

Av og til opplever man at en leveranse ikke svarer helt til forventningene. Det er i slike tilfeller man får testet ut nivået på kundeservicen. Takket være superbra håndtering fra kompetente og hyggelige folk hos Skousen Moss ble totalopplevelsen veldig bra og til slutt fikk jeg et produkt jeg ble veldig fornøyd med.

22. januar 2026

Jeg kjøpte nettopp en Sage Barista Pro…

Jeg kjøpte nettopp en Sage Barista Pro Espressomaskin og oppdager etterpå at det er kun 2 års garanti hos Skousen, men på Komplett har de 5 års garanti. De har Prismatch så garanti må være sammen, har sendt en reklamasjon så skal høre om de løser garanti, har også ringt til Skousen kundeservice men han som tok tlf sa at det var sånn bare 2 års hos dem. Prisen er også høyere hos Skousen enn Komplett.

10. januar 2026

Dårlig opplevelse med levering

Vi bestilte en vaskemaskin og en tørketrommel den 13.12.2025 med levering den 29.12.2025.

Tørketrommelen ble levert på leveringsdato, men vaskemaskinen måtte vi vente i 21 dager på å få levert etter flere purringer (opp i mot 15+ telefoner).

Vi fikk beskjed om at varen var sendt fra lageret til Skousen, men at de ikke hadde noe svar på hvor den var blitt av i ettertid. Skousen valgte til slutt å sende oss et nytt produkt da mellomleverandøren som skulle frakte varen til oss ikke hadde kontroll på varen.

Vi var helt klar over at det var mellomleverandøren som hadde rotet bort varen, men det er Skousen som til syvende og sist har valgt å bruke denne leverandøren.

Vi prøvde også å få tak i mellomleverandøren, men der møtte vi kun telefonsvar. Vi ble stående uten rene klær og andre tekstiler som gjorde at vi måtte gå til innkjøp av sengesett, håndklær og andre diverse tekstiler som vi ikke fikk vasket i perioden.

Dette var ikke en god opplevelse.

29. desember 2025